• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند قالب وردپرس

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
سلام دوستان به قالب مشابه یکی از این دو قالب نیازمندم

http://hamyarwp.com/
http://www.uniabroad.ir/
http://doctorwp.com/

که داخلش فروشگاه هم داشته باشه و آخرین محصولات رو بشه گذاشت

به جورایی قالب چند منظوره نیاز دارم

Last edited:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
موضوع سایتتون چیه و چقد میتونید هزینه کنید؟

موارد دیگری که برای قالبتون مدنظر دارید رو ارسال کنید(مانند اسلایدر ، بوت استرپ باشه یا خیر؟ریسپانسیو و ....)

sahoo

Registered User
لایک‌ها
82
در خدمتم
با نمونه کار زیاد
پ.خ دهید

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
در صورت تمایل میتونیم قالب مورد نظر رو براتون طراحی کنیم.
از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
سلام
موضوع سایتتون چیه و چقد میتونید هزینه کنید؟

موارد دیگری که برای قالبتون مدنظر دارید رو ارسال کنید(مانند اسلایدر ، بوت استرپ باشه یا خیر؟ریسپانسیو و ....)

این سایت منه

Seoha.ir
میخوام قالب چند منظوره باشه توی خودش شاپ داشته باشه ترجیحا میخوام قالب اماده باشه تا با 50 تومن سرو تهش هم بیاد وگرنه کد نویسی از بیس بالای 200 خرج داره

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
این سایت منه

Seoha.ir
میخوام قالب چند منظوره باشه توی خودش شاپ داشته باشه ترجیحا میخوام قالب اماده باشه تا با 50 تومن سرو تهش هم بیاد وگرنه کد نویسی از بیس بالای 200 خرج داره

سایتتون بالا نمیاد
اگر قالب آماده خودتون دارید و فقط میخواید قسمتی با عنوان فروشگاه بهش اضافه کنید(اصطلاحا قالب رو ادیت کنید و فروشگاه بهش اضافه کنید) با هزینه تا 50 تومنی که فرمودید در خدمتم.
اما طراحی قسمتی با عنوان فروشگاه برای قالب یا چند منظوره کردن قالب با این هزینه برای بنده ممکن نیست.
البته هستن کسانی در این فروم که با 5 تومن هم کار انجام میدن ، اما حواستون به سابقه کاربر و موارد دیگه باشه.

اگر تمایل داشتید بنده هستم در خدمتتون

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
سایتتون بالا نمیاد
اگر قالب آماده خودتون دارید و فقط میخواید قسمتی با عنوان فروشگاه بهش اضافه کنید(اصطلاحا قالب رو ادیت کنید و فروشگاه بهش اضافه کنید) با هزینه تا 50 تومنی که فرمودید در خدمتم.
اما طراحی قسمتی با عنوان فروشگاه برای قالب یا چند منظوره کردن قالب با این هزینه برای بنده ممکن نیست.
البته هستن کسانی در این فروم که با 5 تومن هم کار انجام میدن ، اما حواستون به سابقه کاربر و موارد دیگه باشه.

اگر تمایل داشتید بنده هستم در خدمتتون

بنده قالب اختصاصی نخواستم که 500 تومن بخوام هزینه کنم عرض کردم کسی اماده داره و یا ترجمه شده از سایت خارجی داره بده
من قالب چند کاره میخوام حالا میخواد به من بده به 10 نفر بده خودمختاره فلسفه نداره دیگه روز خوش

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بنده قالب اختصاصی نخواستم که 500 تومن بخوام هزینه کنم عرض کردم کسی اماده داره و یا ترجمه شده از سایت خارجی داره بده
من قالب چند کاره میخوام حالا میخواد به من بده به 10 نفر بده خودمختاره فلسفه نداره دیگه روز خوش

شما اومدی توی قسمت سفارش برنامه نویسی تاپیک زدی ، بعد میگی هر کی قالب داره بهم بده؟؟!!
برو توی پاتوق بزن و بگو قالب مجانی میخوام ، هزارتا بهت میدن.
بازم مجانی میخوای برو توی گوگل سرچ کن ، هزار مدل بهت قالب میده

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
تماس بگیرید با من. میتونم در خدمت باشم. همراه با تعرفه مناسب و نمونه کار قوی. اطلاعات تماس در امضا. تلگرام: RedGraphic

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30

Mpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
قالبی که نیاز دارید موجود هست بصورت آماده و بر اساس هزینه ای میکنید ،در ارتباط باشید
Telegram.me/desland

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
با سلام
قالبی که نیاز دارید موجود هست بصورت آماده و بر اساس هزینه ای میکنید ،در ارتباط باشید
Telegram.me/desland

خدا خیرت بده من میخوام فقط من بلاکم اگ میشه شما پیغام بدید شماره تلگرام هم خصوصی شد

telegram.me/saman2e

بالا