• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مترجم زبان انگلیسی | تولید محتوا | همکاری طولانی مدت |

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام , وقت بخیر

نیازمند مترجم وارد به زبان انگلیسی هستم. شخصی که انگلیسی از 0 تا 100 بلد باشه , دانش و اطلاعات کلی از زبان انگلیسی بالایی داشته باشه , ترجمه ماشینی با کمک گوگل و غیره اصلا مناسب کار بنده نیست و باید شخص مترجم با معانی , اصطلاحات زبان , جمله بندی ها و فعل و فاعل و غیره همگی اشنایی کاملی داشته باشه به عبارتی وقتی متنی خوند اتوماتیک ترجمه روانی به فارسی در ذهن خودش داشته باشه

محتوا مورد نظر ترجمه در واقع توضیحات انگلیسی برای کالا هست.

مثلا : سایت اپل باز میکنید و در بخش توضیحات در رابط با هر محصول فرضا کالایی مثل یک گوشی ایفون توضیحات کاملی در هر بخش ارائه داده شده , بنده میخوام اون توضیحات به صورت کاملا خوانا , روان , استفاده از معانی مرتبط به اون متن و کلمات در سطح گسترده ای برای ترجمه به فارسی انجام بشه به عبارتی هم ترجمه کاملا مرتبط به سورس اصلی باشه و هم منظور کلی به راحتی به خواننده انتقال بده و به این صورت نباشه با مرور کلی کاربر بیشتر گیج بشه و ترجمه گمراه کننده ای فقط بر اساس معانی انجام بشه , و به طور خلاصه ترجمه با کیفیت مد نظر دارم که حتی نیاز به ادیت مجدد هم نداشته باشه.

ترجیحا شخصی که علاقه مند به تکنولوژی باشه و با اصطلاحات مرتبط اشنایی داشته باشه اولویت با کاربران معتبر و قدیمی فروم هست.
بعد از انجام بررسی های کلی اگر هیچ یک از موارد ذکر شده هم ندارید برای بنده حقیقتا مهم نیست اما در اخر خروجی کار با کیفیتی مد نظر دارم.

شرایط مد نظر هم :
متعهد به انجام کار , وقت شناس , خوش قول , مودب و با روحیه همکاری و انعطاف پذیری
این گزینه الزامی نیست : اما در صورت وجود اشنایی به وردپرس و قرار دادن توضیحات مثلا در پنل ادمین سایت و همگام سازی با صفحه و تنظیم فونت ها و سایر موارد مرتبط

هزینه ها : هر شخصی علاقه مند به انجام کار هست لطفا در پیام خصوصی و یا تلگرام جزئیات ارسال کنید بررسی میکنم.
و لطفا هزینه های انجام کار هم اعلام کنید ( هزینه توافقی و غیره مد نظرم نیست هزینه انجام کار لطفا مشخص کنید تا سریعتر به نتیجه برسیم )

پرداخت هزینه ها :
چه بر اساس انجام هر پروژه و چه کلی هیچ تفاوتی برای ما نداره و بعد از تایید شدن انجام کار هزینه فورا به شما پرداخت میشه و هرچه تعداد کار بیشتری در روز, هفته و یا ماه تحویل بدید قاعدتا هزینه پرداختی هم بر اساس انجام کار بیشتر هست این میزان حتی میتونه ماهی چند میلیون تومن باشه و محدودیتی برای پرداخت هزینه و انجام کار نیست.

حجم کار : حجم انجام کار بستگی به سرعت عمل شما داره , هرچه شما بیشتر در روز بتونید کار بیشتری ارائه بدید برای ما بهتر هست. این میزان حداقلی نداره اما در اخر برای شروع در حدود ترجمه توضیحات برای بیشتر از 300 کالا مد نظر هست که البته این عدد به مرور زمان بیشتر هم میشه

روابط کاری : اگر شخصی به خوبی این موارد انجام بده قطعا همکاری طولانی مدت هست.

در ابتدا با چند نفر هم زمان کار میکنیم و در اخر یک الی 2 نفر برای همکاری طولانی مدت بر اساس خروجی کار انتخاب میشن

در ابتدا برای تایید هم نمونه سمپل ترجمه برای توضیحات یک کالا براتون ارسال میشه که باید انجام بدید تا میزان عملکرد شما سنجیده بشه اگر تایید شد موارد اصلی ارسال میشه اگر هم نه که با شخص دیگری همکاری میشه

مثالی هم میزنم در رابط با مواردی که توضیح دادم که حجم کار دقیقا به چه میزان هست :
به عنوان مثال بنده شخصا دانش زبان انگلیسی بالایی دارم و به راحتی هم در مکالمه زبانی و هم در ترجمه متن بدون هیچ مشکلی و روان میتونم صحبت کنم و یا متنی ترجمه کنم.
بنده چند تا کار ترجمه خودم انجام دادم و به عنوان شخصی که فقط بخش زبان بالایی داره و اصلا در زمینه نویسندگی و غیره تجربه چندانی ندارم توضیحات کامل برای یک محصول که شامل حدود 4300 حرف به فارسی میشد به راحتی در حدود 1 ساعت انجام دادم و جمله بندی نهایی و غیره انجام دادم. این میزان خیلی بالاتر از استاندارد هست و موارد زیادی هست که ترجمه کلی در صورتی که شخصی وارد و روان انجام بده شاید نیم ساعت هم زمان بر نباشه که البته این موضوع متغیر هست

ما اماده همکاری و انجام کار رو از همین الان امروز داریم. توضیحات کامل ارائه داده شد تا همه موارد شفاف و واضح باشه

لطفا از طریق پیام خصوصی و یا تلگرام در ارتباط باشید و شرایط خودتون ارسال کنید.
( تلگرام همین شماره موبایل )
09368268100

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
شخص مورد نظر انتخاب شد با تشکر از همه کاربرانی که درخواست ارسال کردند , اگر مجدد به شخص دیگری نیاز بود همین تاپیک مجدد اپدیت میکنیم

بالا