• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح حرفه ای قالب وردپرس

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان عزیز

من دنبال طراح حرفه ای قالب وردپرس هستم. حالا اگه خود شما هستید که بسم الله یا اگه کسی رو هم میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین.

قالب اصلی سایت رو به تیم فوق حرفه ای آرتاباز سپردم اما متاسفانه برای پروژه جدید وقت ندارن این بود که گفتم یه بررسی ای هم تو بچه ها انجمن داشته باشم ایشالا بتونم فرد مورد نظرم رو پیدا کنم.

پروژه مد نظرم من یه قالب برای معرفی و همچنین رزرو تور هست. تورها شامل دسته بندی هایی مثل تورهای یکروزه، چند روزه، طبیعت گردی، تاریخی، ماجرا جویانه و ... میشه

برای اجرا 2 حالت رو در نظر گرفتم:

1- به این صورت هست که من تور رو معرفی کنم، طرف بیاد تور رو ببینه و بتونه از داخل سایت رزرو رو انجام بده بعد مثلا یه کدی بهش بده و طرف منتظر تماس اپراتور بمونه برای تایید. بعد که تایید شد طرف بتونه هزینه رو آنلاین حالا با فرم آسان پرداختی چیزی پرداخت کنه

2- امکانات بالا باشه به همراه عضویت که توش سوابق خرید و .. رو نشون بده، و حالتی باشه که وقتی اپراتور تور رو تایید کرد طرف داخل پنل کاربریش بشه و هزینه رو پرداخت کنه.

کلیت ماجرا همین هست

برای نمونه هم سایت موفق http://dalahoo.com/ خدمت دوستان معرفی میشه

راستی بحث قیمت و همچنین پشتیبانی قالب بعد از تحویل برام بسیار اهمیت داره

بی زحمت قیمتهای پیشنهادی به همراه توضیحات، نمونه کار و هری چیزی که فکر میکنید لازمه رو بفرستید ایشاا بتونم با یکی از دوستان همکاری داشته باشم.

http://zhiwaar.com/

نمونه ای دیگر

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
سلام دوست گرامی ، در صورت تمایل میتونم در خدمتتون باشم.
همچنین سابقه همکاری با تیم آرتاباز رو هم دارم + نمونه کار
لطفا از طریق پ،خ یا مشخصات امضا در ارتباط باشید تا در مورد پروژه صحبت کنیم.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوست گرامی ، در صورت تمایل میتونم در خدمتتون باشم.
همچنین سابقه همکاری با تیم آرتاباز رو هم دارم + نمونه کار
لطفا از طریق پ،خ یا مشخصات امضا در ارتباط باشید تا در مورد پروژه صحبت کنیم.
سلام
از طریق ایمیل پیام دادم دوست عزیز

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام
بنده طراح قالب و همچنین برنامه نویس پلاگین برای وردپرس هستم در صورت تمایل پ خ ارسال کنید برای باقی صحبت ها
با تشکر

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
بخشی از روندی که نیاز دارید مربوط به قالب وردپرس نمیشه. بلکه باید برنامه نویسی بشه. حالا یا بصورت پلاگین یا داخل کد های قالب.
اگر مایل باشید سایتتون رو با ASP مینویسیم. با تجربه کاری در زمینه رزرو هتل، فروش آنلاین بلیت، رزرو صندلی و ...
در ضمن هر امکانات کاربری که مایل باشید قابل اجرا هست. تنها محدودیت تخیل شماست.
اگر سوالی دارید در خدمتم.

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214
بالا