• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند پلاگین نویس بسیار حرفه ای وردپرس و آشنایی کامل با ووکامرس

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
سلام
دوستانی که واقعا می تونن پیغام بدن و مدت زمان انجام کار شدیدا مورد توجه هست و کسایی که پیغام میدن مدت زمان نوشتن پلاگین+هزینه رو اعلام کنن
کار به این شکله
ما یه فروشگاه داریم روی ووکامرس
اقای ایکس میاد خرید می کنه نوع پست رو انتخاب می کنه هزینه رو پرداخت می کنه و بر می گرده به صفحه تایید پرداخت و تایید سفارش
تا اینجا هیچی
از اینجا به بعد یه پلاگین می خوایم که بعد از تایید محصول بتونه نوع محصول و نوع پست و تمامی اطلاعات مورد نیاز رو از ووکامرس بگیره و برای وب سرویس ما با کد api خاصی که براش تعریف میشه و به نرم افزار تحت وب ما انبار و مدیریت بهش وصل هستند ارسال کنه و اونجا ثبت کنه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این موارد رو مشخص فرمایید تا بررسی بشه و هزینه+زمان اعلام بشه:

1- برای انتخاب نوع پست از چه پلاگینی در ووکامرس استفاده شده؟

2- منظورتون از عبارت "بعد از تایید محصول" در این جمله چیه؟ "از اینجا به بعد یه پلاگین می خوایم که بعد از تایید محصول"
یعنی وقتی ادمین وردپرس، وضعیت سفارش رو تغییر داد یا بلافاصله پس از ثبت هر نوع سفارش توسط مشتری یا...؟
چون تا جایی که من یاد دارم، مشتری پس از پرداخت به صفحه تایید سفارش برنمی گرده. به صورت پیش فرض به صفحه my-account برمیگرده.

3- نحوه استفاده از API شما چه جوریه؟ ساده است یا پیچیده؟ یوزرنیم+پسورد برای لاگین میخواد یا خیر؟ با متد POST کار می کنه یا GET؟ چند مرحله ای است؟ یعنی فقط با یکبار وصل شدن به سرور برنامه، میشه اطلاعات رو ارسال کرد یا نیاز به چند بار اتصاله؟

4- حتماً لازمه به صورت پلاگین باشه؟ یا اگه فقط اطلاعات رو ارسال کنه کافیه؟

5- رابط گرافیکی چه در محیط کاربری و چه در محیط ادمین میخواد یا نه؟ (البته با توجه به توضیحات شما، فکر کنم رابط گرافیکی نیاز نباشه. فقط برای وارد کردن کد API یه رابط کوچولو میخواد که اونم میشه به صورت دستی در اسکریپت تعریف کرد)

Last edited:

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
ممنون از جوابت
دیروز با بحث با مدیر سایت به این نتیجه رسیدیم که داشتیم راه رو اشتباه می رفتیم
ببین شما معلومه حرفه ای هستی و راحت میشه برات توضیح داد
صفحه سبد خرید رو که یوزر وارد میشه بعد از اعمال تغییرات وارد صفحه چک آوت میشه و اونجا یا ریجستر کرده یا مشخصات و ادرس رو میده و وارد مرحله پرداخت میشه
دقیقا این قسمت می خوایم تغییر کنه
یعنی از سبد خرید وارد چک آوت سایت ما نشه مثل درگاه پرداخت که میزنه میره رو سایت مرجع وارد سایت واسط پستی ما بشه اونجا اردس و مشخصات رو بزنه و بعد از ثبت در سایت واسط تاییدش به سایت ما ارسال شه و بعد اون بتونه از طریق وارد شدن به مرحله بعد در سایت خودمون که همون صفحه پرداخت هست پرداخت رو انجام بده
پلاگینی می خوایم که دقیقا مثل گیت وی پرداخت که برای سیستم های مختلف و بانک های مختلف نوشته شده بره سایت واسط و با کد ای پی آی که داره تاییده رو به سایت بده که یوزر بره برای پرداخت
خود پست فکر کنم افزونه مشابه این رو داره ولی ما برای وب سرویس خودمون می خوایم تنظیم باشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر کنم در این پست اخیرتون، برنامه تون نسبت به پست اول کمی تغییر کرده. یعنی شما اینجوری میخواید:

انتخاب محصول -> سبد خرید -> Checkout بدون انجام پرداخت -> هدایت کاربر به اسکریپت انبارداری همراه با ارسال مشخصات دریافت شده از کاربر در ووکامرس برای ذخیره در نرم افزار انبارداری -> تکمیل اطلاعات در نرم افزار انبارداری -> *بازگشت به ووکامرس همراه با ارسال پارامترها لازم از طرف نرم افزار انبارداری به ووکامرس -> چک کردن صحت اطلاعات ارسال شده از نرم افزار انبارداری توسط ووکامرس -> هدایت کاربر به درگاه بانک -> بازگشت کاربر از درگاه بانک به ووکامرس -> اتمام خرید!

اگه منظورتون اینجور که گفتم باشه، کار ساده ای نیست. چون اولاً برای کاربر بسیار گیج کننده خواهد بود. و ثانیاً در اون مرحله ای که با * مشخص کردم کار مشکل خواهد شد. زیرا در اون مرحله نرم افزار انبارداری باید یه سری اطلاعات رو به ووکامرس برگشت بده. همچنین در این روش کاربر ممکنه اطلاعات رو در نرم افزار واسط انبارداری تکمیل کنه ولی پس از بازگشت به ووکامرس پرداخت رو انجام نده.

اون روش قبلی ساده تر و کاربردی تر بود. یعنی همه چی مثل روز اول باشه.
انتخاب محصول -> سبد خرید -> Checkout -> پرداخت -> بازگشت به ووکامرس -> اتمام خرید
و در مرحله بازگشت به ووکامرس بدون اینکه کاربر متوجه بشه اطلاعات برای نرم افزار انبارداری شما Send بشه. در این وسط اگه اطلاعات اضافه ای هم نیاز داشتید میشه در همون صفحه Checkout از کاربر دریافت کرد.

پ.ن: در این پروژه زیاد روی بنده حساب نکنید! چون به احتمال زیاد نیاز به دسترسی به اون نرم افزار واسط شما خواهد بود که مقوله اش احتمالاً متفاوت خواهد بود. مگر اینکه از قبل یه API ساده براش آماده شده باشه، شبیه API سایت های ارسال SMS که با متد ساده ای کار می کنند.

Last edited:

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
شما یه شماره تماس بده راحت تر با هم می تونیم صحبت کنیم البته دقیقا زدید وسط خال و نشون از تجربه بالای شما داره
یه نکته ای رو بگم ووکامرس این وسط نقشی نداره به غیر از سبد خرید برای همین لازم نیست اطلاعات از انبارداری برگرده به ووکامرس مثلا می گم بعد از سبد خرید بره تو سایت واسط و بعد یه تاییده ساده از سایت برسه پلاگین که بره صفحه پرداخت یعنی ووکامرس رو دور بزنیم اگر اطلاعات در سایت واسط کامل وارد شد و تاییده از سایت رسید ووکامرس مثل حالت عادی فکر کنه اطلاعات پر شده و تمام
اگر نرسید تاییده که هیچی
البته اگر پلاگینی باشه که بتونه اطلاعات رو بعد از پرداخت در اون وب سرویس ثبت کنه اونم مشکلی نداره در هر دو صورت مهم ثبت اطلاعات در انبار داری هست چه با کمک یوزر چه خودکار توسط پلاگین
api دقیقا قرار مثل سایت های اس ام اس باشه

بالا