• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند چند نویسنده مجرب!

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان!
برای سایت خبری که میخوام بزنم به چند نویسنده که کاملا مسلط به انگلیسی هستند نیاز دارم!
سایت در مورد اخبار گجت ها ، تکنولوژی و... هست!‌کسانیکه میتونن در مورد نقد گجت ها حالا یا ترجمه یا خودشون! خبر بدن
شرایط:
۱)تسلط کامل به انگلیسی!
۲) متن ترجمه شده کاملا کاربرپسند باشه:happy:
۳)تجربه نویسندگی در سایت های خبری و همچنین نمونه ترجمه
۴)روزی ۴ الی ۵ پست

قیمت پیشنهادی رو بگید تا باهم به نتیجه برسیم

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان!
برای سایت خبری که میخوام بزنم به چند نویسنده که کاملا مسلط به انگلیسی هستند نیاز دارم!
سایت در مورد اخبار گجت ها ، تکنولوژی و... هست!‌کسانیکه میتونن در مورد نقد گجت ها حالا یا ترجمه یا خودشون! خبر بدن
شرایط:
۱)تسلط کامل به انگلیسی!
۲) متن ترجمه شده کاملا کاربرپسند باشه:happy:
۳)تجربه نویسندگی در سایت های خبری و همچنین نمونه ترجمه
۴)روزی ۴ الی ۵ پست

قیمت پیشنهادی رو بگید تا باهم به نتیجه برسیم

ما آخر سر نفهمیدیم شما میخواید در سایت بنده فعالیت کنید یا صرفا چند تا سوال و آدرس سایت اینجانب رو چند دقیقه پیش پرسیدید تا روحیه بگیرید و مطلع تر! شوید برای زدن تاپیک جدید و فعالیت در سایت خودتون !

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ما آخر سر نفهمیدیم شما میخواید در سایت بنده فعالیت کنید یا صرفا چند تا سوال و آدرس سایت اینجانب رو چند دقیقه پیش پرسیدید تا روحیه بگیرید و مطلع تر! شوید برای زدن تاپیک جدید و فعالیت در سایت خودتون !

:lol:نه ، الکی که وقت شما رو نگرفتم! من فعلا دارم میبینم که شرایط چه طوری میشه و بین گزینه های موجود کدوم برای درآمد بهتر هست.

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فقط به انگلیسی مسلط هستین؟:| بقیه شرایط رو شستین انداختین رو بند!؟

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز بنده آماده به همکاری هستم
تمامی شرایط شمارو قبول دارم.
درخدمتم...

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز.
منم هستم ، ولی اهل کار زیاد با پول کم نیستم ، کارم ارزش داره.

پستها رو باید ببینم طولشون چقدر هست ولی اگه حد معمول پست های گجت ها و تکنولوژی های روز باشه و روزی 4 پست بخوای ، میتونم با قیمت هرپست 5 تومن باهات همکاری کنم.

موفق باشید :D

! Devil !

Registered User
لایک‌ها
97
اگه دوست داشتید بنده هم هستم نمونه کار ندارم اما میتونید خودتون یک متن انگلیسی رو بدید تا هم زمان براتون ترجمه کنم.منبع هم واسه کار باید از خودتون باشه.اگه خواستید پستی 2000 تومن در خدمتم.

موفق و پیروز باشید

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز.
منم هستم ، ولی اهل کار زیاد با پول کم نیستم ، کارم ارزش داره.

پستها رو باید ببینم طولشون چقدر هست ولی اگه حد معمول پست های گجت ها و تکنولوژی های روز باشه و روزی 4 پست بخوای ، میتونم با قیمت هرپست 5 تومن باهات همکاری کنم.

5000تومن؟!:| گرونه ، برا سایتی که تازه تاسیس هست زیاده
ممنون:)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
5000تومن؟!:| گرونه ، برا سایتی که تازه تاسیس هست زیاده
ممنون:)

اوکی.
راجع به شروع هم خیلی از عزیزان این حرف رو به نویسنده ها و مترجم ها میزنن!
شما اگه میخواین یه کار جدید رو راه اندازی کنید ، برای اینکه نتیجه بگیرید ، باید سرمایه ای رو که براش لازمه هم داشته باشید.
مثل این میمونه که یکی بخواد مثلا سوپر مارکت بزنه و به کسی که جنس ها رو بهش تحویل میده بگه برای مغازه ای که تازه تاسیس شده قیمت هر پاکت چیپس 900 تومن گرونه!
اگه طرف اونقدر ها پولش زیاد نیست ، میتونه تعداد جنس هاش رو کمتر کنه و سعی کنه بهتر بفروشه به جای اینکه بخواد خیلی خیلی ارزونتر بخره که یا ممکن نیست یا باید جنس تاریخ مصرف گذاشته بخره ;)

بالا