• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند نویسنده و مترجم برای سایت دانلود اپلیکیشن آندروید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

agoramaster2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای راه‌اندازی یک سایت دانلود اپلیکیشن آندروید نیازمند نویسنده هستیم. نویسنده‌هایی که برای معرفی هر اپلیکیشن یک توضیح کوتاه و گویا (در حد 50-100 کلمه) بنویسد. نیازی به دانلود و آپلود فایل یا ارسال اسکرین‌شات نیست. عنوان اپلیکیشن‌ها و لینک صفحه اپلیکیشن در گوگل‌پلی به شما ارائه می‌شوند، صرفاً برای هر اپلیکیشن یک توضیح متنی می‌خواهیم. متن نوشته شده در توضیح هر اپلیکیشن به یکی از این دو طریق باید تولید شود:

1- ترجمه خلاصه شده‌ (50-100 کلمه‌ای) از توضیحات نرم‌افزار در سایت گوگل‌پلی (اولویت با این روش است.)
2- ارائه توضیحات بر مبنای متن فارسی نوشته شده در سایر سایت‌های فارسی زبان و تغییر ادبیات نوشته به نحوی که منبع اولیه قابل تشخیص نباشد. (به عبارتی بازنویسی دوباره مطلب.)

شرایط لازم:
1- توانایی ترجمه متون انگلیسی در حد متن توضیحات نرم‌افزارها
2- توانایی نوشتن متن فارسی در حد نداشتن اشتباهات املایی و انشایی فاحش و وحشتناک!
3- آشنایی با محیط سیستم عامل آندروید و ترجیحا دارا بودن گوشی مبتنی بر آندروید
3- ترجیحاً سابقه فعالیت مشابه
4- علاقه به اپلیکیشن‌ بازی! و انجام کار به صورت تر و تمیز و گروهی...

بعد از توافق اولیه بر روی قیمت و شرایط، دوستان عزیز باید پیش از شروع کار اصلی به طور آزمایشی برای 10 اپلیکیشن توضیحات بنویسند. (البته حتی در صورتی که توضیحات نوشته شده مورد قبول قرار نگیرد، هزینه آن پرداخت خواهد شد.)

لطفاً در صورت تمایل، هزینه و شرایط مد نظر خود را به پیام خصوصی ارسال کنید.

motarjemtmu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من در زمینه ی ترجمه می تونم باهاتون همکاری کنم. اگر خواستید، ایمیل یا پیام خصوصی بفرستید.ایمیل من: [email protected]

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من هم خوشحال میشم باهانون همکاری داشته باشم. به خصوص ترجمه در زمینه گوشی و تبلت. شرایط لازم رو هم دارم. ایمیل بزنید یا پ.خ بفرستید. [email protected]

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
پ.خ فرستادم براتون.

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
پ.خ فرستادم واستون

Last edited:
وضعیت