• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح سایت عکس

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان
من نیاز به یک طراح سایت دارم که کارش خوب و حرفه ای باشه.
میخوام سایتم مشابه سایت زیر باشه.از نظر طراحی فقط راست چین باشه.

www.freshome.com

لطفا cms مورد استفاده رو هم ذکر کنید.البته فکر کنم این سایت رو با وردپرس طراحی کردن.کار باید دقیقا مثل همین سایت مورد نظر باشه.
لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید.مرسی

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
سايت وردپرس هست و قالبي كه استفاده كرده قالب زيباييه پيچيدگي خاصي هم نداره ولي 100%مشابهشو جايي نديدم يعني قالب زياد داريم شبيه اين باشنا ولي يه مقدار هايي فرق ميكنه با ايني كه آدرسشو دادين اگر اونارو هم ميپسنديد كه بهتون قالبارو معرفي كنم / اگر نه كه يا بايد بدين قالبو مشابهشو طراحي كنن يا از رو همين ريپ بزنن براتون

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظرتون طراحی همین قالب چقد هزینه داره.و برای سایت عکس شما هاست داخل ایران رو پیشنهاد میکنید یا خارج از ایران؟

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
به نظرتون طراحی همین قالب چقد هزینه داره.و برای سایت عکس شما هاست داخل ایران رو پیشنهاد میکنید یا خارج از ایران؟
چون زياد پيچيدگي نداره فكر نكنم هزينش زياد بشه / براي شروع كار به نظرم هاست ايران چون سرعت بالاتري داره براي كاربران سايت بهتره براتون پ.خ فرستادم

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
سلام به همه دوستان
من نیاز به یک طراح سایت دارم که کارش خوب و حرفه ای باشه.
میخوام سایتم مشابه سایت زیر باشه.از نظر طراحی فقط راست چین باشه.

www.freshome.com

لطفا cms مورد استفاده رو هم ذکر کنید.البته فکر کنم این سایت رو با وردپرس طراحی کردن.کار باید دقیقا مثل همین سایت مورد نظر باشه.
لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید.مرسی

سلام
سیستم وردپرس هست ، اسم دیزاینش freshome-v3 هست البته خیلی آشنا میزنه
سایت درست حسابی میخوایی مثلا مثل akstube.com و هزینشم میتونی پرداخت کنی من برنامه نویسش رو بهت معرفی میکنم
اگر نه که همین وردپرس تمپلیت مشابه این سایت زیاد هست میتونی بالا بیاری بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنی

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
قالب احتمالا ويرايش شده يه قالب ديگس كه به صورت اختصاصي درآوردتش چون قالب آشنا ميزنه ولي قالب خاصي نيست چيز خاصي هم نداره من قالب هاي خارجي معروف كه براي سايت هاي گالري ان و ترجمه شدن رو به اينجور قالبها ترجيح ميدم

بالا