• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به آدرس رادیوی اینترنتی سلامت

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اگه کسی آدرس این رادیو رو میدونه بنویسه. یه آدرسی قبلا داشتم ولی انگار مال رادیو ورزشه.
http://www.irib.ir/radio/LiveBroadcast/audio09a.ram
با سرچ هم نتونستم پیدا کنم. ایمیل هم بهشون زدم جواب ندادن..

behrooz2006

Registered User
لایک‌ها
7
دکتر آدرسش همونه فقط ظاهراً برنامه هاي راديو سلامت در ساعات 10 تا 14 پخش مي شود!

راستی برای پخش زنده چیکار کردید؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمائیت

با تحقیق مختصری که خودم انجام دادم این طور نتیجه گرفتم که ظاهرا سرور های بخصوصی برای این منظور باید استفاده بشه.از هاستم در این مورد سوال کردم.. گفتن مشکلی وجود نداره.. فقط باید فرمت فایل به VMA تبدیل بشه و دستور برنامه ای رو دادن که با انجام اون براحتی هر فایلی stream میشه. با برنامه نویس سایت هم صحبت کردم.گفت مشکلی وجود نداره( مثل اینکه خودش بلد بود که چکار کنه) و گفت فقط باید هاست پشتیبانی کنه که پشتیبانی میکنه.ما چون قبلا یه سیستم تولید لینکی ایجاد کرده بودیم که با دادن فایل به اون خود ...تولید لینکی با اسم دامینمون می کرد...تقریبا الان مشکلی وجود نخواهد داشت..یعنی برنامه نویس امکان جدیدی به این قابلیت میده.. به این ترتیب که فقط کافیه من فایل رو بهش بدم.. لینکی که تولید میشه با کلیک اون بلافاصله یکی از برنامه های realplayer و یا mediaplayer باز میشه.انجام این مسئله می تونه قابلیت جدیدی به ما بده.. برای اینکه در نظر دارم برنامه های های پزشکی تلویزیون و رادیو رو ذخیره کنم...لینکشو تهیه کنم ودر اختیار کاربران قرار بدم.در واقع کتابخانه ای از فایل های صوتی و تصویری آموزشی ...

بالا