• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک برنامه نویس (مبتدی)

hadi 3rm

Registered User
لایک‌ها
11
یک برنامه نویس مبتدی میخام برام یه برنامه ساده بنویسه

توضیحات برنامه.
تو کافه بازار اندروید عبارت cristiano ronaldo رو جست و جو کنید اولین نرم افزاری که میاره با اسم آلبوم عکس های رونالدو (توسعه دهندشم محمد قنبری هست) یه چیزی شبیه اون میخام فقط عکسایی که خودم میگم رو بزاری

کمترین قیمت میدم اون

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
یعنی 200 تومن میگیرم مینویسم. یک هفته ای تحویل میدم

hadi 3rm

Registered User
لایک‌ها
11
نه داداش یکی پیدا شده پونزده تومن میسازه که ارزونتر از اونم فک نکنم پیدا بشه

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
نه داداش یکی پیدا شده پونزده تومن میسازه که ارزونتر از اونم فک نکنم پیدا بشه
هزارتومن اگه خواستی بگو برات بزنیم تحویل هم یک ثانیه ای[emoji23] بیشتر از هزارتومن نمیصرفه برامون فقط هزارتومن [emoji2]
آخه مرد حسابی چرا ارزش برنامه نویسی رو اینقدر پایین میارین چرا فکر میکنین برنامه نویسی کپی پیسته و کاری نداره شما که میخوای چنین برنامه ای را کمتر از ۱۵ هزارتومن بزنی برو خودت فقط بشین کنار دست یه برنامه نویس و فقط پنج دقیقه بگو برات توضیح بده که کدی که زده چیه بعدش بشین خودت همونو بزن ببین آسونه یا سخت ، خیلی دیگه شورشو درآوردین الان با ۱۵ تومن بهت آدامسم نمیدن میخوای برنامه بسازی آخه[emoji16]

hadi 3rm

Registered User
لایک‌ها
11
داداش من این تاپیکو گزاشتم گفتم هر کی اارزون بگه میدم اون یکی اومده بود پونزده تومن گفت منم دادم بهش
برنامه رم تحویل داده خیلیم راضیم:p

hadi 3rm

Registered User
لایک‌ها
11
نمیشه دادا عکسای گالری شخصیه بعد اینکه برنامه رو تحویل داد خودم عکساشو عوضیدم :general502:

بالا