• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک متخصص جهت تبدیل نیوک به وردپرس

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام
دوستان بنده وبسایتی دارم که از اول نیوک بوده و میخوام تبدیل به وردپرس بشه.
نکته مهم اینه که تمام اعتبار این سایت به سئوی قوی اون هست به طوری که تمامی مطالب ما صفحه اول گوگل هست.
طبق صحبتی که با پاسخگو های گوگل در گوگل فروم داشتم ، گفتن که باید با روش 301 redirect این انتقال انجام بشه و لینک صفحات سایت تغییر نکنه.
مهم ترین چیز برای من در این انتقال اینه که سئوی سایت ضربه نخوره.
دوستانی که توان و علم انجام این کار رو دارن همین جا یا در پ خ اعلام کنند لطفا.
ممنون

nilord

Registered User
لایک‌ها
101
سلام پخ شد . متشکرم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اگه سایتتون همونی است که داخل امضاتون هست، باید خدمتتون عرض کنم که:

1- سئو سایت اصلاً خوب نیست. علت بالا اومدن در گوگل احتمالاً به دلیل مطالب اختصاصی تون است.

2- برای تبدیل به وردپرس خیلی باید دقت بشه. مخصوصاً اینکه نیوک یه قسمت مسخره جداگانه به نام مقالات داره که ساختار لینکهاش متفاوت از سایر قسمت هاست. همچنین ساختار لینک هر ماژولش متفاوته که باعث ایجاد آشفته بازار میشه! و باید چندین نوع ریدایرکت تعریف کرد. خلاصه با دقت انجامش بدید.

3- این جمله هم اشتباه است:
طبق صحبتی که با پاسخگو های گوگل در گوگل فروم داشتم ، گفتن که باید با روش 301 redirect این انتقال انجام بشه و لینک صفحات سایت تغییر نکنه.
صحیحش اینه:
...گفتن که باید با روش 301 redirect این انتقال انجام بشه و سپس لینک صفحات سایت تغییر کنه.

یعنی اگه لینک صفحات تغییر نکنه که نیازی به ریدایرکت نیست، اما اگه لینک صفحات تغییر کرد، باید با ریدایرکت، این انتقال رو به مرورگر و موتورهای جستجو نشون داد.

Last edited:

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
ممنون
پاسخ دوستان داده شد.

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116