• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی در 3ds Max

Artix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و روز بخیر

من یه مدته که تری دی مکس کار میکنم و یکی دو روزه به مشکلی تو قسمت متریال ها برخوردم. از اونجا که تحویل پروژه ها نزدیکه واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
متریال هایی مثل چمن آسفالت و غیره رو که انتخاب میکنم فقط "رنگ" این متریال ها به حجم مورد نظر اضافه میشه و نه بافتشون.
حتی ( طبق عکس های ضمیمه ) UVW Map و Show Standard Map in Viewport هم مشکلی حل نکردن.
مطمئنم یه گزینه ای چیزی باید تغییر کنه چون این متریال ها قبلا بافت داشتند و مشکل از متریال ها نیست.
ضمنا این موضوع در رندر هم صادقه و تغییری در بافت متریال ایجاد نمیشه.

واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

با تشکر

Wild Eagle

Registered User
لایک‌ها
22
دوست من 2 حالت وجود داره یکی اینکه شما از متریال آماده استفاده میکنی و تکسچر شما وارد نشده (missed) یا اینکه تکسچری که استفاده میکنی اشتباست و چون توی متریال ادیتورتون اسلات مورد نظر هیچ تکسچری رو پریویو نکرده احتمالا مورد اول صادق هستش موفق باشید.

emilvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که دوستمون میگه احتمالا شما فایل تکسچر رو آدرس دهی نکردی، در قسمت maps روی اسم فایلی که در قسمت difuss هستش کلیک کن و آدرس فایل تکسچر که معمولا یک فایل عکس با فرمت جی پی جی هستش رو انتخاب کن.

برای چمن من توصیه می کنم از پلاگین اوتوگراس استفاده کنی که برای وی ری هستش و استفاده ازش هم راحته.

poulad

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام و روز بخیر

من یه مدته که تری دی مکس کار میکنم و یکی دو روزه به مشکلی تو قسمت متریال ها برخوردم. از اونجا که تحویل پروژه ها نزدیکه واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

با تشکر

کاربر عزیز ! اگر با محیط scan line کار میکیند ، از تب Modifierf List دستور Hair and Fur WSM را انتخاب کنید . و چناچه با محیط V-ray کار میکنید ، بازهم از از تب Modifierf List دستور Vray displacementmod استفاده کنید . اگر نیاز به راهمنایی بیشتر دارید پیغام خصوصی بدین تا کمکتون کنم

موفق باشید !

mohammad_er

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که دوستمون میگه احتمالا شما فایل تکسچر رو آدرس دهی نکردی، در قسمت maps روی اسم فایلی که در قسمت difuss هستش کلیک کن و آدرس فایل تکسچر که معمولا یک فایل عکس با فرمت جی پی جی هستش رو انتخاب کن.

برای چمن من توصیه می کنم از پلاگین اوتوگراس استفاده کنی که برای وی ری هستش و استفاده ازش هم راحته.

پلاگین autograss بشدت سنگینه و توصیه نمی کنم !
در ضمن اون فرمت جی پی جی نیست !

جی پگ هست !

دوست عزیز
Artix
دقیقا مشکلتون چیه ؟

شما متریال رو می دی ولی بیت مپتون نشون نمیده ؟

از صحیح بودن پاچ تکسچر اطمینان دارید ؟

اون متریال رو به صورت ازمایشی به یک باکس بدید و اگر تکسچر بهم ریخته بود از uvw map تو مودیفای لیست چک باکس
،باکس رو بزنید !

حالا اصلا متریال داده میشه یا نه ؟

برای ساخت چمن یه سر به سایت www.scriptspot.com بزنید و کلمه grass رو جستجو کنید تا اسکریپت ها و پلاگین ها در این ضمینه نمایان شود !

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
فکر کنم تاحالا مشکلتون حل شده ، ولی بهتره یه عکس بزاری تا مشخص بشه مشکلتون چیه .
برای ساخت چمن من اسکریپت هایی که اسکت میکنن رو پیشنهاد میکنم و میتونی هرچیزی رو راحت و با حجم کم اسکت کنی.
همچنین پلاگین Forest pack و Multiscatter هم پلاگین های خیلی خوبی هستن و امکانات خوبی دارن .

بالا