• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح حرفه ای اسکریپت اختصاصی

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام به همه طراحان گل.
راستش من یه پروژه جدید دارم که قراره برای اولین بارتو ایران اجراش کنم و نیاز به یه برنامه نویس حرفه ای دارم که هم خلاقیت در برنامه نویسی داشته باشه و هم گرافیک کارش عالی باشه و البته مهم تر از همه قیمت مناسب هم بده.
البته من غیر از اینجا تو چند تا سایتی که طراحان هستند این پروژه رو گذاشتم که چندین نفر از طراحان قیمت هاشونو بهم دادند.
در مورد این پروژه برای اینکه لو نره نمیتونم به صورت عمومی صحبت کنم و اختصاصی هم زیاد نمیتونم بگم چون هنوز معلوم نیست طراح نهایی کی میشه.
من از قبل تمام توضیحات طراحی کامل اسکریپت رو نوشتم و در 3 سطح مدیریت ، کاربری ، ظاهر سایت طبقه بندی کردم.
خب مطلب رو کوتاه کنم که طراحانی که منعطف پذیرن در برنامه نویسی و قیمت مناسب دارند این جا قیمت پیشنهادیشون رو اعلام کنند و همچنین چند تا از آخرین نمونه کار های حرفه ای شون رو و اگر اسکریپت اختصاصی هم طراحی کردن بگن

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام خسته نباشید
ما تیم طراحی پرشین دیزاینرز هستیم که سیستم های زیادی رو تا حال طراحی کردیم . از جمله سیستم مزایده آنلاین ، سیستم اشتراک گذاری ویدئو مثل آپارت ، سیستم همسریابی مثل ایران زندگی ، سیستم پیش بینی مسابقات فوتبال که تمام این سیستم های 100 درصد برنامه نویسی شده توسط تیم ما هست .

سایتهای شرکتی هم زیاد داریم .
قیمت هامون هم مناسب هست .

http:/www.persian-designers.ir
درصورت تمایل در خدمت هستیم
با تشکر

بالا