• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی قالب برای سایت موزیک

peyman2194

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دوستانی که تو کار طراحی قالب هستن من نیاز به یک قالب سبک و شیک برای سایت موزیک هستم.
هرکسی در این زمینه فعلایت میکنه
نمونه کار و هزنیه رو برام ارسال کن.
ممنون

exaayaa

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام و احترام
برای چه سیستمی نیاز دارید؟
html - جوملا و وردپرس قابل پیاده سازی هست

sun2rise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سایت های موزیک که الان حتی بیشتر از شنونده ها شدن برای اینکه موفق بشید در این زمینه پیشنهاد میکنم یه سایت موزیک اختصاصی و منحصر بفرد ایجاد کنید مثل ویکی صدا البته این سایت هم همچنان منحصربفرد نیست ولی چند سر و گردن بیشتر از سایت های معمولی موزیک هستش
اگه اختصاصی خواستین ما در خدمتتون هستیم

peyman2194

Registered User
لایک‌ها
14
سایت های موزیک که الان حتی بیشتر از شنونده ها شدن برای اینکه موفق بشید در این زمینه پیشنهاد میکنم یه سایت موزیک اختصاصی و منحصر بفرد ایجاد کنید مثل ویکی صدا البته این سایت هم همچنان منحصربفرد نیست ولی چند سر و گردن بیشتر از سایت های معمولی موزیک هستش
اگه اختصاصی خواستین ما در خدمتتون هستیم
نمونه کار + قیمت بگین.

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
یک قالب جدید آماده موزیک داریم که کمتر از یک هفته از انتشارش گذشته ، انتخاب فوق العاده ای برای یک وبسایت موسیقی هست ؛
http://wp-tools.ir/قالب-موزیک-وردپرس-ایران-موزیک/

تا آخر شب هم دموی آنلاینش فعال خواهد شد ، پیشنهاد میکنم از دست ندید چون از لحاظ سبک بودن و امکانات بی نظیر هست که شاید درکارهای اختصاصی هم نتونید ببینید

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
سیستم اختصاصی زیر رو ملاحظه کنید:
http://elegantweb.ir/pmc/
ظاهر سایت سلیقه ی مشتری هست، متاسفانه قبل از تحویل سایت وضعیت مشتری ما و اسپانسرش شکر آب میشه و کار اینطوری رو هوا میمونه (حدودا 1.5 ماه هست که رو هواست)
امکاناتشم فوله از پلیر mp3 و mp4 گرفته تا trending و ورود از طریق گوگل، فیسبوک و ...
زبان انگلیسی هم به خاطره تبلیغات گوگل هست که میتونید استفاده کنید و درآمده بالا به دلار داشته باشید!
به هر حال چون نصفه مبلغه این پروژه گرفته شده شما هر قیمتی که میخواید میتونید پیشنهاد بدید تا بررسی بشه
فکر نمیکنم پیشنهادی بهتر از این بهتون بدن

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
در زمینه موزیک فقط این گروه ها طراحی معروفند و حرفه ای البته قیمت طراحی از 2.000.000 شروع میشه

طراحی آسمان - پارس گراف - طراحان جوان - اورینا

بالا