• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یه طراح برای ساخت قالب فروشگاهی حرفه ای

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام دوستان !

بازم یه کار جدید براتون دارم . اینبار نیازمند یه طراح برای ساخت قالب فروشگاهی حرفه ای در د و اندازه ی وب سایت دریا کامپیوتر و دیجی کالا و .. هستم .

کار میخوام حرفه ای باشه و پنل مدیریت اون جمع و جور و مفید باشه . دوستانی که کار کرده باشن متوجه هستند که گزینه های الکی تو بخش های مختلف فروشگاه زیاده ! اونارو تا جایی که میشه استفاده نشه که سیستم مدیریت رون و ساده باشه .

نمونه کار اگه داشته باشید که عالیه .

اینم بگم که اصلا مهم نیست که قالب اختصاصی نباشه و psd رو تبدیل کنید و ... ! هر کاری میخواید بکنید آزادید ! فقط نتیجه ی کار یه فروشگاه حرفه ای باشه برای ما .

سیستم مدیریت محتواش اگه وردپرس باشه که عالیه . اما چیز دیگه هم بود اشکال نداره .

برای دونستن امکاناتی که میخوایم کافیه یک بار یه خرید از دی جی کالا بکنید ! ;)

توضیحات از من نخواید خواهشا ! چون خیای واضح هست که فروشگاه باید چی داشته باشه و چی نداشته باشه .

خرید پستی و آنلاین و وب سرویس و ... هم میخوایم فعال باشه .

ممنون از همه . بی زحمت همینجا موارد رو مطرح کنید تا تاپیک نخوابه . ممنونم :)

راستی علی آقای گل که الان داره باهامون کار میکنه به عنوان طراح شرکت در اولیت هست :rolleyes: بهش ایمیل دادم دیدم جواب نداد اینجا پیغام گذاشتم . البته فکرم نمیکنم وقت داشته باشه اینو انجام بده آخه چنتا پرژه براش کنار گذاشتم بعد از اینی که تموم میکنه :D

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
با وردپرس در خدمت شما هستم
پ.خ شد

tphp.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام پ.خ شد.