• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به سئو کار قابل اعتماد و چند آموزش

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام

دوستان گل من به چند تا چیز نیاز دارم که اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم.

1- یک سایت بهینه سازی سئو (قابل اعتماد و با قیمت مناسب)

2- آموزش معتبر نسخه جدید Wordpress Yoast-Seo

3- آموزش معتبر Wp Super Cache

4- آموزش معتبر XML Sitemap

مرسی

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203
با سلام

دوستان گل من به چند تا چیز نیاز دارم که اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم.

1- یک سایت بهینه سازی سئو (قابل اعتماد و با قیمت مناسب)

2- آموزش معتبر نسخه جدید Wordpress Yoast-Seo

3- آموزش معتبر Wp Super Cache

4- آموزش معتبر XML Sitemap

مرسی

فراسئو . سئو تک
پیشنهاد میشن :)

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
دادش گلم سئو رو میخوای چیکار ؟؟ بک لینک ثبت کن سایتت مثل فشنگ میاد بالا . مثلا بدی سئوتک میخواد چیکار کنه ؟ یا بدی فرا سئو ؟ هیچی پول رو ازت میگیره خرج بک لینک میکنه کاری که خودت هم میتونی انجام بدی . اینا اگه واقعا سئوکار بودند خودشون افزونه اختصاصی مینوشتند که نیاند از ALL IN ONE SEO PACK یا wordpress seo و ... استفاده کنند . یک سئوکار حرفه ای در وهله ی اول باید یک کد نویس حرفه ای باشه که متاسفانه هیچ کدوم از این سئوکار ها و بقیه نیستند و غیر از نصب افزونه و ثبت بک لینک کاره دیگه ای بلد نیستند . آخرش هم نمیتونند بیارند بالا میگند هاستت خراب بوده و پول کم دادی و ... که من خودم قبلا مثل تو به یکی از سئوکار ها پول دادم که فقط خورد و یک آب هم روش . بعد فهمیدم که غیر از بک لینک چیز دیگه ای نیست . دیگه میدی سئو کنند یا نمیدی اون به خودت ربط داره من فقط خواستم بگم به این شکل هست . یــــــــا عــــــــلی

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
دادش گلم سئو رو میخوای چیکار ؟؟ بک لینک ثبت کن سایتت مثل فشنگ میاد بالا . مثلا بدی سئوتک میخواد چیکار کنه ؟ یا بدی فرا سئو ؟ هیچی پول رو ازت میگیره خرج بک لینک میکنه کاری که خودت هم میتونی انجام بدی . اینا اگه واقعا سئوکار بودند خودشون افزونه اختصاصی مینوشتند که نیاند از ALL IN ONE SEO PACK یا wordpress seo و ... استفاده کنند . یک سئوکار حرفه ای در وهله ی اول باید یک کد نویس حرفه ای باشه که متاسفانه هیچ کدوم از این سئوکار ها و بقیه نیستند و غیر از نصب افزونه و ثبت بک لینک کاره دیگه ای بلد نیستند . آخرش هم نمیتونند بیارند بالا میگند هاستت خراب بوده و پول کم دادی و ... که من خودم قبلا مثل تو به یکی از سئوکار ها پول دادم که فقط خورد و یک آب هم روش . بعد فهمیدم که غیر از بک لینک چیز دیگه ای نیست . دیگه میدی سئو کنند یا نمیدی اون به خودت ربط داره من فقط خواستم بگم به این شکل هست . یــــــــا عــــــــلی

ممنون از راهنماییتون

webwix.ir

Registered User
لایک‌ها
40

چه راهنمایی جالبی بود واقعا. عجب منطقی

webwix.ir

Registered User
لایک‌ها
40
بله.
دیر اومدم.

و میدونم تاپیک خیلی قدیمی بود.

ولی واقعا لازم دیدم این تاپیک و بیارم بالا.

چون همچین راهنمایی رو ندیده بودم. حتی همون هفت سال پیشم فک نمیکنم این راهنمایی جذابیت خودشو نداشته .

بالا