• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به ترجمه ی یک فایل کم حجم

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام یه فایل انگلیسی هست میخوام به فارسی ترجمه شه.خیلی متنش سادس و صرفا به دلیل داشتن امتحان وقت ندارم 6-5 ساعت وقت بذارم پاش.9 صفحه س که تو بعضی صفحه ها عکس و نمودار بوده حذف کردم بعضی صفحه هاش چند خط بیشتر نیست.پس خواهشا قیمت بالا ندین چون جمعش کنی اندازه ی 4 صفحه میشه.کسی که میتونه باکیفیت و نهایتا 1 هفته ای تحویل بده قیمتشو پ خ کنه.اگه میخواین برای چند صفحه ی ساده و کوتاه قیمت بالا بدین نه وقت ما رو بگیرین نه خودتون.ممنون.

فایل های ضمیمه

• modelha tarjome1.pdf
    704.2 KB · نمایش ها: 86

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
متنش تخصصی هست دوست عزیز ؟ اگر نه میشه برای من پ.خ کنید که در چه موردیه تا اگه شد بهتون کمک کنم

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
فایل شما 3510 کلمه هست. قیمت پ.خ شد

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان لطفا قیمت بیخود پ خ نکنین.اولین بارم نیست که ترجمه میدم فایلی خیلی بیشتر از این رو 35 انجام دادن الا این قیمتای 35 و 40 و 50 چیه پ خ میدین؟(اگه 35 تومن فایل اصلی زیر رو ترجمه میکنینبا نمودارا و جدولا و... اوکی هست ولی اگه فایلی که بخشاییشو حذف کردم نه زیاده و قیمت پ خ ندین) توجیهم نیارین کیفیت کار من فرق داره و ... بیخیال همونی که 35 هم پیشنهاد داده میگه کیفیت من بالاس و اونی هم که 50 گفته همینجور!!!!!!! جمعش کنی نهایتا 5 صفحه س اونم متن ساده اینجوری باشه خودم ترجمه میکنم به این قیمتا نمی ارزه.تازه من نمودارا و عکسا و... رو هم حذف کردم که نیاین برای ویرایش و تایپ اونم قیمت بدین .!!!! اصل فایل اینه :

فایل های ضمیمه

• modelha tarjome.pdf
    984.6 KB · نمایش ها: 23
بالا