• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند نویسنده (وردپرس)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نویسنده برای ارسال مطالب مرتبط با کامپیوتر، اینترنت و تکنولوژی. ارسال مطالب جالب و ترفتدهای کامپیوتری همراه با عکس.
مطالب باید فقط مرتبط با کامپیوتر، اینترنت، ترفندهای وب و ترفندهای کامپیوتر و اخبار آی تی باشند.
برام کارهاتون رو پی ام بزنید.

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
Just_Cuz_06.gif

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز من حاضر به همکاری هستم برای دیدن نمونه کار هام هم میتونین مطالب سایت http://www.danprog.com رو نگاه کنین که همشو خودم دادم.برای هر پست هم 300 میگیرم حداقل.اما تمام پست هام کاملا سئو شده و لینک تمام مطالب رو در شبکه های اجتماعی معروف ثبت میکنم منتظر جوابتونم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوست عزیز من حاضر به همکاری هستم برای دیدن نمونه کار هام هم میتونین مطالب سایت دان پروگ رو نگاه کنین که همشو خودم دادم.برای هر پست هم 300 میگیرم حداقل.اما تمام پست هام کاملا سئو شده و لینک تمام مطالب رو در شبکه های اجتماعی معروف ثبت میکنم منتظر جوابتونم
check pm..

سلام دوست عزیز من حاضر به همکاری هستم برای دیدن نمونه کار هام هم میتونین مطالب سایت http://www.danprog.com رو نگاه کنین که همشو خودم دادم.برای هر پست هم 300 میگیرم حداقل.اما تمام پست هام کاملا سئو شده و لینک تمام مطالب رو در شبکه های اجتماعی معروف ثبت میکنم منتظر جوابتونم

منتظر جواب شما هستم!
/
دوستان وقتی پی ام میزنم زودتر جواب بدن
up

uppppppppp :|

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام . بنده 11 سال سابقه كار ترجمه تخصصي متون مربوط به كامپيوتر ، نرم افزار و شبكه رو دارم . براي تست هم مي تونم يك متن تخصصي كوتاه رو براتون ترجمه كنم . به وردپرس ، سرور مجازي ، cpanel ، وردپرس , و ساير cms ها آشنايي كامل دارم . با اصول SEO وب سايت و نحوه كار اسپايدر هاي موتور جستجو آشنايي كامل دارم . آخرين تكنيك هاي روز جستجو در اينترنت رو بلدم يعني مطالبي كه هيچ كس نمي تونه پيدا كنه رو بنده مي تونم براتون پيدا كنم . طراحي وكتور و كار با فتوشاپ و ساير نرم افزار هاي گرافيكي رو هم به صورت تخصصي كار كردم . حداقل پيشنهاد بنده براي هر پست 500 تومان است كه مي تونم در روز تا پنجاه پست اورجينال ترجمه شده هم براتون ارسال كنم . همينطور شرايط تصفيه حساب با بنده چون حجم كار بالا هست به صورت روزانه خواهد بود . اگر با اين شرايط مشكلي نداشتيد بنده در خدمتتون خواهم بود .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فعلا با megalomaniac توافق شده اگر برای جای دیگه احتیاج داشتیم پیغام میدم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آپ/
ظاهرا دوست قبلی مشغله دارند، یه نویسنده دیگر هم میخوام.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا