ببینید 2 حالتهمن ميخوام يه سايت بزنم درمورد آرايش و مدل مو و .... ولي هيچ اطلاعاتي ندارم گيج شدم چرا اين قدر قيمتا متفاوته از 40 تومن تا 20ميليون پيدا كردم واسه طراحي و ساخت سايت چرا اين طوره؟چه فرقي با هم دارن؟تو رو خدا يكي راهنماييم كنه
من ميخوام يه سايت بزنم درمورد آرايش و مدل مو و .... ولي هيچ اطلاعاتي ندارم گيج شدم چرا اين قدر قيمتا متفاوته از 40 تومن تا 20ميليون پيدا كردم واسه طراحي و ساخت سايت چرا اين طوره؟چه فرقي با هم دارن؟تو رو خدا يكي راهنماييم كنه
الان شما كدوم دسته اي؟ببینید 2 حالته
اول اینکه شما باید دقیقا بگید چه امکاناتی میخواهید تا طراح بتونه بهتر قیمت گذاری کنه
و مهم تر اینکه بعضی ها مستنید هیچی بلد نیستند و یا کسانی هستند بلدند خیلی هم بلدند اما قیمت بالا میدهند بعضی ها هم هستند مثل دسته دوم حرفه ای بلدند و قیمت معقول میدهند
بیتوته از پوسته رایگان استفاده میکنه که هم برای جوملا و هم برای وردپرس رایگان هست ( البته قالب اصلی انگلیسی هست که 35$ قیمتشه )فكر نكنم بيتوته هم 20 ميليون داده باشه براي طراحي و هاست و ....
چه جالب نميدونستم 35 دلار فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیتوته از پوسته رایگان استفاده میکنه که هم برای جوملا و هم برای وردپرس رایگان هست ( البته قالب اصلی انگلیسی هست که 35$ قیمتشه )
اونو خودتون باید دریابیدالان شما كدوم دسته اي؟
الان توی دنیای نت اصل مطلبه بیتوته هم برای اون بالا اومده اما از حق نگزریم روی قالبش کار کرده و از قالب رایگانش سر ترهبیتوته از پوسته رایگان استفاده میکنه که هم برای جوملا و هم برای وردپرس رایگان هست ( البته قالب اصلی انگلیسی هست که 35$ قیمتشه )
]i [h
چه جالب نميدونستم 35 دلار فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان توی دنیای نت اصل مطلبه بیتوته هم برای اون بالا اومده اما از حق نگزریم روی قالبش کار کرده و از قالب رایگانش سر تره
پوسته رایگانشو مقایسه کنید در میابیدبله
میشه بگین چه تغییری انجام داده ؟
تمام قسمت های سایت از مدیریت قابل کنترل هست و تغییری در سایت بیتوته نمیبینم و همش تنظیمات پیش فرض موجود در پوسته اصلی هست