یک برگ چک دارم به مبلغ 5.300.000 تومان برای تاریخ 2 خرداد 1391 که چک معتبره و صاحب چک رو میشناسم و میتونید استعلام هم بگیرید. نیاز به پول دارم اینور سال. میخواستم ببینم کسی میخواد و چقدر بر میداردش ؟ چک برای بانک تجارته
چطوری اعتبار چک رو اثبات میکنی؟بالا....................
چطوری اعتبار چک رو اثبات میکنی؟
والا یک اینکه طرف کاسبه و مغازشو ... هست و اینکه میشه از بانک استعلام کرد که چک این طرف اعتبار داره با نه
اگر شما راهی جهت اعتماد سازی بیشتر دارید بفرمایید.
شما وچک از کجایید؟
بانک اگه نشناسه شما رو، پشت تلفن هیچ رقمه اطلاعات مشتریاشو افشا نمی کنه
با دوستان نزدیک و آشناهات در میون بزاری فکر کنم بهتر جواب بگیریاگر پیشنهادی جهت اعتماد سازی دارید مطرح بفرمایید بنده حاضر به انجامش هستم
تازه ....ممکنه الان مشتریه اعتباری باشه ولی تا خرداد فلنگ رو بسته باشه:wacko:
با دوستان نزدیک و آشناهات در میون بزاری فکر کنم بهتر جواب بگیری
عزیز من میگم طرف مغازه دار و معتبره. نمیاد به خاطر 5 تومن به قول شما فلنگ رو ببنده که !!
معمولا اینجور موارد شما که فروشنده چک هستید پشت همون چک مینویسید که وصول این چک در تاریخ مورد نظر را ضمانت میکنم و دو تا امضاء همراه اسمتون میزنید
حالا چون مبلغ چک از 5 تومن بیشتر هست کسی که از شما چک رو میخره و برگشت میزنه میتونه بجای صاحب چک از شما شکایت کنه و چون بالای 5 تومن هست دیگه حقوقی نیست کیفریه و باید سریعا پول رو بهش برگشت بدید در غیر اینصورت زندان میبندن بهتون
اگه زیر 5 تومن بود میشد حقوقی و مشکل ساز بود اما بالای 5 تومن خیال افرادی که میخوان بخرن راحت باشه در ضمن شماره کد ملی هم فراموش نشه
با احترام / حجت