سلام. به نظر من اول www.lioncomputer.ir و بعدش با قیمت بالاتر www.rayansaba.com . هر دو مورد اعتمادند. خیالتون راحت.سلام
دوستان از کدوم سایت میشه به صورت آنلاین مانیتور خرید ؟!
1- قیمتهاش مناسب باشه
2- بشه اعتماد کرد
3- کالاهاش به روز باشه
از دی جی کالا خرید داشتم منتها قیمتهاش برای مانیتور خیلی بالاست !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. به نظر من اول www.lioncomputer.ir و بعدش با قیمت بالاتر www.rayansaba.com . هر دو مورد اعتمادند. خیالتون راحت.
این وبسایت هم هست: http://www.takmax.com/category-269/category-394/category-449/ممنون از راهنماییتون www.lioncomputer.ir قیمتها رو نسبتا بالا زده و اصلا آپدیت نیست .
www.rayansaba.com که مدلهای یکی دوماه پیش رو هنوز داره میفروشه .
سایت دیگه نیست ؟!
تقریبا میشه گفت متاسفانه اگر حضوری تشریف ببرید به بازار و قیمت کف بازار رو در بیارید , هیچ وقت توی سایتهای فروش اینترنتی معتبر نمی تونید اون قیمت پیدا کنید. یعنی توی ایران فعلا بر عکسه و قیمت خرید اینترنتی عموما بالاتر از قیمتهای موجود در بازاره(منظور کف قیمته). تازه Lioncomputer یکی از ارزونترین فروشگاههاست که جنس زیاد میاره. پس به نظر من دنبال سایتی که با قیمت کف بازار قطعه بهتون بده و همه چیز هم داشته باشه نگردید.ممنون از راهنماییتون www.lioncomputer.ir قیمتها رو نسبتا بالا زده و اصلا آپدیت نیست .
www.rayansaba.com که مدلهای یکی دوماه پیش رو هنوز داره میفروشه .
سایت دیگه نیست ؟!
برای مونیتورهای الجی هم میتونید لیست فروشگاه های نزدیک رو از این آدرس بگیرید
http://www.maadiran.com/NearestStore.aspx?pl=105
البته بنده بعید می دونم قیمتها تا مدتها تغییر چشمگیری کنه. در هر صورت به نظر من خرید مانتیورهای Asus انتخاب بهتری هستش نسبت به LG.ممنون از لطفتون این از همش باید بهتر باشه چون نمایندگی هستش
منتها فعلا تا چند ماه آینده هیچ کالایی نمیخرم تا قیمتها بیاد پایین دلیلی نداره الان هزینه ایی رو پرداخت کنم که قبل از تحریم باید پرداخت میکردم دیگران هم اگه رعایت کنند دیگه کسی از آب گل آلود نمیتونه ماهی بگیره
رضا جان ممنون از راهنماییت ولی اکثرا میگن ال جی ! شاید به خاطر تبلیغات باشه مثلا تو ضمینه تحصیلی من و از نظر تجربه عملی دوربینهای سونی یه سروگردن از دوربینهای کانن و نیکون بهترن منتها اکثرا این دوتا برند رو میخرندالبته بنده بعید می دونم قیمتها تا مدتها تغییر چشمگیری کنه. در هر صورت به نظر من خرید مانتیورهای Asus انتخاب بهتری هستش نسبت به LG.
دقیقا در خصوص دوربین هم بنده تا حد زیادی باهاتون موافقم و به نظر من بسته به نوع کاربری باید دوربین تهیه کرد. خودم هم دوربین سونی دارم عالیه. مخصوصا اونایی که از dpreview مدال طلا گرفتن.رضا جان ممنون از راهنماییت ولی اکثرا میگن ال جی ! شاید به خاطر تبلیغات باشه مثلا تو ضمینه تحصیلی من و از نظر تجربه عملی دوربینهای سونی یه سروگردن از دوربینهای کانن و نیکون بهترن منتها اکثرا این دوتا برند رو میخرند
asus گارانتی کدوم شرکت خوبه ؟ و کلا چه تفاوتی میکنه با ال جی ؟
مهم تر از همه کدوم برند کمتر به چشم آسیب میرسونه من به خاطر همین مسئله میخوام مانیتور بگیرم :general208:
الان از ال جی lcd استفاده میکنم
دوستان سایتی به اسم کالاگرد هست که خودش فروشنده نیست
نسبت به سایتهای دیگه این کار رو میکنند من اطلاعات کاملتری توش پیدا کردم
مدلهایی هم که قیمت داره از چند جای مختلف هست
در کل برای مقایسه به درد من خورد
http://www.kalagard.com/list/monitors/page-1/