• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یه نفر که به ++C مسلط باشه جهت انجام پروژه دانشجویی

Julia_de

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان همان طور که از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یه نفر میگردم که به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس مسلط باشه تا یه پروژه دانشجویی رو برام انجام بده.
شرایط:
1) شخص مورد نظر حتما باید تهران یا همدان باشه چون باید حضوری برام پروژه رو توضیح بده
2) باید خط به خط برنامه نوشته شده رو کامل برام توضیح بده چون من باید برای استاد توضیح بدم و اگر استاد بفهمه پروژه رو دادم بیرون منو میندازه

صورت پروژه رو از اینجا دانلود کنید:
http://uplod.ir/gqxhaylngrh1/1.pdf.htm

قیمت توافقی
پیشنهادات خودتون رو داخل تاپیک یا داخل پ خ اعلام کنید.
با تشکر

Last edited:

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
دوستان همان طور که از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یه نفر میگردم که به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس مسلط باشه تا یه پروژه دانشجویی رو برام انجام بده.
شرایط:
1) شخص مورد نظر حتما باید تهران یا همدان باشه چون باید حضوری برام پروژه رو توضیح بده
2) باید خط به خط برنامه نوشته شده رو کامل برام توضیح بده چون من باید برای استاد توضیح بدم و اگر استاد بفهمه پروژه رو دادم بیرون منو میندازه

صورت پروژه رو از اینجا دانلود کنید:
http://8pic.ir/images/55573455047954470885.pdf

قیمت توافقی
پیشنهادات خودتون رو داخل تاپیک یا داخل پ خ اعلام کنید.
با تشکر

با نام خدا و سلام

دوست عزیز لینکتون خرابه :(

hostage_devil

Registered User
لایک‌ها
105
چه پروژه زیادی ! واسه برنامه نویسی پیشرفته داده اینو یا پایان تحصیل ؟

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
پیشنهاد میکنم خودت بنویسی چون یادمه استادمون به ما هم ترم اول و دوم یه همچین پروژه ای + 2 تا پروژه بازی داد اولش خیلی فحشش دادیم ولی حالا روزی 10 بار دعاش میکنم که باعث شد برنامه نویسی رو مفهومی یاد بگیریم.
فقط یه پیشنهاد میکنم که windows aplication بنویسی چون خیلی کارت راحتتر میشه( ویندوز اپلیکیشن c++ خیلی به c# نزدیکه)

Julia_de

Registered User
لایک‌ها
9
پیشنهاد میکنم خودت بنویسی چون یادمه استادمون به ما هم ترم اول و دوم یه همچین پروژه ای + 2 تا پروژه بازی داد اولش خیلی فحشش دادیم ولی حالا روزی 10 بار دعاش میکنم که باعث شد برنامه نویسی رو مفهومی یاد بگیریم.
فقط یه پیشنهاد میکنم که windows aplication بنویسی چون خیلی کارت راحتتر میشه( ویندوز اپلیکیشن c++ خیلی به c# نزدیکه)

من بدون هیچ علاقه ای و فقط براساس نظر خانواده این رشته رو انتخاب کردم و الانم هیچ علاقه ای به یادگیری مفهومی برنامه نویسی ندارم و فقط میخوام لیسانس بگیرم

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
چقدر شبیه پروژه مبانی ماست ... (ما بدبختا واسه مبانی باید بانکداری می نوشتیم با سود و قرعه کشی ... )
فقط با این تفاوت که استفاده از کلاسها نمره اضافی بود نه الزامی

این پروژه تون خیلی وقت گیر هست ، من تمام قسمتاشو میتونم انجام بدم (حتی نمرات اضافی) ، خودتون مشخص کنید که کدوم قسمت از نمرات اضافی هم میخواهید
البته من تهران نیستم ولی خب غیر حضوری میتونم یه چیزاییشو توضیح بدم بهتون. (پروژه رو مرحله به مرحله براتون میفرستم و چون یه جا هیچ وقت نمیشه سر از پروژه در اورد)
اگه مایل بودید انجامش بدم (با توجه به اینکه ساکن تهران / همدان نیستم) پ .خ بدید تا بیشتر صحبت کنیم ...

من بدون هیچ علاقه ای و فقط براساس نظر خانواده این رشته رو انتخاب کردم و الانم هیچ علاقه ای به یادگیری مفهومی برنامه نویسی ندارم و فقط میخوام لیسانس بگیرم

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
شما که این رشته رو زدین.
چرا یه کم تلاش نمیکنید براش؟
برنامه نویسی کار خیلی شیرینیه ، فقط کافیه با علاقه شروع کنین

به علاوه اگر تو برنامه نویسی پایه تون ضعیف باشه در دروسی مثل ساختمان داده ، زبان ماشین و طراحی الگوریتم و ... شدیدا به مشکل برمیخورین

Last edited:

Julia_de

Registered User
لایک‌ها
9
همچنان نیازمند یک برنامه نویس
آپ.............

بالا