• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند نوار تبدیل Mini DV To VHS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
یه فیلم mini dv هست نوار تبدیلش به کاست ویدیو را نیاز دارم
اگه کسی داره بگه یا اگه میدونه اصفهان کجا میفروشن یا کرایه میدن اطلاع بده

کهکشان5

Registered User
لایک‌ها
30
عزیز همچین چیزی وجودنداره

مبدلی که نوار minidv رو داخلش بزارین و بخوایین با دستگاه vhs تماشا کنیین وجود نداره شما باید نوار مینی دی وی رو از طریق تیپ مخصوص یا خود دوربین کپچر کنین

البته اگه منظورتون ازmini dv همون نوارهای mini vhs هست که اره اون مبدل داره

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

مبدلی که نوار minidv رو داخلش بزارین و بخوایین با دستگاه vhs تماشا کنیین وجود نداره شما باید نوار مینی دی وی رو از طریق تیپ مخصوص یا خود دوربین کپچر کنین

به دوربین دسترسی ندارم منظورم نوار سمت چپی هست میخوام بزارم تو نوار ویدیو معمولی
مشاهده پیوست 389349

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84

وجود دراه شما خبر نداری خواستی برات بفرستم

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
اصلا نیازی به تبدیل نیس دادا، شما برو یه عکاسی بده برات سه سوت میریزه روی دی وی دی ، خواستی من آشنا دارم با بهترین کیفیت برات تبدیل کنه آدرسشو پخ کنم ؟ (اصفهان)

دادا وجود داشته باشه بنظریت فیلم دی وی رو بزاری روی وی اچ اس کیفیتش خیلی نمیاد پایین ؟ :blink: آخه کی این کار رو میکنه شما احیانا تبدیل پاناسونیک 45 هارو با این اشتباه نگرفتی ؟ میشه یه عکس بزاری ازش ؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
عکس و قیمت لطف کنید

اصلا نیازی به تبدیل نیس دادا، شما برو یه عکاسی بده برات سه سوت میریزه روی دی وی دی ، خواستی من آشنا دارم با بهترین کیفیت برات تبدیل کنه آدرسشو پخ کنم ؟ (اصفهان)
دادا وجود داشته باشه بنظریت فیلم دی وی رو بزاری روی وی اچ اس کیفیتش خیلی نمیاد پایین ؟ :blink: آخه کی این کار رو میکنه شما احیانا تبدیل پاناسونیک 45 هارو با این اشتباه نگرفتی ؟ میشه یه عکس بزاری ازش ؟

نه داداش میخوام خودم تبدیل کنم
قبلا یه تبدیل فیلم پاناسونیک به vhs کرایه کردم باطری میخورد حالا میخام ببینم مال مینی هم وجود داره

ufont

لایک‌ها
4,086
عکس و قیمت لطف کنید

نه داداش میخوام خودم تبدیل کنم
قبلا یه تبدیل فیلم پاناسونیک به vhs کرایه کردم باطری میخورد حالا میخام ببینم مال مینی هم وجود داره

عزیز راهش اینه که فیلم رو بزاری توی دوربین و با دستگاه دی وی دی رکوردر اونو به دی وی دی تبدیل کنی یا کپچر بگیری و رایتش کنی اینکه با نوار تبدیل با وی اچ اس این کار رو کنی اشتباه چون فیلم دی وی هیچ ربطی به وی اچ اس نداره وی اچ اس منوآله و دی وی دیجیتال و این کار اشتباهه و کیفیت خیلی خیلی خیلی میاد پایین حالا در کل هم اگر کنجکاوی، تبدیلش وجود نداره اصلا فیلم و گاین فیلم دی وی سایزش اندازه هد وی اچ اس نیست که بخواد تبدیلش کنه (من تا حالا ندیدم توی 4 سال کار فیلم و عکس) اگر هم میخوای بریزیش روی وی اچ اس باید فیلم رو با دوربین پلی کنی و روی وی اچ اس رکورد کنی

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308
اصلان یه همچین چیزی وجود نداره
اونی که یه باطری میزاشتی داخلش miniDV نبوده عزیز من s-vhs یا همون مینی VHS یا به قول دوستمون پاناسونیک 45 بوده
به لحاظ فیزیکی هم اگه بشه که محاله ماهیت اطلاعات ضبط شده روی این دومتفاوت است روی نوار VHS اطلاعات به صورت انالوگ مانند کاست ضبط میشود ولی در DV اطلاعات کاملا دیجیتال میباشند

saman_rm

Registered User
لایک‌ها
120
من تبدیل پاناسونیکی به وی اچ اس رو دارم بدون باتری کار میکنه اگ هستش 30 تومن

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
عزیز راهش اینه که فیلم رو بزاری توی دوربین و با دستگاه دی وی دی رکوردر اونو به دی وی دی تبدیل کنی یا کپچر بگیری و رایتش کنی اینکه با نوار تبدیل با وی اچ اس این کار رو کنی اشتباه چون فیلم دی وی هیچ ربطی به وی اچ اس نداره وی اچ اس منوآله و دی وی دیجیتال و این کار اشتباهه و کیفیت خیلی خیلی خیلی میاد پایین حالا در کل هم اگر کنجکاوی، تبدیلش وجود نداره اصلا فیلم و گاین فیلم دی وی سایزش اندازه هد وی اچ اس نیست که بخواد تبدیلش کنه (من تا حالا ندیدم توی 4 سال کار فیلم و عکس) اگر هم میخوای بریزیش روی وی اچ اس باید فیلم رو با دوربین پلی کنی و روی وی اچ اس رکورد کنی

یعنی هیچ راهی نیستخودم تبدیل کنم؟
جایی نمیشناسی دوربین رو کرایه بدن؟

ufont

لایک‌ها
4,086
یعنی هیچ راهی نیستخودم تبدیل کنم؟
جایی نمیشناسی دوربین رو کرایه بدن؟

مگه چیه ؟
biggrinsmiley.gif
راهشو گفتم اگر تجهیزاتشو داشته باشی اتفاقا خیلی کار راحتیه از تبدیل وی اچ اس خیلی راحت تر ، دوربین هم نه متاسفانه جایی که من سراغ دارم دوربین هاش همیشه به کاره واسه کرایه دوربین 170 و زد1 و.. داره تازه به هرکسی نمیده

خواستی بدی تبدیل کنه برات جای معتبریه صاحبش بازرس اتحادیه است تمام پرسنلش خانم هستن اصلا تبدیل ها رو نگاه نمی کنن

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اصلا همچین چیزی وجود نداره. DV یعنی Digital Video اصلا سیستم دستگاه های پخش ویدئوی قدیمی همه انالوگ هستن و قادر به پخش DV نیستند.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
مگه چیه ؟
biggrinsmiley.gif
راهشو گفتم اگر تجهیزاتشو داشته باشی اتفاقا خیلی کار راحتیه از تبدیل وی اچ اس خیلی راحت تر ، دوربین هم نه متاسفانه جایی که من سراغ دارم دوربین هاش همیشه به کاره واسه کرایه دوربین 170 و زد1 و.. داره تازه به هرکسی نمیده

خواستی بدی تبدیل کنه برات جای معتبریه صاحبش بازرس اتحادیه است تمام پرسنلش خانم هستن اصلا تبدیل ها رو نگاه نمی کنن

آدرسو پخ کن.............

Last edited:

کهکشان5

Registered User
لایک‌ها
30

چند غزیز میخرم ازت تعداد

وجود نداره عزیز مرع یک پا داره؟؟؟

در جواب استارتر عزیز با یک هندیکم هم میتونی کپچر کنی توی دوستان و اقوام بگرد راحت گیر میاد

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
چند غزیز میخرم ازت تعداد

وجود نداره عزیز مرع یک پا داره؟؟؟

در جواب استارتر عزیز با یک هندیکم هم میتونی کپچر کنی توی دوستان و اقوام بگرد راحت گیر میاد

با هندیکم فکرکنم کیفیتش بیاد پایین چون اینو با اون دوربین میلیونی ها گرفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا