• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به اکانت paypal معتبر

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام
من برای اکانت EBAY خودم
نیاز به یه اکانت Paypal کاملا معتبر دارم
که به اسم خودم باشه و کاملا قانونی باشه و مشکلی هم پیش بیاد بتونم پیگیری کنم
از دوستان کسی اگه میتونه برام تهیه کنه لطفا اطلاع بده

سپاسگذارم

bitcoinha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
سلام
من برای اکانت EBAY خودم
نیاز به یه اکانت Paypal کاملا معتبر دارم
که به اسم خودم باشه و کاملا قانونی باشه و مشکلی هم پیش بیاد بتونم پیگیری کنم
از دوستان کسی اگه میتونه برام تهیه کنه لطفا اطلاع بده

سپاسگذارم
می بینم که میخوای توی ebay شروع به فروختن کنی.....نمیخوام نا امیدت کنم ولی صاف و پوست کنده بهت میگم.وقت خودتو تلف نکن.من چند بار سعی کردم توی ebay جنس بفروشم (اونم با تدابیر شدید امنیتی و خرید وی پی* و ریموت دسکتاپ و...) ولی مچمو گرفتن و اکانتم برای همیشه لیمیت شد.
البته دلیلش فقط آی پی نبود بلکه اصلا ebay هر اکانت جدیدی ساخته میشه را بدون در نظر گرفتن اینکه مال کدوم کشوره, در صورت فروش کالاهای دارای brand (مثل آیفون و نوکیا و...) یا حتی مبالغ بالای 50 دلار سریع لیمیت میکنه و خیلی سخته از لیمیت در اومدن.
من درک میکنم شما رو...خیلی از ماها بیکاریم و مشکلات اقتصادی و دنبال کار رفتن و گیر نیاوردن هممونو اذیت میکنه و باعث میشه به اینترنت پناه ببریم واسه درآمد , ولی پول و وقتمونو هدر میدیم.
اگه میخوای از پیپال پول در بیاری یه روشی بهت میگم که همین امروز خودم انجامش دادم و منتظر نتیجشم که همینجا نتیجشو آپ میکنم.(فعلا دارم تستش میکنم) و قضیه از این قراره که شما 2 تا اکانت پیپال ردیف میکنی و از یکی به دیگری تحت عنوان "خرید کالا" پولی را واریز میکنی و بعدشم اون پول واریز شده را به اکانت سوم انتقال میدی.بعدش میای واسه ریفاند کردن پولت درخواست dispute میدی به پیپال تا پولت ریفاند بشه.....بعدشم شما پولتو دو برابر کردی.
فعلا دارم تستش میکنم.همینجا نتیجشو آپ میکنم.

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام
موافقم البته اینکه در تحریمیم امیدواریم برداشته بشه اما در حال حاضر کار با پیپال برای ما در ایران بسیار دارای ریسکه بهتره به صحبت های دوست خوبمون گوش کنی .
------------------------------------------
http://e-earn.ir

بالا