• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند هاست بک آپ -بسیار فوری

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب همونطور که از تیتر مشخصه نیازمند هاست بک آپ هستم.

ماجرا هم اینه که دارم سرور ، رو پس میدم ! تا بتونم یه جای بهتر و ارزونتر پیدا کنم. ولی فعلا یه سری فایل رو بعضی از دامین ها آپ شده که این فایل ها رو به همون شکل ، توی فولدر خودشون و توی نام دامین خودشون (نمیخوام دامین روش فعال کنم) نیاز دارم . تا وقتی که یه جای جدید پیدا کنیم و رفع زحمت کنیم!!

سادش اینه که صاحب خونه بیرونمون کرده، میخوایم فعلا وسایل رو بذاریم تو انباری!! بعدن میایم میبریم!!:D

حالا شرایط ،

1. که حجم کلی فایل ها فکر نمیکنم بیشتر از 70/80 گیگ باشه ، ولی شما همون 100 گیگ حساب کنید.

2.فایل ها رو به هیچ وجه نمیخوام در طول این مدت اجرا کنیم یا جایی پخش کنیم! پس پهنای باندی برای این موضوع نیاز نیست! فقط به عنوان یه فضای ثابت تا وقتی که جای مناسب پیدا کنم.

3.امکان انتقال اطلاعات چه از سرور خودم با پنل دایرکت ادمین (با راهنمایی شما) توسط خودم انجام بشه ، و چه اگر خواستم دوباره به سرور جدید انتقال بدم باز هم توسط خودم بتونم انجام بشه.

4. امنیت و اینکه کسی فایل ها رو نبینه هم برام مهمه.

5.قیمت هم مناسب باشه ، چون یکی از دوستان دیدم گفتن شبیه این مدل رو برای هر 100 گیگ 400 تومن میگیرن که خوب اگر اینجوری بخوام میرم یه vps یا سرور میگیرم . یه فضای ارزان برای مدت محدود.

6. بک آپ دیتابیس ها اونقدر نیاز نیست ! البته اگر باشه که چه بهتر و عالی میشه. ولی بیشتر فعلا برام فایل های که آپ شده مهمه.

7. وقت زیادی ندارم . شاید یکی دو روز ! از تاریخ تاپیک ، پس بسیار فوری نیاز دارم. لطفا اگر شرایط رو دارید پی ام بزنید.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
بالا