• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کسی که بتونه این قطعرو برام بفروشه

mehdi_wolf

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستان کسی هست که بتونه برام اینو بفروشه؟
سیم کشی کامل داخل پرادو 4 درب 6 سیلندر از داشبرد تا المنت شیشه عقب
از خیابون ملت قیمت گرفتم یکی گفت 3.5 یکی دیگه گفت از دبی برات میارم 4 تومان.
من میخوام اینو 2.200 بفروشم.هرکی هر چی بیشتر از این قیمت فروخت نوش جونش.بقیش برای خودش.هر شهریم که باشه براش میفرسم...
اینم شماره:09218070204
لطفا فقط اس ام اس بدین...

فایل های ضمیمه

• Photo0287.jpg
    Photo0287.jpg
    60.6 KB · نمایش ها: 126
  • Photo0288.jpg
    Photo0288.jpg
    59.6 KB · نمایش ها: 120
  • Photo0289.jpg
    Photo0289.jpg
    63.6 KB · نمایش ها: 114

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

mehdi_wolf

Registered User
لایک‌ها
6
حتم
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.
حتما تا شب اضافه میکنم

mehdi_wolf

Registered User
لایک‌ها
6
حتم

حتما تا شب اضافه میکنم
دوست عزیز من خودم به این سیم کشا دسرسی نداشتم به یکی دیگه گفتم ازشون عکس بگیره ولی پشت تلفن به جای ولف ,گلف شنیده.اگه اشکالی داره بگین عوضش کنم.

akrami nejhad

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزيز من تو همون چراغ برق دفتر كارم هست.
تا پس فردا اگر نتونستي بفروشيش بهم خبر بده تا ببينم ميتونم كاري برات بكنم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mehdi_wolf

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز من تو همون چراغ برق دفتر كارم هست.
تا پس فردا اگر نتونستي بفروشيش بهم خبر بده تا ببينم ميتونم كاري برات بكنم

Sent from my iPad using Tapatalk HD
ممنونم دوست گلم.والا مشتریش سخت پیدا میشه .تا الان که نتونستم بفروشمش.اگر لطف کنید شمارتونو برام بفرستید ممنون میشم.

devilleader360

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من منم مثل شما واسه 206 به این مشگل خورده بودم ..باید برید به صافکاری ها ماشینایی که تصادف کردن پیشنهاد بدبد که شدیدا هم نیاز دارن قیمتتونم لازم نیست اینقدر پایین بیارید. موفق باشید

mehdi_wolf

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من منم مثل شما واسه 206 به این مشگل خورده بودم ..باید برید به صافکاری ها ماشینایی که تصادف کردن پیشنهاد بدبد که شدیدا هم نیاز دارن قیمتتونم لازم نیست اینقدر پایین بیارید. موفق باشید
ممنون از راهنماییتون.اینجوری فک کنم باید کل صافکاریای تهرانو بگردم

بالا