• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک برنامه نویس اندروید

mohammadtsd

Registered User
لایک‌ها
2
سلام یک برنامه نویس اندروید میخوام برای طرح یک ایده که 80 درصد به موفقیتش ایمان دارم.شخصی میخوام قابل اعتماد و صادق که بتونم به راحتی باهاش ایدمو در میون بذارم و دوتایی بالاش کار کنیم تا به سرانجام برسه.
کسانی که مشتاق هستن اعلام کنن تا بااشون تماس بگیرم.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
درود تماس بگیرید
اگر طرح توجیهی خوب باشه ، و قبلا این ایده داده نشده بود
10% از حق کار برای شماست
باقیش تا رسوندن به 40% در سهم کار شما باید نقش پذیر باشید و در شکل گیری برنامه کمک کنید .
میتونید به بنده اعتماد کنید ، و برای ایده شما نیست که این رو میگم ، بلکه کاری که شما علاوه بر ایده (در صورتی که ناب باشه) 10% شما 30% دیگه هم توش نقش داشته باشید یعنی من 30% سریع تر به برنامه بعدیم میرسم و با کمال میل سود اینکار رو با شما تقسیم میکنم .
اگر از کار شما راضی باشم در ایده های خودم هم شمارو شریک میکنم تا کارهام سریع تر پیش بره .
سپاس

mohammadtsd

Registered User
لایک‌ها
2
درود تماس بگیرید
اگر طرح توجیهی خوب باشه ، و قبلا این ایده داده نشده بود
10% از حق کار برای شماست
باقیش تا رسوندن به 40% در سهم کار شما باید نقش پذیر باشید و در شکل گیری برنامه کمک کنید .
میتونید به بنده اعتماد کنید ، و برای ایده شما نیست که این رو میگم ، بلکه کاری که شما علاوه بر ایده (در صورتی که ناب باشه) 10% شما 30% دیگه هم توش نقش داشته باشید یعنی من 30% سریع تر به برنامه بعدیم میرسم و با کمال میل سود اینکار رو با شما تقسیم میکنم .
اگر از کار شما راضی باشم در ایده های خودم هم شمارو شریک میکنم تا کارهام سریع تر پیش بره .
سپاس

پی ام شد

بالا