• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشاوره در مورد یک سایت ساز حرفه ای

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . دوستان من به یک سایت ساز حرفه ای نیاز دارم . یه چیزی که بشه باهاش هر نوع سایتی بالا آورد . از نظر امکانات و قالب و ... هم کم نداشته باشه . ممنون میشم راهنماییم کنید .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام . دوستان من به یک سایت ساز حرفه ای نیاز دارم . یه چیزی که بشه باهاش هر نوع سایتی بالا آورد . از نظر امکانات و قالب و ... هم کم نداشته باشه . ممنون میشم راهنماییم کنید .

وردپرس جوملا نیوک و خیلی سی ام اس دیگ هست کاربری سایت شما چیه دوست عزیز

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
اول وردپرس بعد جوملا / یه سری سایت با وردپرس دیدم که واقعا فکر میکردم با CMS اختصاصی هستن ولی با وردپرس اومده بودن بالا

XemoWeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وردپرس ، مثل سایت بنده.

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
جوملا گزينه خوبيه به نظرم
در خدمتتان هستم به اي دي irbco در ياهو پيغام دهيد مشاوره رايگان

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
وردپرس رو پیشنهاد میکنم...

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26

همینطور که تو سایت های خارجی جستجو می کردم به یک سایت پشتیبانی برخوردم گفتم بد نیست معرفی کنم کسایی که می خوان پشتیبانی بزنن برن درباره این سایت ساز تحقیق کنن

به این آدرس برید خودتون ببینید . نمونه کار این سایت ساز

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من یه سیستم سایت ساز نیاز دارم که بخش اخبار مقالات دانلود و گالری بسیار خوب داشته باشه و همچنین انجمن داشته باشه ..
قبلا از زوپس و e107 , php-fusion استفاده میکردم ولی این سیستم ها به نظر دیگه مثل سابق پشتیبانی نمی شوند

ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید

بالا