• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک جومات کار برای چند ساعت(مشکل اتصال به دیتابیس)با پرداخت هزینه

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
من از هاستم خواستم یه بک آپ از سایتم که تحت جوملاست برگردونه.اونها این کار رو انجام دادن ولی گویا بک آپ یه مشکلی داشته چند تا از فایلهای اصلیم توش نیست.همچنین گفتن که دیتا بیس رو دستی اینپورت کردن و تنظیمات اش عوض شده.من بعضی از فایلها رو داشتم انتقال دادم اما متصل نمیشه به دیتا بیس هر کاری می کنم.کسی می تونه کمک کنه؟
فوری!

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
دستت درد نکنه رفیق.دوستمون بررسی کردند گویا این دو تا ارور رو دارم.کسی نظری داره؟
این اولی :

/public_html/.htaccess: Invalid command 'php_flag', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration

اینم دومی :

Zend Optimizer requires Zend Engine API version 220060519.
The Zend Engine API version 220090626 which is installed, is newer.
Contact Zend Technologies at Zend - The PHP Company - Zend.com for a later version of Zend Optimizer.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
کد php_flag را از فایل htaccess تان حذف کنید.(قبلا اجازه دسترسی به دستورات آپاچی مثل php_flag برای هاست شما فعال بوده ،اما الان نیست)

و به مدیر هاستتان هم بگویید که zend optimizer را برای شما نصب کنند.(بعضی کامپوننت ها و ماژول ها و کلا اسکریپت های php را برنامه نویسان برای جلوگیری از تغییرات با نرم افزار zend encoder کد می کنند و برای اجرای آن ها نیازمند نصب نرم افزار zend optimizer بر روی هاست هستید که باید از طریق سرور نصب شود)

skate

Registered User
لایک‌ها
143
در ضمن ، دستی ایمپورت کردن دیتابیس، ربطی به غیرفعال شدن تنظیمات ندارد، رک بگویم به نظر هاست معتبری ندارید.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
در ضمن ، دستی ایمپورت کردن دیتابیس، ربطی به غیرفعال شدن تنظیمات ندارد، رک بگویم به نظر هاست معتبری ندارید.

ممنونم از شما دوست خوبم. آره دقیقا خودم هم به این نتیجه رسیدم و دنبال یه هاست خوب هستم که همه ی سایتهام رو بزارم روش.من فایلهایی که داشتم رو کپی کردم اما باز یه سری مشکلاتی داره سایت
مثلا افکت بازشدن منو ها کار نمی کنه ، مازول ورود کار نکنه.کسی می تونه در این ضمینه کمکی بهم بکنه؟
ضمنا نم دونم چرا فضا هاستم همش بی دلیل پر می شه! تمپ و لاگ هم خالیه

skate

Registered User
لایک‌ها
143
در زمینه هاست پرقدرت و با قیمت مناسب می تونم به شما تخفیف بدم.
آدرس سایتتون رو برای من پ.خ کنید تا بررسی کنم

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
نیازمند کسی که با htacces و جوملا آشنایی کافی داشته باشه فقط برای چند ساعت با پرداخت هزینه ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
Last edited:

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
در خدمتتم دوست عزيز نيازتون رو برام پخ كنيد

بالا