• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به تیم برنامه نویسی خیلی قوی

omdestore

Registered User
لایک‌ها
148
سلام نیاز به یک گروه برنامه نویسی خیلی قوی دارم که حتما نمونه کار قوی هم داشته باشن (نیاز به اسکریپت اختصاصی برای یک سایت)

اگر هست نمونه کار هاشونو برام بفرستند تا ازلاعات تکمیلی براشون ارسال بشه

اگر هم تیم و یا سایت برنامه نویسی معتبری رو میشناسید حتما پیشنهاد بدید (نمونه کار داشته باشن)

ممنون

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
ممنون
اما کاراتون خیلی ضعیفن
از نظر گرافیک خیلی پایین هستن

دوست عزیز گرافیک رو گرافیست کار میکنه و هر طرحی که با بودجه کارفرما جور باشه میزنه هرچی بودجه کمتر گرافیک ضعیفتر . وقتی کسی اسکریپت نمونه میخواد اون رو از نظر فنی و تکنیکی بررسی میکنه نه گرافیک که سلیقه ای هست . به نظر میاد شما تازه کار باشید . موفق یاشید دوست عزیز

omdestore

Registered User
لایک‌ها
148
دوست عزیز گرافیک رو گرافیست کار میکنه و هر طرحی که با بودجه کارفرما جور باشه میزنه هرچی بودجه کمتر گرافیک ضعیفتر . وقتی کسی اسکریپت نمونه میخواد اون رو از نظر فنی و تکنیکی بررسی میکنه نه گرافیک که سلیقه ای هست . به نظر میاد شما تازه کار باشید . موفق یاشید دوست عزیز

خیر
بنده وقتی میگم نمونه کار یعنی کاری که بشه روش حساب کرد
نه اینکه اینجاش کار اینه اونجاش کار اونه
من نمیخوام سرمایه الکی بزارم بعدشم بهم بگید اندازه پولم کار کردید
اگر نمونه کار های رقباتون رو هم بررسی میکردید این حرف نمیزدید

1O1

Registered User
لایک‌ها
9

من هم حق رو ب این دوستمون میدم؛ اگه شما واقعا اینکاره بودین به هسته و بیس اسکریپت دقت میکردین نه گرافیک...
ما هم سیستم اختصاصی نوشتیم و مینویسیم؛ گرافیکم اگه مشتری بخواد مانور میدیم روش، نخواد که هیچی دیگه.
موفق باشید

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
با عرض معذرت ، بنده هم با این دوستمون کاملا موافقم...

omdestore

Registered User
لایک‌ها
148
با عرض معذرت ، بنده هم با این دوستمون کاملا موافقم...

مگه نمیگن به کار باید دقت کرد؟؟
شما نمونه کارهاشون رو ببنید اون موقع قضاوت کنید

من رو هوا حرف نزدم سیستم که هیچ امکان خاصی نداره فقط باید به گرافیکش دل بست که متاسفانه نمونه کار های این دوستمون هیچ نقطه بارز و مثبتی نداشتند

hivait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اسکریپت اختصاصی برای چه سایتی می خواهید؟
موضوع سایت و امکانات مورد نظر رو اعلام کنید تا در صورتی که وقت برنامه نویسی سایت شما رو داشته باشیم شروع به همکاری کنیم.
سپاس
طـــراحان وب البــــرز

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
خیر
بنده وقتی میگم نمونه کار یعنی کاری که بشه روش حساب کرد
نه اینکه اینجاش کار اینه اونجاش کار اونه
من نمیخوام سرمایه الکی بزارم بعدشم بهم بگید اندازه پولم کار کردید
اگر نمونه کار های رقباتون رو هم بررسی میکردید این حرف نمیزدید

شما باید در ابتدای تاپیک ذکر میکردید دقیقا چه اسکریپتی میشه روش حساب کرد تا بچه هایی که روی اسکریپتشون نمیشه حساب کرد پیشنهاد ندن :)

دوست عزیز یک سایت حاصل هماهنگی یک گروه خلاقه یعنی یه کارفرما ایده رو میده گرافیست طرح رو میزنه ، برنامه نویس بیس کار رو مینویسه و توسعه دهنده جی کوئری و ای جکس کار میکنه و ....

اینکه شما میگید نمیخوام اینجاش کار این و اون باشه با عنوان تاپیکتون جور در نمیاد پس چرا توی عنوان نوشتید یک تیم برنامه نویسی؟ شما باید می نوشتید یک نفر همه کاره نه یک تیم

هیچ کار خدماتی وجود نداره که بهتون بگم ما پنج برابر پولتون واستون کار میکنیم . مگه غیر از اینه ؟ به هر اندازه پول بدید به همون اندازه واستون کار میکنن حتی اگر کسی این ادعا رو داشته باشه غیر قابل قبوله .

اتفاقا من همه کارهای همکاران رو بررسی میکنم حتی خیلی زودتر از شما و صد البته نه بررسی از نوع گرافیک بلکه از نوع تخصصی . تاپیک همه دوستان برنامه نویس رو هم به علاقه مندیهام اضافه کردم که در جریان کارهاشون باشم و هر دو هفته به سایتاشون سر میزنم که اگر نمونه کار جدیدی داشته باشن ببینم . نمونه اون تاپیک همین دوستمون کاربر 101 است که توی امضاشون وجود داره و من با هر اپدیت بررسی میکنم .

مگه نمیگن به کار باید دقت کرد؟؟
شما نمونه کارهاشون رو ببنید اون موقع قضاوت کنید

من رو هوا حرف نزدم سیستم که هیچ امکان خاصی نداره فقط باید به گرافیکش دل بست که متاسفانه نمونه کار های این دوستمون هیچ نقطه بارز و مثبتی نداشتند

به نظر میاد اینجور حرف زدن شما یک دفاع غیرمتعارف از پست قبلیتون باشه :)

در خدمت دوستان هستم هرکس نمونه کارهای من رو خواست پ خ بده تا بهشون آدرس بدم .

من نمیخوام تاپیک شما رو خراب کنم و امیدوارم بالاخره اون تیم برنامه نویس رو پیدا کنید . اما تجربه ثابت کرده تاپیک هایی با این عناوین زیاد به جایی نمیرسه مثل دوست خوبی که قبلا تاپیک زده بود با عنوان " طراح سایت با نمونه کارهای خوب و شاخ " ایشون در هر آپ از همه دوستان نمونه کار گرفت و بعد در اپ بعدی مینوشت نمونه کار قوی میخوام نه اینا . این توهینی به بیشتر دوستانی بود که در این سایت فعالیت دارند و دورادور میشناسم و میدونم کارهای واقعا خوبی انجام دادند . نکته ی مهم این بود که این اقا از اول مشخص نکرده بود منظورش از نمونه کار شاخ چی هست و یا اصلا استانداردی واسه مقایسه وجود داره؟ اصلا در چه حد سواد برنامه نویسی و وب مستری داره که بخواد کار یک نفر رو نقد کنه ...

خب من از این پست به بعد دیگه صحبتی نمیکنم که تاپیک شما منحرف نشه و بتونید به تیم مد نظرتون برسید و عذرخواهی میکنم اگر در چند پست قبل تاپیک تاحدودی منحرف شد . موفق باشید ...

omdestore

Registered User
لایک‌ها
148
شما باید در ابتدای تاپیک ذکر میکردید دقیقا چه اسکریپتی میشه روش حساب کرد تا بچه هایی که روی اسکریپتشون نمیشه حساب کرد پیشنهاد ندن :)

دوست عزیز یک سایت حاصل هماهنگی یک گروه خلاقه یعنی یه کارفرما ایده رو میده گرافیست طرح رو میزنه ، برنامه نویس بیس کار رو مینویسه و توسعه دهنده جی کوئری و ای جکس کار میکنه و ....

اینکه شما میگید نمیخوام اینجاش کار این و اون باشه با عنوان تاپیکتون جور در نمیاد پس چرا توی عنوان نوشتید یک تیم برنامه نویسی؟ شما باید می نوشتید یک نفر همه کاره نه یک تیم

هیچ کار خدماتی وجود نداره که بهتون بگم ما پنج برابر پولتون واستون کار میکنیم . مگه غیر از اینه ؟ به هر اندازه پول بدید به همون اندازه واستون کار میکنن حتی اگر کسی این ادعا رو داشته باشه غیر قابل قبوله .

اتفاقا من همه کارهای همکاران رو بررسی میکنم حتی خیلی زودتر از شما و صد البته نه بررسی از نوع گرافیک بلکه از نوع تخصصی . تاپیک همه دوستان برنامه نویس رو هم به علاقه مندیهام اضافه کردم که در جریان کارهاشون باشم و هر دو هفته به سایتاشون سر میزنم که اگر نمونه کار جدیدی داشته باشن ببینم . نمونه اون تاپیک همین دوستمون کاربر 101 است که توی امضاشون وجود داره و من با هر اپدیت بررسی میکنم .

به نظر میاد اینجور حرف زدن شما یک دفاع غیرمتعارف از پست قبلیتون باشه :)

در خدمت دوستان هستم هرکس نمونه کارهای من رو خواست پ خ بده تا بهشون آدرس بدم .

من نمیخوام تاپیک شما رو خراب کنم و امیدوارم بالاخره اون تیم برنامه نویس رو پیدا کنید . اما تجربه ثابت کرده تاپیک هایی با این عناوین زیاد به جایی نمیرسه مثل دوست خوبی که قبلا تاپیک زده بود با عنوان " طراح سایت با نمونه کارهای خوب و شاخ " ایشون در هر آپ از همه دوستان نمونه کار گرفت و بعد در اپ بعدی مینوشت نمونه کار قوی میخوام نه اینا . این توهینی به بیشتر دوستانی بود که در این سایت فعالیت دارند و دورادور میشناسم و میدونم کارهای واقعا خوبی انجام دادند . نکته ی مهم این بود که این اقا از اول مشخص نکرده بود منظورش از نمونه کار شاخ چی هست و یا اصلا استانداردی واسه مقایسه وجود داره؟ اصلا در چه حد سواد برنامه نویسی و وب مستری داره که بخواد کار یک نفر رو نقد کنه ...

خب من از این پست به بعد دیگه صحبتی نمیکنم که تاپیک شما منحرف نشه و بتونید به تیم مد نظرتون برسید و عذرخواهی میکنم اگر در چند پست قبل تاپیک تاحدودی منحرف شد . موفق باشید ...

بعد نیست یک نگاهی به تیم آشیانه پارس طراح میزبان مارکت و یا کارهای جهان سیستم ایرانیان طراح پادینا وی آی پی و سیستم سیمو بندازید
تا نمونه کارهاتون رو شاخ و حرفه تلقی نکنید
بعضی از طراحی هستند که اصلا وقت اینجا اومدن رو ندارند پس بهتر به بیرون از این انجمن هم نگاه بندازید من میخوام تیم از همه نظر قوی باشه اگر اینجا نبود تو انجمن های دیگه و یا سایت های شرکتی اقدام میکنم
چون طرح و هزینه و وقت الکی نیست که بخوایم سر هرچیز با طراحی بحث کنیم

ممنون

با سلام
اسکریپت اختصاصی برای چه سایتی می خواهید؟
موضوع سایت و امکانات مورد نظر رو اعلام کنید تا در صورتی که وقت برنامه نویسی سایت شما رو داشته باشیم شروع به همکاری کنیم.
سپاس
طـــراحان وب البــــرز

براون پ خ کردم

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
اتفاقا من نمونه کارم و براش فرستادم دید و گفت که خیلی خوبه حدود قیمت هم گرفت از اونجائی که قیمت های ما هم بالا هست گفتش من با کس دیگه ای قرارداد بستم ایشالا تو کار های بعدی مزاحمتون میشیم
با چند نفر دیگه هم همینجوری شده بود قبلش حتی با بعضی ها تلفنی هم صحبت کردم یه نفر هم میخواست بیاد دفتر ما ولی ماشینش خراب شد دیگه نیومد :))))))))
اونجا بود که فهمیدم 99% تاپیک های اینجا سر کاری هست و از اون به بعد دیگه اینجا برای هیچ کس نمونه نفرستادم از جمله برای استارتر این تاپیک .
آرشیو مسیج ها هم موجوده

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
سلام

موضوع سایت رو برای من ارسال كنید، من برنامه نویس نیستم و فقط می‌خوام به تیم برنامه نویسی كه قبلا برام كار كردن اعلام كنم كه اگر در زمینه مد نظر شما كار می‌كنن بهتون معرفیشون كنم. (حدود بودجه هم در صورت امكان ارسال كنید)

بالا