• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کمک نقدی. گربه ای جراحی شد.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

این گربه 2 تا دستاش شکسته شدن. از گربه های خودمون بود. رفت بیرون. شب خودش رو ب در خونه رسونده بود ب همین وضع. دو تا دستاش شکسته بودن.

بعلت اینکه زیاد نمیشد بهش داروی بیهوشی داد، فقط برای یکی از دستاش فرصت شد عمل بشه و قرار شده چند وقت دیگه اون دست دیگرشم عمل بشه. همین هزینه ی این عملش هنوز کامل پرداخت نشده. لطفا همیاری کنین. من تنها یا دو نفر از شما، هیچ کاری از دستمون بر نمیاد.

لطفا کمک کنین. حتی 1000 تومن.

سپاس

عکس اول هنوز عمل نشده بود. عکس بعدی بعد از عمل هست.

DSCN7411.JPG
DSCN7428.JPG
DSCN7420.JPG
RSCN7414.JPG RSCN7417.JPG

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
واسه منم پ خ کنید
دوستان دیگه اگر در توانشون هست هر چند کم کنند این کوچولو بیش از این درد نکشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

کمک کنید دوستان.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

لطفا کمک کنید. بغیر از این، 27 گربه و یک سگ هم هست ک ب سختی ازشون نگهداری میکنیم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

لطفا کمک کنید.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

یاری رسانید.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
با یکی از حامیان حیوانات صحبت کردم به زودی نتیجه رو اعلام میکنم

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
حیوانات به کنار.این کار خوبیه که خیلیا کمک میکنن برای عمل گربه
اما اگه این پولا رو صرف کمک کردن به آدمهای نیازمند بکنین بهتر نیست؟یا دارو خریدن برای نیازمندا

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
اما اگه این پولا رو صرف کمک کردن به آدمهای نیازمند بکنین بهتر نیست؟یا دارو خریدن برای نیازمندا

به نظرم اینم فکر خوبیه، اما یک نکته ای که هست اینه که آدم های نیازمند معمولا حتی اگه شده یک آب باریکه ای دارند واسه خرج اموراتشون اما این حیوون های بیچاره همونم ندارند ! فقط گناهشون اینه تو ایران متولد شدن مثل خیلی از ما ها ..

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
به نظرم اینم فکر خوبیه، اما یک نکته ای که هست اینه که آدم های نیازمند معمولا حتی اگه شده یک آب باریکه ای دارند واسه خرج اموراتشون اما این حیوون های بیچاره همونم ندارند ! فقط گناهشون اینه تو ایران متولد شدن مثل خیلی از ما ها ..
آدم هایی هستن که واقها نیازمندن.به معنای واقعی کلمه
همه جا هم هستن.به سایت خیریه همت سر بزنین و مورداشو بخونید.از هیمنا که تو سایت خیریه همت زده چند صد هزار نفر دیگه هم هستند که هیچ کسیو ندارن
به هر حال در حد یک پیشنهاد بود

• Like
Reactions: Six

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
آدم هایی هستن که واقها نیازمندن.به معنای واقعی کلمه
همه جا هم هستن.به سایت خیریه همت سر بزنین و مورداشو بخونید.از هیمنا که تو سایت خیریه همت زده چند صد هزار نفر دیگه هم هستند که هیچ کسیو ندارن
به هر حال در حد یک پیشنهاد بود

اگه یک تاپیک در بخش عمومی بازارچه واسه این موضوع زده بشه فکر میکنم واقعا خیلی ها تو پی تی هستند که میخوان اینکار رو انجام بدن اما راهش رو نمیدونند، اگه خودت بتونی یک تاپیک در این رابطه بزنی با احسان صحبت کنیم تاپیک رو مهم کنه تا بتونیم همونقدر که به فکر بیزینس تو اینجا هستیم یک کار خیر هم انجام داده باشیم.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
اگه یک تاپیک در بخش عمومی بازارچه واسه این موضوع زده بشه فکر میکنم واقعا خیلی ها تو پی تی هستند که میخوان اینکار رو انجام بدن اما راهش رو نمیدونند، اگه خودت بتونی یک تاپیک در این رابطه بزنی با احسان صحبت کنیم تاپیک رو مهم کنه تا بتونیم همونقدر که به فکر بیزینس تو اینجا هستیم یک کار خیر هم انجام داده باشیم.
به نظر من هر کسی به نیازمندایی که تو شهر.محله و مناطق خودشون هست کمک کنه بهتره.
پیشنهاد تاپیک هم راه خوبیه.اگه پولی هم به نیازمندا کمک شد با مدرک اثبات بشه.یا به قولی گزارش مهربانی هم به کسایی که کمک کردن داده بشه
فکر میکنم تاپیک رو شما بزنید بهتره.چون تاریخ عضویتتون قدیمی تره و قابل اعتماد ترین.اگه خوایتن همچین کاری انجام بدید بهم پ خ بدید تا تاپیک این بنده خدا منحرف نشه
در هر صورت بهم اطلاع بدید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود و سپاس از دوستان ک نظر دادن داخل تایپک.،

تایپک های دیگری هم از قبل بودن. تایپک های دیگری هم بودن ک پیدا نکردم. مخصوصا اولینش ک خیلی خیلی هم بدرد خوندن میخورد و داخلش همه نوع بحث هم شده. و کاملا توضیحات مفصلب داره و اظهار نظر مخالفان این کارها هم درونش هست. پیداش نکردم البته.

سپاسگذارم از کسانی ک حتی میزان ناچیزی کمک میکنن و در عمل ازشون حرکتی دیده میشه. با زدن تایپک داخل بازارچه هم مخالفم. نیازی نیست قوانین نقض و یا استثنا ایجاد بشه. سپاس بابت نظر. البته من بیشتر موافقم ک دوستان این تایپک و یا هر تایپکی رو داخل امضاشون بزارن مثلا یا اینکه از داخل محل زندگی یا محل کار یا فامیل و آشنایان و دوستان، کمک رو جمع آوری کنن. حتی 1000 تومن. واقعا بنده نیاز دارم ب این هزار تومن حتی. دلم نمیاد همه رو یکشبه ول کنم توی خیابون بخاطر بی پولی و نداشتن پول کافی برای نگهداری از 28 گربه.

http://forum.persiantools.com/threads/کمک-برای-جراحی-لگن-گربه-ای-3-ماهه.294800/

http://forum.persiantools.com/threads/کمک-بچه-گربه-ی-فلج.397698/

http://forum.persiantools.com/threa...ر-نقدی-برادی-ادامه-از-نگهداری-22-گربه.465019/

http://forum.persiantools.com/threads/گربه-ای-در-بستر-بیماری-شدید-یاری-رسانید.521824/#post-9229770

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
شرمنده از استارتر دوست عزيز استارتر كسي رو مجبور نكرده كه شما
به نظر من هر کسی به نیازمندایی که تو شهر.محله و مناطق خودشون هست کمک کنه بهتره.
پیشنهاد تاپیک هم راه خوبیه.اگه پولی هم به نیازمندا کمک شد با مدرک اثبات بشه.یا به قولی گزارش مهربانی هم به کسایی که کمک کردن داده بشه
فکر میکنم تاپیک رو شما بزنید بهتره.چون تاریخ عضویتتون قدیمی تره و قابل اعتماد ترین.اگه خوایتن همچین کاری انجام بدید بهم پ خ بدید تا تاپیک این بنده خدا منحرف نشه
در هر صورت بهم اطلاع بدید
دوست عزيز همون طوري كه دو تا ادمو خدا مثل هم نيافريده عقايد ادمها هم متفاوته شما عقيده داري كمك رو بايد به مستمندان كرد اما يه سري مردم مثل من دوست و عقيده داريم كمكامون رو به حيوانات بي زبون بكنيم جفتشم از نظر خدا ثوابه اما چه خوب ميشد بي دليل تو تايپيكايي كه با عقايدمون جور نيست دخالت نكنيم چون نه من ميتونم عقايد شما رو عوض كنم نه شما شرمنده از استارتر

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
شرمنده از استارتر دوست عزيز استارتر كسي رو مجبور نكرده كه شما

دوست عزيز همون طوري كه دو تا ادمو خدا مثل هم نيافريده عقايد ادمها هم متفاوته شما عقيده داري كمك رو بايد به مستمندان كرد اما يه سري مردم مثل من دوست و عقيده داريم كمكامون رو به حيوانات بي زبون بكنيم جفتشم از نظر خدا ثوابه اما چه خوب ميشد بي دليل تو تايپيكايي كه با عقايدمون جور نيست دخالت نكنيم چون نه من ميتونم عقايد شما رو عوض كنم نه شما شرمنده از استارتر
کسی دخالت نکرده که شما به خودت میگیری
یه پیشنهاد بود که اونم به شخص شما پیشنهاد ندادم
شما اگه راست میگیو به قول خودت نمیخواستی تو تاپیک دیگران دخالت کنی میتونستی گفتگو شروع کنیو اینجا نقل قول نکنی
خودتو اصلاح کن اول
حرفی هم داری تو گفتگو بده
استارتر بابت این جواب آخری عذر خواهی میکنم

بالا