• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند وردپرس کار حرفه ای و کد نویس

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام به یک وردپرس کار کاملا مسلط و کدنویس نیازمندم ...تا چندتا کاری که میخوام رو برام انجام بده همینطور چندتا مشورت

در واقع هم کار که باید انجام
پوسته تم فارست رو دريافت کردم و ميخوام يه سري ویرایشات روش انجام بشه و
پوسته فارست يه پوسته خريد و فروش فايل هستش (البته ميدونم ک ميدونيد گفتم بازم بگم)
1-اينکه براي خريد مثلا يک فايل بايد حتما کاربر عضو بشه و پنل کاربريشو شارژ کنه و بعد دانلود کنه (ميخوام اگر کار بر عضو هم نخواست بشه بتونه با پرداخت دانلود کنه)
2-من هاست دانلود دارم و ميخوام وقتي کاربر مطالبش رو ميخواد بزاره توي سايت براي فروش قسمت اپلود فايل تو هاست لينوکسم اپلود نکنه و اپلود بشه تو هاست دانلودم
3-اين پوسته با پرداخت پي لاين کار ميکنه که کد پيلاين دارم که شما لطفا جايگزين کد ديگر کنيد (اموزشش بود توي سايت اقاي وردپرس بود که از تو ویرایشگر هست اینم قرار بدید ندادیدم خودم می زارم )
چدنتا سوال و مشورت و دو سه تا کار خیلی خیلی کار جزئی هم دارم ....
لطفا اعلام کنید ...و اینکه ای دی یاهو بدید برای مذاکره

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
در خدمتتون هستم.
Y!:d8ka

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام شخص زیر فعلا به مذاکره رسیدم در صورتی که از انجام کار نصراف داد با نفرات بعذی میحرفم

Muhammad-Ali

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
در صورت تمایل برای انجام کار پی ام بدید : amir20time

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزيز وقت كردي يه سري به اينجا بزن:
http://forum.persiantools.com/threads/برنامه-نویس-آماده-به-کار.684034/

آقايون داداشام ايشون واقعا مورد تاييد هستن اگر كسي كار به ايشون بده واقعا برد كرده خدايي با وجدان كاري كه داري سريع كار رو اونجوري كه شما ميخوايد انجام ميده.
من كه تا بتونم براش تبليغ ميكنم چون يه كار دادم بهش همين كاري كه برام اكي كرده رو يه بنده خدايي تو چند ماه پدر ما رو درآورد آخر سر چيزي كه بايد باشه رو درست نكرد.
خداخيرش بده.

بالا