• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراحی قالب سایت خبری سینمایی در ازای تبلیغ در سایت پر بازدید

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام .
دوستان طراح بنده نیازمند طراحی یک قالب سبک و شیک وردپرس مناسب برای پایگاه خبری سینمایی تازه تاسیس هستم که اول می خوام قالبش اماده بشه و بعد سایت رو بالا بیاریم . ادرس سایت سنیمانیوز http://cinamanews.com/ است .
شما برای من قالب طراحی کنید من بنر شما رو در بهترین نقطه و پربازدید ترین مکان سایت خبری ورزشی www.tifo30.ir با بازدید خوب
. مدت زمان قرار دادن بنر هم توافقی است ...
تبلیغ بنری نخواستید می تونم در همون سایت یا دیگر سایتمون براتون بک لینک یا رپورتاژ اگهی دائمی رد کنم که در حال حاضر اتوریتی سایت 36 است و با توجه به کم بودن لینک های خروجی و به روز رسانی ساعتی سایت قدرت و تاثیر گذاری خوبی دارد ..
مدت بک لینک رو هم توافق می کنیم ...

ما دبنال یه قالب مناسب و سبک و شیک برای سایت خبری سینمایی هستیم که می خواهم از ابتدا قالب خوب داشته باشیم و اختصاصی باشد ..
این همکاری دو طرفه خوب است .
قالب از شما در ازای بهترین پلن های تبلیغاتی سایت تیفوسی ....

منتظر پیشنهادات دوستان هستم ...

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
چیزایی که برای قالبتون نیاز دارید رو بفرمایید و چیزهایی که مد نظرتون هست چیا هست؟

laravel68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من براتون پیشنهادی دارم و اون هم اینه که یک سیستم مدیریت محتوی اختصاصی با فریم ورک لاراول به صورت رایگان براتون کدنویسی کنیم امکانات فرای تصور شما بیشتر از وردپرس ( نه اینکه مثل وردپرس میلیون پلاگین ) و یا خیلی گزینه های غیر کارآمد داشته باشه بلکه :
1- طراحی با فریم ورک لاراول ورژن 5.3 آخرین ورژن ( استاندارد ترین و قدرتمندترین فریم ورک پی اچ پی پی )
2- قالب واکشنگرا و اختصاصی با بوت استرپ
3- پنل مدیریت و پنل اعضا
4- افزودن منو و زیر منو
5- افزودن شخه مطالب و زیر شاخه
6- افزودن مطلب به شاخه ها ( ادیتور قدرتمند با تمام امکانات مانند وردپرس و بسیار بسیار حرفه ای تر از ادیتور وردپرس )
7- افزودن صفحات داینامیک
8- قابلیت ایجاد Description , keywords اختصاصی برای هر صفحه و هر برگه ( چیزی که هیچ سیستمی نداره)
9- تگ گذاری
10- تصویر شاخص
11- آپلود فایل
12- قابلیت نظر دهی و مدیریت نظرات و پاسخ نظرات و قابلیت تنظیم انتشار مستقیم و یا بعد از تایید نظر
13- جایگاه های تبلیغاتی متعدد با قابلیت مشاهده آمار کلیک ها و بازدید و همینطور پنل تبلیغ دهنده برای نمایش گراف های تبلیغاتی
14- قابلیت فروش فایل
15- قابلیت ساخت سطوح کاربری
16- لایک و دیسلایک مطالب و نظرات
17- و صد ها امکان دیگخ ( البته 40 روز زمان میبره که سیستم تحویل بشه )

و در آخر اگه فقط قالب وردپرس نیاز دارید باز هم مشکلی نیست براتون آماده میشه

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوست عزیز من براتون پیشنهادی دارم و اون هم اینه که یک سیستم مدیریت محتوی اختصاصی با فریم ورک لاراول به صورت رایگان براتون کدنویسی کنیم امکانات فرای تصور شما بیشتر از وردپرس ( نه اینکه مثل وردپرس میلیون پلاگین ) و یا خیلی گزینه های غیر کارآمد داشته باشه بلکه :
1- طراحی با فریم ورک لاراول ورژن 5.3 آخرین ورژن ( استاندارد ترین و قدرتمندترین فریم ورک پی اچ پی پی )
2- قالب واکشنگرا و اختصاصی با بوت استرپ
3- پنل مدیریت و پنل اعضا
4- افزودن منو و زیر منو
5- افزودن شخه مطالب و زیر شاخه
6- افزودن مطلب به شاخه ها ( ادیتور قدرتمند با تمام امکانات مانند وردپرس و بسیار بسیار حرفه ای تر از ادیتور وردپرس )
7- افزودن صفحات داینامیک
8- قابلیت ایجاد Description , keywords اختصاصی برای هر صفحه و هر برگه ( چیزی که هیچ سیستمی نداره)
9- تگ گذاری
10- تصویر شاخص
11- آپلود فایل
12- قابلیت نظر دهی و مدیریت نظرات و پاسخ نظرات و قابلیت تنظیم انتشار مستقیم و یا بعد از تایید نظر
13- جایگاه های تبلیغاتی متعدد با قابلیت مشاهده آمار کلیک ها و بازدید و همینطور پنل تبلیغ دهنده برای نمایش گراف های تبلیغاتی
14- قابلیت فروش فایل
15- قابلیت ساخت سطوح کاربری
16- لایک و دیسلایک مطالب و نظرات
17- و صد ها امکان دیگخ ( البته 40 روز زمان میبره که سیستم تحویل بشه )

و در آخر اگه فقط قالب وردپرس نیاز دارید باز هم مشکلی نیست براتون آماده میشه

سلام . سپاس از حضورتون در تاپیک . براتون یک پیام خصوصی فرستادم .

بالا