• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک عدد شریک خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdadvs

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
بنده یه سایت مجله دارم که از هر نظر با بقیه سایت های هم سطح خودش بخوای مقایسه کنی خیلی سرتر از بقیه هست هم از نظر سیستم و هم قالب و همچنین اسم سایت، قبلا اینجا پست واسه شراکت دادم با یه آقایی هم به توافق رسیدیم و ایشون گفتن بعد امتحاناشون شروع به شراکت میکنن که بعدش غیبشون زد و من بیخی شدم و الان دوباره نیاز به شریک دارم!

به این دلیل که نمیتونم تنهایی کار کنم و برای توسعه سایت سرمایه ندارم به همین علت نیازمند شریک هستم البته نکاتی هم هست که باید ذکر شه:

1. اینکه بنده نزدیک به 700 هزار تومن خرج کردم برای سایت و به همین دلیل انتظاری که از شریک دارم اینه که ایشون هم انقدر سرمایه بذارن تا وقتی که سایت به سود دهی رسید سهم هر یک 50 50 بشه البته بدون احتساب نزدیک به 1000 پستی که بنده تو سایت دادم.

2.میتونید اسپانسر سایت بشید که بعد از سود دهی سهم خودتون رو بگیرید

3.لطفا و ترجیحا کسایی که سایت ندارن و دنبال یه ایده ی جدید برای زدن سایت هستند اعلام آمادگی کنند.

4.دوست دارم شریک هم مثل من نویسندگی کنه و سایت رو مال خودش بدونه و یا اگه دوست داره نویسنده برای سایت بگیره.

5.یا اگه اونقدر هم نمیتونید هزینه کنید میتونید نویسنده بیارید یا کاری کنید که بی ارزه

تمامی مراحل شراکت رو قانونی انجام میدیم،میتونیم قرارداد ببندیم،من آدمی نیستم که بخوام سر کسی کلاه بذارم.
امیدوارم که یه آدم خوب پیدا شه.
اینم آدرس:
هم نسل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا