• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به برنامه نویس فوق حرفه ای

shopp30j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اسکریپت ساین میهن روبات رو دارم اما میخواهم یه تقییرات خیلی مهم بدم

کی میتونه این اسکریپت رو برای من تققیرات بده؟
قیمت مناسب -کارایی بالا

صفحه اول مثل گوگل باشه
قابلیت پیشنمایش داشته باشه
از 3 زبان روسی-انگلیسی-فرانسوی پشتیبانی کنه اما انگلیسی از همه مهم تره بقیه مشخصات در پیغام خصوصی شماا.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برنامه جو، پرتـــــالی است که در آن سفارش دهندگان، پروژه و یا درخواست خود را ارسال کرده و کدنویسان (شامل برنامه نویسان، طراحان، نویسندگان و متخصصان) پیشنهاد خود را در مورد انجام آن پروژه ارسال می کنند. سفارش دهنده، بهترین پیشنهاد را انتخاب کرده و پروژه را به کدنویس مربوطه واگذار می کند. پس از تکمیل پروژه، سفارش دهنده مبلغ توافق شده را از طریق سیستم امانت گذاری و یا بصورت مستقیم به کدنویس پرداخت کرده و هر دو طرف نظر خود را در مورد یکدیگر و کیفیت خدمات به پرتال ارسال می نمایند.

shopp30j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه جو، پرتـــــالی است که در آن سفارش دهندگان، پروژه و یا درخواست خود را ارسال کرده و کدنویسان (شامل برنامه نویسان، طراحان، نویسندگان و متخصصان) پیشنهاد خود را در مورد انجام آن پروژه ارسال می کنند. سفارش دهنده، بهترین پیشنهاد را انتخاب کرده و پروژه را به کدنویس مربوطه واگذار می کند. پس از تکمیل پروژه، سفارش دهنده مبلغ توافق شده را از طریق سیستم امانت گذاری و یا بصورت مستقیم به کدنویس پرداخت کرده و هر دو طرف نظر خود را در مورد یکدیگر و کیفیت خدمات به پرتال ارسال می نمایند.

سلام برنامه جو خیلی خیلی بیخود هست من قبلا با این سایت کار کردم مدیراش درصدهای خیلی زیادی میگیرن که برنامه نویس کاری انجام بده چه نده پورسانت خودشون رو میگیرن.
برنامه نویساشم در حد پروژه من نیستند.
کسی دیگه ای نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shopp30j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست عزیز اگه فکر کردی میتونی یه سایت سرچ به زبان انگلیسی راه بندازی و بعد هم ادسنسی چیزی بزاری توش
باید بگم سه سوت ایندکسات حذف میشه
میگی نه. امتحان کن این حدس منه وگرنه خارجی ها هم مثل ایرانی ها از این سایتها راه مینداختن

shopp30j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مثل سایت اینا بی محتوا نیستم و کارایی در سطح گوگل میخواهم
میشه گفت یه جور کش سروره
دوستان اسپم ندین لطفا فقط برنامه نویسها پاسخ بدن

ae2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اسکریپت ساین میهن روبات رو دارم اما میخواهم یه تقییرات خیلی مهم بدم

کی میتونه این اسکریپت رو برای من تققیرات بده؟
قیمت مناسب -کارایی بالا

صفحه اول مثل گوگل باشه
قابلیت پیشنمایش داشته باشه
از 3 زبان روسی-انگلیسی-فرانسوی پشتیبانی کنه اما انگلیسی از همه مهم تره بقیه مشخصات در پیغام خصوصی شماا.

سایت طراحی کردین؟ فکر کنم بتونم براتون انجام بدم:D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام برنامه جو خیلی خیلی بیخود هست من قبلا با این سایت کار کردم مدیراش درصدهای خیلی زیادی میگیرن که برنامه نویس کاری انجام بده چه نده پورسانت خودشون رو میگیرن.
برنامه نویساشم در حد پروژه من نیستند.
کسی دیگه ای نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

مدیر برنامه جو انسانی شریف است لطفا خونسردی خودتون رو حفظ کنید ، اما در مورد برنامه نویس های اون سایت تا حدی با شما موافقم ! این کاربر هم واسه اینکه سود رفرال بگیره فقط بلده همین پست رو کپی پیست کنه توی انجمن ، بیشتر پستاش همین شکلی هست ، مدتی بیش پروژه ای را تحویل ایشان دادم و بعد از 100 روز بدبختی و الافی فرمودند که بلد نیستند.. :rolleyes:

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
سلام

مدیر برنامه جو انسانی شریف است لطفا خونسردی خودتون رو حفظ کنید ، اما در مورد برنامه نویس های اون سایت تا حدی با شما موافقم ! این کاربر هم واسه اینکه سود رفرال بگیره فقط بلده همین پست رو کپی پیست کنه توی انجمن ، بیشتر پستاش همین شکلی هست ، مدتی بیش پروژه ای را تحویل ایشان دادم و بعد از 100 روز بدبختی و الافی فرمودند که بلد نیستند.. :rolleyes:

میشه بگین به کی دادین ؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
فکر کردم منظورتون منم :blink:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بالا