• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی در خصوص خرید مانیتور !!!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

دوستان از کدوم سایت میشه به صورت آنلاین مانیتور خرید ؟!
1- قیمتهاش مناسب باشه
2- بشه اعتماد کرد
3- کالاهاش به روز باشه
از دی جی کالا خرید داشتم منتها قیمتهاش برای مانیتور خیلی بالاست !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام

دوستان از کدوم سایت میشه به صورت آنلاین مانیتور خرید ؟!
1- قیمتهاش مناسب باشه
2- بشه اعتماد کرد
3- کالاهاش به روز باشه
از دی جی کالا خرید داشتم منتها قیمتهاش برای مانیتور خیلی بالاست !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. به نظر من اول www.lioncomputer.ir و بعدش با قیمت بالاتر www.rayansaba.com . هر دو مورد اعتمادند. خیالتون راحت.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام. به نظر من اول www.lioncomputer.ir و بعدش با قیمت بالاتر www.rayansaba.com . هر دو مورد اعتمادند. خیالتون راحت.

ممنون از راهنماییتون www.lioncomputer.ir قیمتها رو نسبتا بالا زده و اصلا آپدیت نیست .
www.rayansaba.com که مدلهای یکی دوماه پیش رو هنوز داره میفروشه .

سایت دیگه نیست ؟!

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ممنون از راهنماییتون www.lioncomputer.ir قیمتها رو نسبتا بالا زده و اصلا آپدیت نیست .

سایت دیگه نیست ؟!
این وبسایت هم هست: http://www.takmax.com/category-269/category-394/category-449/
فکر می کنم این وبسایت هایی که رضا جان معرفی کرد هم به خاطر تعطیلات، یه جورایی غیر فعال بودن و بهتره فردا پس فردا هم بهشون یه سری بزنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

سایت دیگه نیست ؟!
تقریبا میشه گفت متاسفانه اگر حضوری تشریف ببرید به بازار و قیمت کف بازار رو در بیارید , هیچ وقت توی سایتهای فروش اینترنتی معتبر نمی تونید اون قیمت پیدا کنید. یعنی توی ایران فعلا بر عکسه و قیمت خرید اینترنتی عموما بالاتر از قیمتهای موجود در بازاره(منظور کف قیمته). تازه Lioncomputer یکی از ارزونترین فروشگاههاست که جنس زیاد میاره. پس به نظر من دنبال سایتی که با قیمت کف بازار قطعه بهتون بده و همه چیز هم داشته باشه نگردید.
ضمنا همونطور که Molten عزیز فرمودند توی ایام تعطیل هیچ جا حساب و کتاب درست و حسابی نداره و پیشنهاد میشه حداقل از 20 فروردین(بهتر اینه که تا اوایل اردیبهشت صبر کنید) به بعد خرید کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من خرید از لیون رو بهتون پیشنهاد میکنم .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
برای مونیتورهای الجی هم میتونید لیست فروشگاه های نزدیک رو از این آدرس بگیرید
http://www.maadiran.com/NearestStore.aspx?pl=105

ممنون از لطفتون این از همش باید بهتر باشه چون نمایندگی هستش
منتها فعلا تا چند ماه آینده هیچ کالایی نمیخرم تا قیمتها بیاد پایین دلیلی نداره الان هزینه ایی رو پرداخت کنم که قبل از تحریم باید پرداخت میکردم دیگران هم اگه رعایت کنند دیگه کسی از آب گل آلود نمیتونه ماهی بگیره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از لطفتون این از همش باید بهتر باشه چون نمایندگی هستش
منتها فعلا تا چند ماه آینده هیچ کالایی نمیخرم تا قیمتها بیاد پایین دلیلی نداره الان هزینه ایی رو پرداخت کنم که قبل از تحریم باید پرداخت میکردم دیگران هم اگه رعایت کنند دیگه کسی از آب گل آلود نمیتونه ماهی بگیره
البته بنده بعید می دونم قیمتها تا مدتها تغییر چشمگیری کنه. در هر صورت به نظر من خرید مانتیورهای Asus انتخاب بهتری هستش نسبت به LG.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
البته بنده بعید می دونم قیمتها تا مدتها تغییر چشمگیری کنه. در هر صورت به نظر من خرید مانتیورهای Asus انتخاب بهتری هستش نسبت به LG.
رضا جان ممنون از راهنماییت ولی اکثرا میگن ال جی ! شاید به خاطر تبلیغات باشه مثلا تو ضمینه تحصیلی من و از نظر تجربه عملی دوربینهای سونی یه سروگردن از دوربینهای کانن و نیکون بهترن منتها اکثرا این دوتا برند رو میخرند
asus گارانتی کدوم شرکت خوبه ؟ و کلا چه تفاوتی میکنه با ال جی ؟
مهم تر از همه کدوم برند کمتر به چشم آسیب میرسونه من به خاطر همین مسئله میخوام مانیتور بگیرم :general208:
الان از ال جی lcd استفاده میکنم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رضا جان ممنون از راهنماییت ولی اکثرا میگن ال جی ! شاید به خاطر تبلیغات باشه مثلا تو ضمینه تحصیلی من و از نظر تجربه عملی دوربینهای سونی یه سروگردن از دوربینهای کانن و نیکون بهترن منتها اکثرا این دوتا برند رو میخرند
asus گارانتی کدوم شرکت خوبه ؟ و کلا چه تفاوتی میکنه با ال جی ؟
مهم تر از همه کدوم برند کمتر به چشم آسیب میرسونه من به خاطر همین مسئله میخوام مانیتور بگیرم :general208:
الان از ال جی lcd استفاده میکنم
دقیقا در خصوص دوربین هم بنده تا حد زیادی باهاتون موافقم و به نظر من بسته به نوع کاربری باید دوربین تهیه کرد. خودم هم دوربین سونی دارم عالیه. مخصوصا اونایی که از dpreview مدال طلا گرفتن.
Asus عموما بهتر از LG هستش اینو مطمئن باشید. از نظر کیفیت پنل , تصویر و زنده بودن رنگها و همچنین کیفیت طراحی.

nikaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان سایتی به اسم کالاگرد هست که خودش فروشنده نیست
نسبت به سایتهای دیگه این کار رو میکنند من اطلاعات کاملتری توش پیدا کردم
مدلهایی هم که قیمت داره از چند جای مختلف هست
در کل برای مقایسه به درد من خورد
http://www.kalagard.com/list/monitors/page-1/

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
دوستان سایتی به اسم کالاگرد هست که خودش فروشنده نیست
نسبت به سایتهای دیگه این کار رو میکنند من اطلاعات کاملتری توش پیدا کردم
مدلهایی هم که قیمت داره از چند جای مختلف هست
در کل برای مقایسه به درد من خورد
http://www.kalagard.com/list/monitors/page-1/

دوست عزیز به جمع کاربران پی تی خوش اومدی و خیلی خیلی ممنون از راهنماییت :general406:

سال خوبی داشته باشی .

بالا