• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند پیشنهاد سریع برای خرید گوشی

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
سلام

من عضو جدید هستم در ابتدا بگم که همه پست هارو خوندم ولی به دلیل طرفداری بعضی ها از مدل خاصی از گوشی نتونستم به نتیجه درستی برسم و تصمیم گرفتم با توجه به این که عجله دارم 1 تاپیک جدا بزنم
من خودم الان 7610 دارم و راضی هم هستم و مشکلی هم نداره ولی چون برام تکراری شده می خوام یک گوشی دیگه بخرم پس برای خرید گوشی روی کمک شما ها حساب می کنم

خودم با توجه به اطلاعاتی دارم در حال حاضر n73 و n80 رو بهتر از بقیه می دونم ولی خوب دوست ندارم اینقدر پول برای گوشی بدم گرچه قبلا این کار و می کردم 7610 رو هم 450 تومان خریدم ولی الان شاید کمی عاقل تر شده با شم
:blink:

شرایطی که برای گوشیم می خوام اینکه زیر 500 تومان باشه
صدای بلند و واضح داشته باشه و ام پی تری پلیر هم باشه
دوربینش هم قوی باشه
در صورت ممکن سیمبین هم باشه چون چند تا برنامه هست که واقعا نیازشون دارم

می دونم که سونی اریکسون ها با اینکه از لحاظ صدا ودوربین در صطح بالایی هستند ولی سیمبین نیستند و خودمم کلا از گوشی های نوکیا خوشم میاد(این 1 نظر شخصی ربطی به برتری هیچ کدوم نسبت به اون یکی نداره)
گوشی هایی که من میدونم که قیمتشون مناسب باشه 3250...n70....w810
ولی هر کسی 1 چیزی می گه البته اکثرا هم خودشون این گوشی و ندارند از دوستانی که با گوشی های مورد نظر کار کردند خواهش می کنم نظرشون رو بگند

مثلا از ظاهر 3250 خیلی خوشم میاد ولی میگند دوربینش با اینکه 2 ضعیفه یا این که تو اس ام اس زدن کند و جا می مونه و یا ام پی تر پلیر ش قاطی می کنه:wacko:

از ظاهر n70 هم خوشم نمیاد ولی خوب باز می تونه مناسب باشه به شرط اینکه واقعا نسبت به 3250 برتری داشته باشه
w810 هم خوبه ولی سیمبین نیست.... الان دیگه کاملا سر در گمم و عجله هم دارم

پس خواهشا کمک کنید اگر گوشی دیگه ای هم مناسب می دونید معرفی کنید ولی ترجیحا فقط از نوکیا یا سونی اریکسون باشه
همگی موفق باشید

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بستگی به سلیقه داره
N80 خوبه ولی نمی دونم قیمتش چنده
اگه واسه N73 یا حتی N72 صبر کنی هم شاید خوب باشه ولی باید یه مقدار صبر کنی تا قیمتش به ثبات برسه
K800 و W900 هم هست که البته سیمبین نیست ولی خوب الان دیگه دیکشنری و چند تا برنامه خوب دیگه هم واسش هست فقط باید ببینی چه برنامه هایی رو لازم داری و البته بازی های جاوا رو خیلی خوب اجرا میکنن (مخصوصا W900 که شتاب دهنده گرافیکی هم داره)
به نظر من N70 انتخاب بهتری از 3250 هست چون ظاهرا ناراضی از 3250 زیاده

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من عضو جدید هستم در ابتدا بگم که همه پست هارو خوندم ولی به دلیل طرفداری بعضی ها از مدل خاصی از گوشی نتونستم به نتیجه درستی برسم و تصمیم گرفتم با توجه به این که عجله دارم 1 تاپیک جدا بزنم
من خودم الان 7610 دارم و راضی هم هستم و مشکلی هم نداره ولی چون برام تکراری شده می خوام یک گوشی دیگه بخرم پس برای خرید گوشی روی کمک شما ها حساب می کنم

خودم با توجه به اطلاعاتی دارم در حال حاضر n73 و n80 رو بهتر از بقیه می دونم ولی خوب دوست ندارم اینقدر پول برای گوشی بدم گرچه قبلا این کار و می کردم 7610 رو هم 450 تومان خریدم ولی الان شاید کمی عاقل تر شده با شم

دوربینش هم قوی باشه

می دونم که سونی اریکسون ها با اینکه از لحاظ صدا ودوربین در صطح بالایی هستند ولی سیمبین نیستند و خودمم کلا از گوشی های نوکیا خوشم میاد(این 1 نظر شخصی ربطی به برتری هیچ کدوم نسبت به اون یکی نداره)
ولی هر کسی 1 چیزی می گه البته اکثرا هم خودشون این گوشی و ندارند از دوستانی که با گوشی های مورد نظر کار کردند خواهش می کنم نظرشون رو بگند

مثلا از ظاهر 3250 خیلی خوشم میاد ولی میگند دوربینش با اینکه 2 ضعیفه یا این که تو اس ام اس زدن کند و جا می مونه و یا ام پی تر پلیر ش قاطی می کنه:wacko:

از ظاهر n70 هم خوشم نمیاد ولی خوب باز می تونه مناسب باشه به شرط اینکه واقعا نسبت به 3250 برتری داشته باشه

پس خواهشا کمک کنید اگر گوشی دیگه ای هم مناسب می دونید معرفی کنید ولی ترجیحا فقط از نوکیا یا سونی اریکسون باشه
همگی موفق باشید

سلام دوست عزیز خوش اومدی:blush:
من خودم طرفدار نوکیا هستم ولی چون خواستی جواب منطقی بگیری و به کار شما بیاد اینا رو میگم!

من W900 رو پیشنهاد میکنم
ولی شما گفتید این 2 تا باشه ترجیحا حالا من الجی شکلات رو هم میگم:D به خاطر ظاهر زیبا و با کلاسش
3250 رو اصلا پیشنهاد نمیکنم!!!:D
n70 هم اگه خوشت نمیاد نگیر:D

ولی بیشتتر W900 ..هر کی داره ازش راضیه!..خیلی قویه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

دوربینش هم قوی باشه

همگی موفق باشید

اگر زود به زود گوشی عوض میکنی N72 و بعد N70 گوشیهای بهتری هستند. چون تا برنامه های گوشیهای سیمبین 9 مثل 3250 زیاد بشه شما گوشی عوض کردی!
ولی اگر یک گوشی میخوای که یکسال یا بیشتر نگهش داری به نظرم گوشیهای سیمبین 9 بهتره چون الان برنامه هاش کمه ولی تا چند ماه دیگه و آینده برنامه های موبایل توی این گوشیهاست . توی این رده توصیه من این گوشیهاست: N71 , N80 و اگر ارزونتر خواستی 3250

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم با توصیه های داریوش جان موافقم ...
110.gif
83.gif

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
گفتم که نمی خوام بالای 500 تومان برای گوشی بدم . ولی w900وn80بالای این مبلغ هستند

در ضمن اگر گوشی بگیرم تا 2-3 ماه آینده مطمینا عوضش نمی کنم با اینکه قبلا می کردم ولی الان دیگه این قصد وندارم در ضمن از خانواده سونی اریکسون 1 k750 ; w800 هم دارم که به نظر من همه این واکمن موبایل ها مثل همند و در ضمن وقتی با 3250 مقایسه کردم اصلا صای زنگ سونی اریکسون در مقابل 3250 مشخص نمی شد و از 3250 خیلی بلند تر بود گر چه ام پی تری پلیر سونی اریکسون عالیه

لطفا کسانی که 3250 دارند یا داشتند دلیایل ناراضی بودن خودشون رو بگند
از اقایون هم خواهش می کنم دلایل انتخاب گوشی های که میگند رو بیشتر توضیح بدند و فقط به اسم گوشی اشاره نکنند!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
n70 بگیر به نظر من
اگر هم سیمیسن 9 میخوای 3250 نگیر!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اگر براتون ممکنه بگید که چرا این و بگیرم یا اون یکیو نگیرم چون بدون اینکه توضیح بدید دارم بیشتر گیج می شم:wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من که 3250 خیلی هم گوشی خوبیه. اسپیکرش هم به اندازه کافی جالب هست. فقط برنامه هاش فعلا نیست همین نقطه ضعفشه.

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
به نظر من که 3250 خیلی هم گوشی خوبیه. اسپیکرش هم به اندازه کافی جالب هست. فقط برنامه هاش فعلا نیست همین نقطه ضعفشه.

مرسی
من می خوام کسایی که می گند خوب نیست دلایلشون هم بگند
در ضمن من از چند تا برنامه استفاده می کنم که روی 3250 و گوشی های جدید قابل نصب نیستند می خوام بدونم مثلا می تونم از دیکشنری جاوا سونی اریکسون روی گوشی های جدید مثل 3250 استفاده کنم؟!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نکاتی پيرامون استفاده 2 هفته ای من از 3250 :
301.gif

1:در مورد صدا که به شما میگن گوش نکنيد !! از کسی که از این گوشی استفاده کرده بپرسيد ، من از Music Phone هايی مثل W800 و W900 و W550 و غيره استفاده کردم !! 3250 تقريبا 2 برابر W800 بلندی صدا داره ، اما ! اما چی !؟ اما این که کيفيت در حد 0 هم نيست ! يعنی شما فکر میکنيد اهنگ داره لايو اجرا میشه !! واقع از نظر کيفيت در جايگاه پاييينی قرار داره ! ولی از نظر بلندی خيلی خوبه !!
306.gif

2:شما نمیتونيد از دوربين 3250 استفاده کنيد !! يعنی شايد چون دست های من بزرگ هستند این طوری بود که وقتی میچرخوندم قسمت پائين رو , دستم جلو دوربين بود ! و بايد با انگشت کناره انگشت کوچيک !! نگهش میداشتم و نکته 2 اینکه کيفيت اصلا در حد 2 مگا پيکسل نيست و جالب اینکه در شب اصلا نمیتونيد عکس بگيرين يعنی الان که تابستون هم داره تموم میشه از ساعت 7 به بعد دوربين تطيله !!
296.gif

3:از نظر برنامه که ديگه هيچی !! نه هيچی گير میاد و نه برنامه های ورژن قبلی درست حسابی کار میکنه !! البته اکثرا که کار نمیکنه !!
309.gif

4:نکات ديگری هم هست !!
294.gif

شما چقدر بودجه در نظر داری برای خريد گوشی ؟
از دوستان کسی میدونه N91 از نظر بلندی و توليد حجم در چه سطهی هست ؟
از نظر کيفيت نه ! از نظر بلندی با سری W مقايسه میشه کرد ؟
283.gif

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
من n90 , و به شما توصیه میکنم

فیلمبرداری عالی

عکاسی عالی

mp3 عالی , صدای بلند و شفاف

از نظر نرم افزاری هم نیاز های شما رو برطرف میکنه سیمبین 9 تفاوت انچنانی نداره

ضمن اینکه سیمبین 8 حداقل تا دوسال آینده مناسبه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
1

:در مورد صدا که به شما میگن گوش نکنيد !! از کسی که از این گوشی استفاده کرده بپرسيد ، من از Music Phone هايی مثل W800 و W900 و W550 و غيره استفاده کردم !! 3250 تقريبا 2 برابر W800 بلندی صدا داره ، اما ! اما چی !؟ اما این که کيفيت در حد 0 هم نيست ! يعنی شما فکر میکنيد اهنگ داره لايو اجرا میشه !! واقع از نظر کيفيت در جايگاه پاييينی قرار داره ! ولی از نظر بلندی خيلی خوبه !!
306.gif

283.gif

واقعا متشکرم:rolleyes:

درست همون نکاتی که من قبلا اشاره کرده بودم رو شما گفتید با این تفاوت که من این گوشی رو نداشتم ولی شما داشتید;) قبلا همچین بحثی راجع به کیفیت و بلندی صدای k750 , w800 با 6680 و 3230 و ... داشتیم:cool:

به نظر من شما که برنامه براتون مهم هست و گفتین حتما باید باشه همون n70 یا n72 اگه اومده باشه گوشی خوبیه
ولی خب اگه از ظاهرش خوشتون نمیاد مساله دیگس.
جدای از مشکلات 3250 ( که البته بعضی هاش سلیقه ای هست ) هنوز برنامه هاش کم هست و اون برنامه های مد نظر شما شاید باید چند ماه صبر کنی که بیاد;)
و مطمئنا n70 گوشی نیست که شما 6ماه دیگه صرفا به خاطر اینکه سیمبین جدیدتر اومده ردش کنی بره;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرسی
من می خوام کسایی که می گند خوب نیست دلایلشون هم بگند
در ضمن من از چند تا برنامه استفاده می کنم که روی 3250 و گوشی های جدید قابل نصب نیستند می خوام بدونم مثلا می تونم از دیکشنری جاوا سونی اریکسون روی گوشی های جدید مثل 3250 استفاده کنم؟!

اگر این برنامه روی بقیه گوشیهای نوکیا اجرا بشه روی 3250 هم باید اجرا بشه چون فایلهای سیمبینه که با ورژن جدید نمیخونه برنامه های جاوا روی سیمبین9 و غیره تفاوتی ندارند. مگر اینکه اون برنامه که میگید مخصوص سونی اریکسون نوشته شده باشه و روی همون تست شده باشه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اگر این برنامه روی بقیه گوشیهای نوکیا اجرا بشه روی 3250 هم باید اجرا بشه چون فایلهای سیمبینه که با ورژن جدید نمیخونه برنامه های جاوا روی سیمبین9 و غیره تفاوتی ندارند. مگر اینکه اون برنامه که میگید مخصوص سونی اریکسون نوشته شده باشه و روی همون تست شده باشه

تایید میشه.

( یه بار تو عمرت یه حرفی زدی که منم تایید کنم!:D )

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
صدای 3250 از n70 خیلی بهتره از نظر دوربین هم اکثر گوشی ها توی شب نمی تونند عکس خوبی بگیرند حتی k750,w800 چون به نظر من دوربین این 2 تا واقعا خوبه و این کلا مشکل دوربین های دیجیتاله
از نظر ظاهری 3250 و w810 به نظرم جالبتر وخیلی بهتر از n70 هستند
فقط مشکل برنامه است که من 2 تا رو بیشتر لازم دارم یکی دیکشنری و یکی هم تیونر برای گیتار..در ضمن گوشی باید دارای ریکوردر قوی باشه وبیشتر از 1 دقیقه بتونه ضبط کنه
اگر کسی باز این گوشی ها رو داره و مشکلی با اون ها داره بگه
در ضمن اصلا دوست ندارم گوشی تا شو باشه یعنی مثل n71
قیمت هم قبلا گفتم زیر 500
مرسی از همگی برای نظراتشون

بالا