- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,494
درود
دوستان قصد بالا آوردن یک سایت رو داریم که بخاطر خرید زمان بر این شدیم که دعوت به همکار کنیم و با هزینه کردن زمان بخریم..
سایت یک سایت تفریحی مانند با تنوع مطلب هست..مانند سایت بیتوته..
مطالب غیر کپی به تعداد کافی به صورت پیش نویس آماده هستن و تاکید و تضمین میشه که با گوگل سرچ اثری از کپی بودن اونها دیده نمیشه!
هم بدون عکس هستن هم با عکس...ولی عموما شاید بشه گفت بالای 70% با عکس ضمیمه شده هستن..
پس مطالب اون هم از نوع اختصاصی آماده هستند..!
فقط نیاز به تعیین عنوان مطلب و ویرایش متن به لحاظ چیدمان و پارگراف بندی و خوش ساخت شدن و کلمات کلیدی هستند و شاید حذف چند کارکتر از انتهای متن..
چیزی که ما از طرف مقابلومون انتظار داریم این هست که با نویسندگی حرفه یی و رعایت سئو و سئو بندی خود سایت , سایت رو ظرف مدت فوق العاده کوتاهی (پیش فرض ما یک ماه ) به سرعت بالا بیاره و اون رو به درآمد حداقل بین 2 الی 3 میلیون برسونه..اگر هم بتونه بیشتر برسونه بهتر..
همینطور که مشخصه حجم کار بالاست و نیازمند اینه که شخص به شدت پیگیر باشه یا حتی اگه لازم دونست تیم تشکیل بده..برای ما فرقی نمیکنه..ما فقط طرف حسابمون برامون مهم هست..حالا هر روشی مد نظرش بود میتونه انجام بده..
سه نکته هم عرض کنم..اول اینکه ما میخوایم سایتمون به صورت اصولی و ارگانیک بالا بیاد و نه با تکیه به بک لینک و پاپ آپ و نتایج کاذب مشابه ...
نکته دوم اینکه درآمد مد نظرمون از سایت به صورت کلیکی و پاپ آپی به صور پیش فرض در نظر گرفتیم..ولی از پیشنهاد بهتر هم استقبال میکنیم..
نکته سوم اینه که نمیخوایم محیط سایتمون برای کاربر آزار دهنده باشه و کاربر رو فراری بده..پس تمایلی به پاپ آپ بارون کردن بی رویه و قرار دادن بنر های تبلیغاتی متعدد و بسیار زیاد در سایت نداریم..اینو گفتم که همکار محترم اگه لازم دونست بیشتر راجبش صحبت کنه و بعدا خدایی نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد و یکی بخاطر اینکه کار رو تموم کرده باشه و بگه من سایت رو به فلان درآمد رسوندم سایت رو با حالت تعداد پاپ آپ ها و تبلغیات آزار دهنده تحویل بده.. یا برعکس اظهارات اولیه ایشون یه چیزی باشه و ما پیش خودمون یه چیز دیگه برداشت کرده باشیم.. که برای حل این مورد هم میتونیم چند سایت نمونه رو به هم نشون بدیم!!
لطفا قیمت پیشنهادی خودتون بهمراه سابقه و نمونه کارتون رو توی پخ بفرمایید..
اگر هم سوالی داشتید همینجا بپرسید که برای باقی دوستان هم شفاف سازی بشه..
در خصوص دستمزد هم خیلی خوبه که نسبتی از میانگین درآمد حاصله رو به دستمزد همکار نسبت بدیم که همکاری به صورت انگیزشی تر باشه...
مثلا بگیم n برابر درآمد ماه اول..
-تشکر...
Last edited: