• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند نرم افزار deep format تحت داس(فوری)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام
دوستان من دنبال نرم افزاری هستم که بتونه یک پارتیشن هارد را به انتخاب خودم مثلا درایو(پارتیشن)ویندوز را deep format کنه.نرم افزارهایی که با گشتن تو اینترنت دیدم زدن هارد رو deep format میکنند و مطمئن نیستم بشه باهاشون فقط یک پارتیشن را deep format کرد.شما نرم افزار مفیدی میشناسید؟
با تشکر

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
چرا تحت داس ؟ الان كه شركت هاي بزرگي برنامه هاي با قابليت بوتيبل دارن

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

لطفا بیشتر و واضح تر توضیح بدید.یعنی چی؟من سی دی بوتیبل داس رو دارم و میخوام یه نرم افزاری باشه که بتونم با آدرس دادن از تو داس اونو اجرا کنم و کار مورد نظرمو انجام بدم.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

لطفا بیشتر و واضح تر توضیح بدید.یعنی چی؟من سی دی بوتیبل داس رو دارم و میخوام یه نرم افزاری باشه که بتونم با آدرس دادن از تو داس اونو اجرا کنم و کار مورد نظرمو انجام بدم.

داس ديگه كسي كار نميكنه دور نرم افزاراش به سر رسيده

شما يه بوت مثلا پارتشن مجيك نسخه فول دانلود كن هركاري با هر سيستم فايل و نوع پارتيشني برات انجام ميده
از لولول فرمت تا اكتيو كردن چند پارتيشن باهم

سي دي ميگذاري خودش يه برنامه مثل سيستم عامل برات لود ميكنه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
داس ديگه كسي كار نميكنه دور نرم افزاراش به سر رسيده

شما يه بوت مثلا پارتشن مجيك نسخه فول دانلود كن هركاري با هر سيستم فايل و نوع پارتيشني برات انجام ميده
از لولول فرمت تا اكتيو كردن چند پارتيشن باهم

سي دي ميگذاري خودش يه برنامه مثل سيستم عامل برات لود ميكنه

برای این تحت داس میخواستم که بتونم پارتیشن ویندوز را deep format کنم.
مطمئن باشم با این نرم افزار پارتیشن مجیک میتونم یک پارتیشن را deep format کنم؟من Hiren's BootCD را دارم با این هم میتونم؟

[h=1][/h]

بالا