• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک اسپانسر یا همکاری برای اداره ی سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

game site

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام
سایت که آدرسش واضحه و تو امضام هست .
سایت 4 ماه کامل کار کرده که بیش از 500 پست اختصاصی داریم !!!! و خیلی روی سایت وقت گذاشتیم.
2 نویسنده فعال داریم که روزی هر کدوم 2 تا پست میدن حداقل و سایت کاملا آپدیت هست . پیج رنک سایت 2 هست و پیش بینی پیج رنک توسط سایت معتبر Free SEO Tools 4.39 هست چون از 3 تا سایت پیج رنک 4 بک لینک خریدیم 3 ماهه .
الکسای جهانی سایت : 470 هزار ---------- الکسای ایران : 3400 -------- که روز به روز داره بهتر میشه . هاست دانلودمون وی پی اسمون هست که رمش 2 گیگ هست . . 200 گیگ هم هارد داره! هر چی لازم بود فکر کنم گفتم!!! تا حالا هم حدود 200-250 خرج سایت کردم . لیچر هم داریم .
خلاصه همه چی موجوده جز پول !!!
من پیگیری نویسنده ها و .... رو میکنم و همین طور تمدید هاست و لیچر و همه چی. خودم سایتو میدم سئو کنن و خلاصه کار های ارجایئیی بامن .
ولی یک همکاری یا اسپانسر میخوام که ماهانه بتونه 60-70 تومن یا بیشتر پول بده که حداقل پول هاست دانلود و لیچر در بیاید و منم بقیه کارا رو میکنم . پول نویسنده ها و سئو و .. هم با من . اگه اسپانسر هستید که بنر یا پست ثابتتون رو میذارم تو سایت . اگه همکار هستید که سایت که یکم بالاتر بره همه درآمد رو 50-50 میکنیم .
هر کی خواست پ خ بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا