• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح حرفه ای قالب وردرپرس واسه سایت تفریحی

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
در خدمتم. جزئیات رو پ.خ کنید.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

اطلاعات قالب درخواستی خودتون رو پ.خ کنید

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
واسه دوستان پ.خ شد

الهام بانو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ميخوام يه سايت بزنم درمورد آرايش و مدل مو و .... ولي هيچ اطلاعاتي ندارم گيج شدم چرا اين قدر قيمتا متفاوته از 40 تومن تا 20ميليون پيدا كردم واسه طراحي و ساخت سايت چرا اين طوره؟چه فرقي با هم دارن؟تو رو خدا يكي راهنماييم كنه

dsamyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ميخوام يه سايت بزنم درمورد آرايش و مدل مو و .... ولي هيچ اطلاعاتي ندارم گيج شدم چرا اين قدر قيمتا متفاوته از 40 تومن تا 20ميليون پيدا كردم واسه طراحي و ساخت سايت چرا اين طوره؟چه فرقي با هم دارن؟تو رو خدا يكي راهنماييم كنه
ببینید 2 حالته
اول اینکه شما باید دقیقا بگید چه امکاناتی میخواهید تا طراح بتونه بهتر قیمت گذاری کنه
و مهم تر اینکه بعضی ها مستنید هیچی بلد نیستند و یا کسانی هستند بلدند خیلی هم بلدند اما قیمت بالا میدهند بعضی ها هم هستند مثل دسته دوم حرفه ای بلدند و قیمت معقول میدهند

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

تنها دلیل منطقی که میتونم بیارم اینه که توی ایران هیچ نظارتی روی این صنف نمیشه

ممکنه بنده یک پوسته وردپرس رو طراحی کنم 100 هزار تومان ولی یکی همین پوسته را بدون کم و زیاد طراحی کنه 100 میلیون

تمامی این ها به خاطر اینه که هیچ قیمت پایه ای وجود نداره و هر کسی هر چقدر دوست داره قیمت میده !

الهام بانو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من خودم بيشتر از 4 سال توي سايتاي مختلف كار كردم و كاملا ميدونم چي ميخوام حتي شكل شماتيكش رو هم كشيدم ولي يه جا به من گفت 20 ميليون هزينشه...اصلا كف كردم!!!فكر نكنم بيتوته هم 20 ميليون داده باشه براي طراحي و هاست و .... نميدونم چي بگم يكي هم توي همينجا بهم گفت 30هزار تومن الان من چي كار كنم؟واقعا مغز آدم سوت ميكشه

الهام بانو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینید 2 حالته
اول اینکه شما باید دقیقا بگید چه امکاناتی میخواهید تا طراح بتونه بهتر قیمت گذاری کنه
و مهم تر اینکه بعضی ها مستنید هیچی بلد نیستند و یا کسانی هستند بلدند خیلی هم بلدند اما قیمت بالا میدهند بعضی ها هم هستند مثل دسته دوم حرفه ای بلدند و قیمت معقول میدهند
الان شما كدوم دسته اي؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
فكر نكنم بيتوته هم 20 ميليون داده باشه براي طراحي و هاست و ....
بیتوته از پوسته رایگان استفاده میکنه که هم برای جوملا و هم برای وردپرس رایگان هست ( البته قالب اصلی انگلیسی هست که 35$ قیمتشه )

الهام بانو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
]i [h
بیتوته از پوسته رایگان استفاده میکنه که هم برای جوملا و هم برای وردپرس رایگان هست ( البته قالب اصلی انگلیسی هست که 35$ قیمتشه )
چه جالب نميدونستم 35 دلار فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dsamyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان توی دنیای نت اصل مطلبه بیتوته هم برای اون بالا اومده اما از حق نگزریم روی قالبش کار کرده و از قالب رایگانش سر تره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
]i [h

چه جالب نميدونستم 35 دلار فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله :)

الان توی دنیای نت اصل مطلبه بیتوته هم برای اون بالا اومده اما از حق نگزریم روی قالبش کار کرده و از قالب رایگانش سر تره

میشه بگین چه تغییری انجام داده ؟
تمام قسمت های سایت از مدیریت قابل کنترل هست و تغییری در سایت بیتوته نمیبینم و همش تنظیمات پیش فرض موجود در پوسته اصلی هست

dsamyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله :)

میشه بگین چه تغییری انجام داده ؟
تمام قسمت های سایت از مدیریت قابل کنترل هست و تغییری در سایت بیتوته نمیبینم و همش تنظیمات پیش فرض موجود در پوسته اصلی هست
پوسته رایگانشو مقایسه کنید در میابید

بالا