ماژول چیه؟با ماژول بهش موقعیت بدین
قالبو دارم!هر دو قالب مال خودتون هست؟
اگر از سی ام اس خاصی استفاده میکنی که طبق راهنمایی @atefe1992 از ماژول باید استفاده کنی.
اگر سایتت اختصاصی هست یا ماژول خور نیست باید فکر دیگه ای بکنی.
اگر قالب مال خودتون نباشه و از سایت خاصی میخواید نمونه بردارید ، باید از سورس برداری ، اما فقط قالب رو میتونی برداری و به کد آخرین مطالب دسترسی نخواهی داشت و باید بنویسی.
جایگزین کردم اما نفهمیدمcssیعنی چکارش کنم؟خوب اینطوری راحت هست که.
کدش رو پیدا کن و کپی کن و در قالب دوم و در جای مورد نظر وارد کن.
باید از فایل سی اس اس اول هم کدهاشو برداری و در سی اس اس قالب دوم اضافه کنی تا درست نمایش بده
ببین من قالبو دارم!از کجا فایلcssقالب رو پیدا کنم؟اگه توی قالبه کجای قالب؟ببین ، هر قسمت از قالب با یک آی دی و کلاس مشخص میشه معمولا
این آی دی یا کلاس در فایلی با پسوند سی اس اس که آدرس دهی شده هم هست یک سری مشخصات مانند طول و عرض و رنگ و ... میگیرن.
وقتی کدی رو از قالبی کپی کنی و به جای دیگه منتقل کنی بدون سی اس اس اون کد ، اون کد در قالب جدید به درستی و زیبایی قالب قبلی خودش نشون داده نمیشه.
باید کمی از اچ تی ام ال و سی اس اس سر در بیارید تا بتونید چنین کاری رو انجام بدید ، اما اگر نمیتونید یا کار خودتون نیست درخواست بدید تا براتون انجام بدن.
اگر تمایل داشتید بنده هم میتونم کمکتون کنم.
*دکمه "تشکر" رو استفاده کنید خیلی خوبه ، حداقل به طرف میفهمونید که کمکش بدرد بخور بوده و دفعه دیگه بهتر به شما راهنمایی میکنه. برای آینده نیز کاربرد داره:general711:
من نفهمیدم.من قالب رو توی نوت پد سیو میکنم!اما یک فایل هست!@جای خاصی نداره.
بستگی به قالب و طراح قالب و ... داره که کجا باشه.
اما معمولا در روت قالب یا در پوشه ای به همین نام ( سی اس اس) موجود هست.
از سرچ ویندوز استفاده کنید