• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** نیازمند نویسنده سایت فیلم | مزایای رو به رشد *****

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
نیازمند دو نفر نویسنده جهت سایت فیلم نیازمندیم.

- دست و پاشکسته با انگلیسی ارتباط داشته باشن. لازم به دانش خاصی نیست فقط طوری نباشه که نتونن ایشون فرق Black رو با White تشخیص بدن.
- آپلود فایل و لینک دانلود نیاز نیست ! فقط موارد مورد نیاز رو مینویسن و عکس اضافه میکنن و تگ ! تمام ! لینک دانلود رو خواهیم داد. (در حال حاضر)
- روزانه نیاز به ارسال پست هست . منابع و پست ها دقیقا گفته میشه و لازم به گشتن هم نیست .
- کار حرفه ای و درست باشه به سرعت به مزایا اضافه میشه و دستمزد بالا میره تا رضایت جلب بشه.

خواهشا دوستانی که تجربه دارن اعلام کنن و دوستانی که بار اولشون هست به این تاپیک توجهی نکنن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نیازمند دو نفر نویسنده جهت سایت فیلم نیازمندیم.

- دست و پاشکسته با انگلیسی ارتباط داشته باشن. لازم به دانش خاصی نیست فقط طوری نباشه که نتونن ایشون فرق Black رو با White تشخیص بدن.
- آپلود فایل و لینک دانلود نیاز نیست ! فقط موارد مورد نیاز رو مینویسن و عکس اضافه میکنن و تگ ! تمام ! لینک دانلود رو خواهیم داد. (در حال حاضر)
- روزانه نیاز به ارسال پست هست . منابع و پست ها دقیقا گفته میشه و لازم به گشتن هم نیست .
- کار حرفه ای و درست باشه به سرعت به مزایا اضافه میشه و دستمزد بالا میره تا رضایت جلب بشه.

خواهشا دوستانی که تجربه دارن اعلام کنن و دوستانی که بار اولشون هست به این تاپیک توجهی نکنن.
والا دفعه اولمه ولی انگلیسیم بد نیست و 24/7 پای پی سی هستم و این چیزایی که شما خواستی هم واسم مثل آب خوردنه... :D
اطلاعات بیشتر رو برام پی ام کن.

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
من توی وب تجربه زیادی دارم ولی دانلود فیلم نه ولی این شرایط خیلی راحته

Saeed1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من در زمینه فیلم و سریال کار کردم با وی پی اس وردپرس کاملا آشنایی دارم در زمینه تکمیل آرشیو هم کارم خ خوبه اگه مایل هستین شرایطتون رو برام بفرستید هم آرشیو هم نویسندگی

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
با توجه به نوع بیان شرایط فکر میکنم مبلغ کمی رو برای پرداخت به نویسنده در نظر داری نه؟

موفق باشید :D

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
با توجه به اطلاعیه مهم در این بخش از باز کردن تاپیک فروشگاهی ( از خرید و فروش سایت ، وبلاگ ، بک لینک ، پاپ اپ ، تبلیغات گرفتن وبسایت ها ، اسکریپت و طراحی های مختلف گرفته تا گروه یا فروشگاه و هر نوع محصولی که قابل خرید و فروش شدن در محیط مجازی باشه) خودداری کنید
تمامی تاپیک هایی که از قبل باز شده بسته خواهند شد و تاپیک های جدید نیز حذف خواهند شد.
در صورت تکرار جهت باز کردن تاپیک خرید و فروش برخورد خواهد شد.
تاپیک ها فقط در این قسمت از بازارچه جای خواهند داشت. ( محصولات اینترنتی )
از جا به جایی تاپیک نیز معذوریم.
وبمستر گرامی از همکاری شما تشکر میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا