• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به خریدار چک مدت دار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
یک برگ چک دارم به مبلغ 5.300.000 تومان برای تاریخ 2 خرداد 1391 که چک معتبره و صاحب چک رو می‌شناسم و می‌تونید استعلام هم بگیرید. نیاز به پول دارم اینور سال. می‌خواستم ببینم کسی می‌خواد و چقدر بر می‌داردش ؟ چک برای بانک تجارته

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
چطوری اعتبار چک رو اثبات میکنی؟

والا یک اینکه طرف کاسبه و مغازشو ... هست و اینکه میشه از بانک استعلام کرد که چک این طرف اعتبار داره با نه
اگر شما راهی جهت اعتماد سازی بیشتر دارید بفرمایید.

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
والا یک اینکه طرف کاسبه و مغازشو ... هست و اینکه میشه از بانک استعلام کرد که چک این طرف اعتبار داره با نه
اگر شما راهی جهت اعتماد سازی بیشتر دارید بفرمایید.

شما وچک از کجایید؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
بانک اگه نشناسه شما رو، پشت تلفن هیچ رقمه اطلاعات مشتریاشو افشا نمی کنه

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
تازه ....ممکنه الان مشتریه اعتباری باشه ولی تا خرداد فلنگ رو بسته باشه:wacko:

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
تازه ....ممکنه الان مشتریه اعتباری باشه ولی تا خرداد فلنگ رو بسته باشه:wacko:

عزیز من میگم طرف مغازه دار و معتبره. نمیاد به خاطر 5 تومن به قول شما فلنگ رو ببنده که !!

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
عزیز من میگم طرف مغازه دار و معتبره. نمیاد به خاطر 5 تومن به قول شما فلنگ رو ببنده که !!

من بانکیم! تو مشتریای اعتباریمون همه مدلشو دیدم........
جهت ایمنی خودت گفتم
موفق باشی

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
معمولا اینجور موارد شما که فروشنده چک هستید پشت همون چک مینویسید که وصول این چک در تاریخ مورد نظر را ضمانت میکنم و دو تا امضاء همراه اسمتون میزنید

حالا چون مبلغ چک از 5 تومن بیشتر هست کسی که از شما چک رو میخره و برگشت میزنه میتونه بجای صاحب چک از شما شکایت کنه و چون بالای 5 تومن هست دیگه حقوقی نیست کیفریه و باید سریعا پول رو بهش برگشت بدید در غیر اینصورت زندان میبندن بهتون

اگه زیر 5 تومن بود میشد حقوقی و مشکل ساز بود اما بالای 5 تومن خیال افرادی که میخوان بخرن راحت باشه در ضمن شماره کد ملی هم فراموش نشه

با احترام / حجت

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
معمولا اینجور موارد شما که فروشنده چک هستید پشت همون چک مینویسید که وصول این چک در تاریخ مورد نظر را ضمانت میکنم و دو تا امضاء همراه اسمتون میزنید

حالا چون مبلغ چک از 5 تومن بیشتر هست کسی که از شما چک رو میخره و برگشت میزنه میتونه بجای صاحب چک از شما شکایت کنه و چون بالای 5 تومن هست دیگه حقوقی نیست کیفریه و باید سریعا پول رو بهش برگشت بدید در غیر اینصورت زندان میبندن بهتون

اگه زیر 5 تومن بود میشد حقوقی و مشکل ساز بود اما بالای 5 تومن خیال افرادی که میخوان بخرن راحت باشه در ضمن شماره کد ملی هم فراموش نشه

با احترام / حجت

ممنون بابت راهنماییتون
بله من می‌تونم این چک رو ضمانت کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا