helpmasteri
Registered User
سلام برنامه نویسای عزیز یه نرم افزار میخوام که اکانتای ردیت + رمز رو بهش بدم و همیشه لاگین باشه و بعد پست رو بدم Upvote کنن همه یا Downvote
Proxy هم اوکی باشه
Proxy هم اوکی باشه
فکنم مسلما براش ساخته شده باشه..
یا میخوای برات نوشته بشه ؟
سرچ کن : automation for redditاگه هست که هیچی ولی اگه نیست نوشته شه
سرچ کن : automation for reddit
این شرکت هست..ولی لایسنسن ماهانه ش ماهی 9 دلاره..Socinator: Social Media Automation and Marketing Tool
Automate social media posts, boost engagement, & watch your brand grow exponentially.You can do all this with social media automation tools like Socinator.socinator.com
توی فروم های خارجی هم میگن یکمی باگ داره..
Best reddit automation tools?
Tried Socinator so far but the software is way too bugy. Anyone know of any other good reddit automation toolswww.blackhatworld.com
سرچ کن.. هم نرم افزار ویندوزی زیاد ساخته شده هم سرویس های تحت وب..من 200 تا اکانت دارم ( یعنی خواهم داشت ) ماهی 70 دلاره D:
Later for Reddit: Schedule posts to reddit
Later (for Reddit) is a free service that lets you schedule a post to reddit for optimal visibility. Get your content seen on Reddit!laterforreddit.com
اینا رو بررسی کردی؟![]()
Best Reddit Bots & Tools to Check Out - Quantum Marketer
There are third-party companies that can help and use automation to give you a much-needed boost. Let's check out our list of the best Reddit bot companies out there that can turn your account from average into amazing.quantummarketer.com
به نتیجه رسیدی؟
اگه برای شبکه های اجتماعی دیگه میخواستی سراغ داشتم..ولی این دیگه خداییش خیلی محصوبیتش نسبت به سایرین کمتره..بخاطر همین محصولات مربتظش هم به نسبت کمتر ساخته شدننه هنوز چیز جالبی یافت نشد ولی یکیشو میخوام امتحان کنم کلا 70 دلار قیمتشه
شایدم بتونی از سوریس هاس ردییت مارکتینگ استیفاده کنی..
یغنی مل سیستمی که میخوای راه باندازی رو دارن..فقط بهشون سفارش میدی..و ئ لینک پستت رو میدی..
سلامسلام برنامه نویسای عزیز یه نرم افزار میخوام که اکانتای ردیت + رمز رو بهش بدم و همیشه لاگین باشه و بعد پست رو بدم Upvote کنن همه یا Downvote
Proxy هم اوکی باشه
باید برای هر اکانت پراکسی مجزا هم تعریف بشه.. تا همه با یه آیپی لاگین نشن..سلام
با پایتون یا php میتونم براتون بنویسم
اونش مهم نیستباید برای هر اکانت پراکسی مجزا هم تعریف بشه.. تا همه با یه آیپی لاگین نشن..
اونش مهم نیست
پروکسی لیست یا پروکسی تو لینوکس میشه کانفیگ کرد