ramin_m
Registered User
- نوشتهها
- 248
- لایکها
- 35
سلام. من برنامه نویسی #C و Asp.net رو در حد متوسط کار کردم. حالا نیاز به یه دوره ی پیشرفته برای Asp.Net دارم. ویدئوهای زیادی تو نت دیدم. سایت های زیادی هم هست. اما یه جور به هم ریختگی مطالب تو ذهنم هست که یه آموزش مرتب و خوب می تونه کمکم کنه.
اموزشگاه های زیادی تو اصفهان این دوره ها رو میذارن. منتها من دنبال یه آموزشگاه یا آموزش دهنده ای میگردم که کارش خوب باشه و نیاد هی مطالب تکراری و کلیشه ای رو به من آموزش بده. در واقع دنبال تکمیل مهارتم بصورت بروز هستم.
کسی می تونه به من فرد یا آموزشگاهی در این خصوص معرفی کنه؟ اگه کسی خودش هم اینجا چنین دوره هایی داره و واقعا کیفیت آموزشش رو تضمین میکنه یا همینجا بگه یا برام پ خ بزنه.
ممنونم.
ضمنا من کارمندم و فقط عصرها وقت آزاد دارم.
اموزشگاه های زیادی تو اصفهان این دوره ها رو میذارن. منتها من دنبال یه آموزشگاه یا آموزش دهنده ای میگردم که کارش خوب باشه و نیاد هی مطالب تکراری و کلیشه ای رو به من آموزش بده. در واقع دنبال تکمیل مهارتم بصورت بروز هستم.
کسی می تونه به من فرد یا آموزشگاهی در این خصوص معرفی کنه؟ اگه کسی خودش هم اینجا چنین دوره هایی داره و واقعا کیفیت آموزشش رو تضمین میکنه یا همینجا بگه یا برام پ خ بزنه.
ممنونم.
ضمنا من کارمندم و فقط عصرها وقت آزاد دارم.