• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک مدرس زبان انگلیسی مسلط

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام و ادب
من می خواهم زبان انگلیسی رو مسلط یاد بگیرم، خوندنم بد نیست اما شنیدن و گفتارم افتضاحه
دنبال یک نفر می گردم که به صورت آنلاین (با اسکایپ) حالا چه تصویری چه صوتی حاضر بشه بهم از صفر تا صد زبان رو یادم بده
دوستان کسی اگر این کاره هست لطف کنه یک مشخصات و رزومه مختصر + مدت زمانی که به نظرش میشه از صفر به صد رسید + هزینه مد نظرش رو بفرمایند تا با هم بیشتر آشنا بشیم

Lovelylady

Registered User
لایک‌ها
95
سلام و ادب
من می خواهم زبان انگلیسی رو مسلط یاد بگیرم، خوندنم بد نیست اما شنیدن و گفتارم افتضاحه
دنبال یک نفر می گردم که به صورت آنلاین (با اسکایپ) حالا چه تصویری چه صوتی حاضر بشه بهم از صفر تا صد زبان رو یادم بده
دوستان کسی اگر این کاره هست لطف کنه یک مشخصات و رزومه مختصر + مدت زمانی که به نظرش میشه از صفر به صد رسید + هزینه مد نظرش رو بفرمایند تا با هم بیشتر آشنا بشیم

چرا به جای اینکه اینجا بگردی نمیری معلم خصوصی بگیری؟

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
دوست عزیز، 0 تا 100 که یه خورده فضاییه. شما هدفت چیه ازینکه یهو میخای زبان بیاموزی؟ چون اگه احساسی شرو کنی، فک نکنم دووم بیاری.
شما این 4 مهارت که شامل: speaking, listening, reading and writing هس رو 0 تا 50 درست حسابی و به روز اگه بیاموزی واقن شق القمر کردی.
و توصیه من اینه که اگه وقت داری و عجله ای نیس با کلاسای عمومی شرو کن. در شکل گیری انگیزه قویتر بسیار موثره.
موفق باشید

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون از راهنمایی دوستان
اما هدف : باید عرض کنم بنده نویسنده هستم و الان شدیدا چند وقتی هست نیاز مطالعه کتب انگلیسی رو متون دست او رو در خودم احساس می کنم ، نا آشنا هم به زبان های غیر فارسی نیستم و تقریبا عربی رو 95 درصد فول هستم اما الان چند وقتی هست برای انگلیسی اقدام کردم

اما چرا استاد خصوصی نمی گیرم:
متاسفانه وقتم به صورتی نیست که بتونم به طور منظم خارج از خانه جایی برم یا با کسی قراری بزارم(درضمن قیمت هاشون یکم فضاییه) برای همین خواستم از فضای نت بهره ببرم

اما منظورم از 0 تا 100:
ببینید من خودم مقداری زبان بلد هستم اما دنبال کسی می گردم که دلسوزانه باهام راه بیاد و هدایتم کنه و بقیه موارد پای خودم هست هم استعدادش رو دارم(به نظرم) و هم پشتکار(به خاطر نیاز) و هم علاقه ...

بالا