• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح پوستر حرفه ای و خوش سلیقه

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه پوستر صنعتی میخوام در مورد bmw مدل جدید s drive x1 واسه شرکتمون تو دبی. فقط یه هفته فرصت هست باید حاضر شه تا اونموقع.
طراحای حرفه ای نمونه کارا و قیمتاشونو برام بدن. قیمت واسم مهم نیست اما باید در خور کار باشه.
میخوام این عکس استفاده بشه و اندازه هم 70 در 100 سانت باشه

BMW.jpg

ویرایش

در صورتی که دوستان نمونه کار حرفه ای ارائه ندند و خودشون بخوان طراحی انجام بدن بعدا شاکی نشن که باید هزینه بدید. هزینه فقط و فقط در صورت تایید نمونه کارها و اونم بصورت نیمی از مبلغ طی شده پرداخت و بقیه هزینه بعد از تایید کار نهایی و قبل از تحویل گرفتن فایل اصلی به حساب ریخته میشه .

الان یکی از دوستان سر خود رفته پوستر زده در حالی که نمونه کاراشون مورد تایید نبود الان میگه نمیخواید باید نصف هزینه رو بدید!!
پس لطفاً به این موضوع دقت داشته باشید .

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
یه پوستر صنعتی میخوام در مورد bmw مدل جدید s drive x1 واسه شرکتمون تو دبی. فقط یه هفته فرصت هست باید حاضر شه تا اونموقع.
طراحای حرفه ای نمونه کارا و قیمتاشونو برام بدن. قیمت واسم مهم نیست اما باید در خور کار باشه.
میخوام این عکس استفاده بشه و اندازه هم 70 در 100 سانت باشه

مشاهده پیوست 282516

سلامدر چه حد می خواهین هزینه کنید

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلامدر چه حد می خواهین هزینه کنید

سلام.
هزینه مهم نیست نتیجه مهمه که حرفه ای باشه و بموقع تحویل داده بشه و البته رابطه مستقیمی بین هزینه و حرفه ای بودن کار وجود داشته باشه .

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان دقت کنن که نمونه کاری که من میخوام نمونه کار پوستره و نه بنر و کارت ویزیت و ...
مثل این میمونه شما برید یه مغازه دکوراسیون داخلی نمونه پرده دیواری بخواید ببینید بهتون ملحفه نشون بده.

دوستانی که مرحمت نمودن و نمونه کاراشونو ارسال کردن تا 4 شنبه تصمیم میگیریم که کار رو به کی بدیم واسه طراحی . فعلا منتظر میمونیم طراحای دیگه هم بیان نمونه هاشونو بدن.

anigraphuse

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام.

طراحی صنعتی پوستر از ایده پردازی تا اجرای طرح قیمت پایه 360.000 تومان، بسته به درخواست شما دارای افزایش خواهد بود.
نمونه کارهای صنعتی از طریق پیام خصوصی برایتان ارسال گردید.

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام.

طراحی صنعتی پوستر از ایده پردازی تا اجرای طرح قیمت پایه 360.000 تومان، بسته به درخواست شما دارای افزایش خواهد بود.
نمونه کارهای صنعتی از طریق پیام خصوصی برایتان ارسال گردید.

سلام
اقا کارت خیلی درسته امیدوار شدم. تا چهارشنبه صبر میکنم تا نمونه کارای دیگه هم بیاد .

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسایی که نمونه کار دارن تا شب برسونن چون میخوایم کار رو تحویل طراحی بدیم.

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستای عزیز کاراتون بعضیا قشنگ بود بعضیا بهتر اما دو فر کارشون از بقیه بهتر بود. واسه همین کار رو تحویل anigraphuse دادم. از باقی دوستان ممنونم بابت وقت و زحمتی که کشیدن.

anigraphuse

Registered User
لایک‌ها
42
دوستای عزیز کاراتون بعضیا قشنگ بود بعضیا بهتر اما دو فر کارشون از بقیه بهتر بود. واسه همین کار رو تحویل anigraphuse دادم. از باقی دوستان ممنونم بابت وقت و زحمتی که کشیدن.

خدمت شما. پس از تایید نمونه ارسالی به ایمیل شما و پرداخت باقی مبلغ نسخه اصلی خدمتتان ارسال میگردد.
طراحی حرفـــه ای آنیگرافیوس - صفحه 5

myclick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسایی که نمونه کار دارن تا شب برسونن چون میخوایم کار رو تحویل طراحی بدیم.

فکر کنم تحویل پروژه تموم شده . ولی خب اینهم از طرح من .
12 سال طراحی پوستر انجام میدم.
200 تومن . طرح اصلی رو خواستی یه پ خ بده.

myclick-prigect-x1.jpg

AECO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خدمت شما. پس از تایید نمونه ارسالی به ایمیل شما و پرداخت باقی مبلغ نسخه اصلی خدمتتان ارسال میگردد.
طراحی حرفـــه ای آنیگرافیوس - صفحه 5

مرسی دوست خوب. مبلغ به حسابتان واریز شد لطفا طرح رو بفرستید ایمیلی که خدوتتون ارائه دادم.

فکر کنم تحویل پروژه تموم شده . ولی خب اینهم از طرح من .
12 سال طراحی پوستر انجام میدم.
200 تومن . طرح اصلی رو خواستی یه پ خ بده.

مشاهده پیوست 286653

مرسی دوست خوبم. اما چند نکته هست که طرحتون مورد پسند کارشناس تبلیغاتیمون واقع نشد.
طرح فانتزی و زیباست اما فقط مشکلات زیر رو داره.
1 جزییات اتوموبیل خیلی مهمه که با تاریک کردنش این جزییات از بین رفتن .
2 بینن رفلکشن اتومبیل توی اب بارون و خود اتومبیل سایه ای وجود نداره و این مسئله با نوع بارون باعث مصنوعی شدن طرح میشه
3 نورگردازی با زاویه نا هماهنگ صورت گرفته طوری که نور طوری که توی اینه بغل تابیده شده قاعدتا باید توی رکاب و گلگیر عقب و روی کاپت هم با همین شدت مشخص می بود .
و در نهایت ایده پردازیه که معنای your dreams shatter into reality رو نمیرسونه و دوم اینکه کار ما توی دبی هست و تم بارون و ابر ارتباط لازم رو با مخاطب برقرار نمیکنه.

از زحمتی که کشیدی کمال تشکر رو دارم و باز هم میگم سوای اون چند نکته طرح زیباییه.

myclick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی دوست خوب. مبلغ به حسابتان واریز شد لطفا طرح رو بفرستید ایمیلی که خدوتتون ارائه دادم.

مرسی دوست خوبم. اما چند نکته هست که طرحتون مورد پسند کارشناس تبلیغاتیمون واقع نشد.
طرح فانتزی و زیباست اما فقط مشکلات زیر رو داره.
1 جزییات اتوموبیل خیلی مهمه که با تاریک کردنش این جزییات از بین رفتن .
2 بینن رفلکشن اتومبیل توی اب بارون و خود اتومبیل سایه ای وجود نداره و این مسئله با نوع بارون باعث مصنوعی شدن طرح میشه
3 نورگردازی با زاویه نا هماهنگ صورت گرفته طوری که نور طوری که توی اینه بغل تابیده شده قاعدتا باید توی رکاب و گلگیر عقب و روی کاپت هم با همین شدت مشخص می بود .
و در نهایت ایده پردازیه که معنای your dreams shatter into reality رو نمیرسونه و دوم اینکه کار ما توی دبی هست و تم بارون و ابر ارتباط لازم رو با مخاطب برقرار نمیکنه.

از زحمتی که کشیدی کمال تشکر رو دارم و باز هم میگم سوای اون چند نکته طرح زیباییه.

من دیشب ساعت 2 این تاپیک رو دیدم و تا ساعت 3 طراحی کردم . ایده و طراحی و رنگ بندیش تو یک ساعت انجام شد !!!!!!!. به نظرم رکورد خوبیه . واسه یه طرح بدون نقص باید حد اقل 5 روز وقت گذاشت که بیشتر وقت رو ایده پردازی میگیره.
طراحی این نیست که یه عکس رو برش یزنی و بذاری رو یک بک گراند !
به هر حال خوشحال شدم از اینکه تونستم طرحم رو برسونم .
ممنونم که نظرتو گفتی.
موفق باشین.

anigraphuse

Registered User
لایک‌ها
42

خواهش میشه همکار گرامی.
مراحل ساخت گام به گام تصویر پشت زمینه ای که برایتان طراحی کردیم جهت حصول اطمینان از اکسکلیوسیو بودن طرح نیز برایتان قرار داده ایم تا از نظر کپیرایت و سو شدن در این ارتباط خیالتان آسوده باشد.
WIP.gif

با سپاس.

anigraphuse

Registered User
لایک‌ها
42
من دیشب ساعت 2 این تاپیک رو دیدم و تا ساعت 3 طراحی کردم . ایده و طراحی و رنگ بندیش تو یک ساعت انجام شد !!!!!!!. به نظرم رکورد خوبیه . واسه یه طرح بدون نقص باید حد اقل 5 روز وقت گذاشت که بیشتر وقت رو ایده پردازی میگیره.
طراحی این نیست که یه عکس رو برش یزنی و بذاری رو یک بک گراند !
به هر حال خوشحال شدم از اینکه تونستم طرحم رو برسونم .
ممنونم که نظرتو گفتی.
موفق باشین.

با سلام خدمت شما همکار گرامی.
طرح زیبایی شده و با توجه به مدت زمان اندکی که جهت طراحی انجام گرفته صرف کردید نتیجه خیلی خوبی رو تحویل دادید. مطمئناً اگر از نیازهای ایشون مطلع بودید طرح بهتری نیز میزدید.
بهتون تبریک میگیم.

با سپاس

بالا