با سلام
من دنبال یک همکاری در فروش هستم با ویژگی هایی که اینجا میگم :
1- ارائه پنل معتبر (مثل رایارا)
2- محصول های جدید و متفاوت
3- قیمت محصولات مناسب باشه
4 - واریز مداوم و مرتب
5- محصول سفارش خورده سریع ارسال بشه نه مثل اینکه الان دارم باشه :
تو عکس توجه کنید 4 صفحه معلق دارم از 2 جور محصول که از 17 دی هنوز ارسال نشده
6 - لینک خرید محصول از سایت خودم باشه . یعنی اگه مثلا من دامنه shop.com رو ست کردم رو همکاری در فروش ما , لینک ثبت سفارش و توضیحات از همین دامنه باشه .
مثل : فروشگاه اینترنتی بای 98 این فروشگاه درصدی خودمه اما اون عکس بالا رو ببینید متوجه میشید اوضاش چطوره
طرف از 17 دی 90 یه سری از محصولات رو ارسال نکرده . زنگ هم میزنم میگه فردا ارسال میکنم
7- با سیستم های شخصی مثل ملی مارکت و اکسین و ... که پنل از خودشون میدن کار نمیکنم .
سایت حدود 30 هزار ip روزانه داره و بدیهی هست که دنبال فروشگاهی هستم که بهترین باشه . از دوستان پرشین تولزی هرکس سراغ داره دریغ نکنه
با تشکر:cigar:
من دنبال یک همکاری در فروش هستم با ویژگی هایی که اینجا میگم :
1- ارائه پنل معتبر (مثل رایارا)
2- محصول های جدید و متفاوت
3- قیمت محصولات مناسب باشه
4 - واریز مداوم و مرتب
5- محصول سفارش خورده سریع ارسال بشه نه مثل اینکه الان دارم باشه :
تو عکس توجه کنید 4 صفحه معلق دارم از 2 جور محصول که از 17 دی هنوز ارسال نشده
6 - لینک خرید محصول از سایت خودم باشه . یعنی اگه مثلا من دامنه shop.com رو ست کردم رو همکاری در فروش ما , لینک ثبت سفارش و توضیحات از همین دامنه باشه .
مثل : فروشگاه اینترنتی بای 98 این فروشگاه درصدی خودمه اما اون عکس بالا رو ببینید متوجه میشید اوضاش چطوره
طرف از 17 دی 90 یه سری از محصولات رو ارسال نکرده . زنگ هم میزنم میگه فردا ارسال میکنم
7- با سیستم های شخصی مثل ملی مارکت و اکسین و ... که پنل از خودشون میدن کار نمیکنم .
سایت حدود 30 هزار ip روزانه داره و بدیهی هست که دنبال فروشگاهی هستم که بهترین باشه . از دوستان پرشین تولزی هرکس سراغ داره دریغ نکنه
با تشکر:cigar: