• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی در مورد زبان دوم سایت

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان ..

طاعاتتون قبول باشه ..

در مورد اضافه کردن زبان انگلیسی به سایت سوال دارم .. :rolleyes:

ببینید ما برای یک سایت وارز ایرانی میخواهیم زبان انگلیسی راه اندازی کنیم .. تمام مطالب این سایت در بخش فارسی اختصاصی هست و نرم افزارهایی برای دانلود با لینک مستقیم قرار داده میشه که در هیچ جای دنیا این اتفاق نیافتاده (نرم افزارهای خاصی هستند) .. :p

چون برای اولین بار در دنیا این کار رو انجام دادیم ، میخواهیم که زبان انگلیسی هم اضافه کنیم ..

پیشنهاد شما کدامیک از حالت های زیر هستش ؟؟؟

1 - راه اندازی بخش انگلیسی روی یک دامین دیگر (شخصا به این کار علاقه ی بیشتری دارم)

2 - راه اندازی بخش انگلیسی در یک ساب دامین به نام en.domain.com

3 - راه اندازی بخش انگلیسی در یک پوشه مانند domain.com/en

از نظر سئو ، موفعیت های کسب درآمد بیشتر و .. کدام حالت بهتر هستش ؟؟ :heart:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هیچ فرقی نمی کنه

علته اینکه بعضی ها ساب دومین استفاده می کنند این هست که سایتشان روی CDN یا چند سرور قرار دارد و وقتی مثلا ویزیتور از آمریکا بیاد سایت از سرور توی آمریکا لود می شه یعنی ساب دومین رو پوینت می کنند به یه سرور در آمریکا... یا مثلا آلمان باشه سایت رو از سرور تو اروپا لود می کنه وگرنه برای seo هیچ فرقی نمی کنه

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
هیچ فرقی نمی کنه

علته اینکه بعضی ها ساب دومین استفاده می کنند این هست که سایتشان روی CDN یا چند سرور قرار دارد و وقتی مثلا ویزیتور از آمریکا بیاد سایت از سرور توی آمریکا لود می شه یعنی ساب دومین رو پوینت می کنند به یه سرور در آمریکا... یا مثلا آلمان باشه سایت رو از سرور تو اروپا لود می کنه وگرنه برای seo هیچ فرقی نمی کنه

بسیار ممنونم از پاسختون ..

اما اگر بخواهید از بین اون 3 گزینه یکی رو انتخاب کنید کدوم رو اجرا خواهید کرد ؟

این رو هم اضافه کنم که تمام فایل ها دارای پسورد آدرس سایت هستند ..

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
نکته ی بعدی اینه که اگر سایت رو به زبان انگلیسی بالا بیاریم ترافیک خیلی خیلی زیادی می کشه .. برای همین مردد هستم که روی همین دامین این کار رو انجام بدیم یا یک دامین جدید ..

بالا