شما باید در ابتدای تاپیک ذکر میکردید دقیقا چه اسکریپتی میشه روش حساب کرد تا بچه هایی که روی اسکریپتشون نمیشه حساب کرد پیشنهاد ندن
دوست عزیز یک سایت حاصل هماهنگی یک گروه خلاقه یعنی یه کارفرما ایده رو میده گرافیست طرح رو میزنه ، برنامه نویس بیس کار رو مینویسه و توسعه دهنده جی کوئری و ای جکس کار میکنه و ....
اینکه شما میگید نمیخوام اینجاش کار این و اون باشه با عنوان تاپیکتون جور در نمیاد پس چرا توی عنوان نوشتید یک تیم برنامه نویسی؟ شما باید می نوشتید یک نفر همه کاره نه یک تیم
هیچ کار خدماتی وجود نداره که بهتون بگم ما پنج برابر پولتون واستون کار میکنیم . مگه غیر از اینه ؟ به هر اندازه پول بدید به همون اندازه واستون کار میکنن حتی اگر کسی این ادعا رو داشته باشه غیر قابل قبوله .
اتفاقا من همه کارهای همکاران رو بررسی میکنم حتی خیلی زودتر از شما و صد البته نه بررسی از نوع گرافیک بلکه از نوع تخصصی . تاپیک همه دوستان برنامه نویس رو هم به علاقه مندیهام اضافه کردم که در جریان کارهاشون باشم و هر دو هفته به سایتاشون سر میزنم که اگر نمونه کار جدیدی داشته باشن ببینم . نمونه اون تاپیک همین دوستمون کاربر 101 است که توی امضاشون وجود داره و من با هر اپدیت بررسی میکنم .
به نظر میاد اینجور حرف زدن شما یک دفاع غیرمتعارف از پست قبلیتون باشه
در خدمت دوستان هستم هرکس نمونه کارهای من رو خواست پ خ بده تا بهشون آدرس بدم .
من نمیخوام تاپیک شما رو خراب کنم و امیدوارم بالاخره اون تیم برنامه نویس رو پیدا کنید . اما تجربه ثابت کرده تاپیک هایی با این عناوین زیاد به جایی نمیرسه مثل دوست خوبی که قبلا تاپیک زده بود با عنوان " طراح سایت با نمونه کارهای خوب و شاخ " ایشون در هر آپ از همه دوستان نمونه کار گرفت و بعد در اپ بعدی مینوشت نمونه کار قوی میخوام نه اینا . این توهینی به بیشتر دوستانی بود که در این سایت فعالیت دارند و دورادور میشناسم و میدونم کارهای واقعا خوبی انجام دادند . نکته ی مهم این بود که این اقا از اول مشخص نکرده بود منظورش از نمونه کار شاخ چی هست و یا اصلا استانداردی واسه مقایسه وجود داره؟ اصلا در چه حد سواد برنامه نویسی و وب مستری داره که بخواد کار یک نفر رو نقد کنه ...
خب من از این پست به بعد دیگه صحبتی نمیکنم که تاپیک شما منحرف نشه و بتونید به تیم مد نظرتون برسید و عذرخواهی میکنم اگر در چند پست قبل تاپیک تاحدودی منحرف شد . موفق باشید ...