• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به سه اسپانسر برای جایزه 2 میلیون تومانی ادگاه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تولبار تبلیغاتی ادگاه با جوایز میلیونی خود در حال تکمیل شدن است، یک نمونه تستی ساده را از طریق لینک زیر می توانید دانلود کرده و نصب کنید:

http://www.adgah.com/Toolbar/Adgah_test_toolbar.exe

ما سه جای تبلیغاتی به اندازه 200 در 22 برای این تولبار در نظر گرفته ایم که هر چیزی اعم از gif, flash, html, php, asp و غیره می توان در آن قرار داد، در این نمونه تستی یک فایل gif برای آن قرار داده ایم که به هر نوع دیگری قابل تغییر است.

به زودی تبلیغات بسیار گسترده جهت نصب این تولبار با جوایز میلیونی را آغاز خواهیم کرد، امکاناتی از قبیل نمایش رتبه سایتها و وبلاگها (کلی و در هر شهر و استان)، نمایش خبرهای تاپ، اطلاعات هواشناسی (برای هر شهر)، ... نیز پیش بینی کرده ایم.

برای گام نخست ما می خواهیم 2 میلیون تومان به کسانی که این تولبار را نصب می کنند جایزه بدهیم و خودمان هم تبلیغات آن را انجام می دهیم و هم 500 هزار تومان جایزه می دهیم، سه اسپانسر نیاز داریم که هر کدام هم 500 هزار تومان جایزه بدهند.

توجه داشته باشید طبق پیش بینی ما در مدتی کوتاه حداقل یک میلیون نفر این تولبار را نصب خواهند کرد، آگهی شما در هر سایتی به طور دائم جلوی چشمان مردم خواهد بود و از آنجایی که ما جوایز را به صورت random در تولبارها نمایش می دهیم، همه باید همیشه حواسشان به تولبار باشد که با کلیک بر روی آن جایزه خود را دریافت کنند.

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
هنگام نصب فونتش بهم ریخته هستش. و هیچ چیزی مشخص نیست!

افزنه برای فایرفاکس هم در نظر دارید؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
حتماً به فکر افزونه برای فایرفاکس باشید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
هنگام نصب فونتش بهم ریخته هستش. و هیچ چیزی مشخص نیست!

افزنه برای فایرفاکس هم در نظر دارید؟

این فقط یک نمونه تستی است، احتمال دارد مشکلاتی داشته باشد، مثلا محیط فارسی ممکن است درست نمایش داده نشود.

در مورد فایرفاکس هم از این طریق صفحه می شود تولبار را نصب کرد:

Adgah FireFox Toolbar

البته این هم در برخی ورژنهای فایرفاکس نصب نمی شود و در تلاش هستیم تا این مشکل را هم رفع کنیم.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تبلیغات دقیقا کجا نمایش داده میشه ؟ فکر نکنم کابرا خوششون بیاد .

در ضمن باید برای همه مرورگرها بسازین. از اپرا گرفته تا ...

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تبلیغات دقیقا کجا نمایش داده میشه ؟ فکر نکنم کابرا خوششون بیاد .

در ضمن باید برای همه مرورگرها بسازین. از اپرا گرفته تا ...

تبلیغات داخل خود تولبار نمایش داده میشه، اگر جوایز خوب بدیم و امکانات خوبی هم داشته باشه همه خوششان میاد، برای بقیه مرورگرها هم تو فکر هستیم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من نصب کردم
روی ie میاد بعد که مرورگر رو بستم دوباره خواستم باز کنم
مرورگر هنگ کرد !!!

تا جایی که من می دانم add-on نمیتونه باعث هنگ کردن مرورگر شود، ممکنه پر شدن رم دستگاه یا ویروسی روی کامپیوترتان موجب این هنگ شدن مرورگر شده باشد.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
تا جایی که من می دانم add-on نمیتونه باعث هنگ کردن مرورگر شود، ممکنه پر شدن رم دستگاه یا ویروسی روی کامپیوترتان موجب این هنگ شدن مرورگر شده باشد.

:eek:

با نهایت احترام به شما
تولبارتون مشکل داره و باعث هنگ کردن بروزر میشه
پاک کردم درست شد !

پ.ن: طبیعی هم هست همیشه ورژن های نخست یه نرم افزار باگ های زیادی داره که به مرور باید رفع بشه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این فقط یک نمونه تستی است، احتمال دارد مشکلاتی داشته باشد، مثلا محیط فارسی ممکن است درست نمایش داده نشود.

در مورد فایرفاکس هم از این طریق صفحه می شود تولبار را نصب کرد:

Adgah FireFox Toolbar

البته این هم در برخی ورژنهای فایرفاکس نصب نمی شود و در تلاش هستیم تا این مشکل را هم رفع کنیم.
نصب نمیشه

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
میگم آقای ادگاه من این فعالیت شما رو در وب فارسی که میبینم یاد فیلم "The Aviator" میفتم . امیدوارم مثل شخصیت اصلی این فیلم عاقبت به خیر بشید :D

در مورد تولبار هم موفق باشید .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
:eek:

با نهایت احترام به شما
تولبارتون مشکل داره و باعث هنگ کردن بروزر میشه
پاک کردم درست شد !

پ.ن: طبیعی هم هست همیشه ورژن های نخست یه نرم افزار باگ های زیادی داره که به مرور باید رفع بشه

ورژن Internet Explorer شما چی هست؟ آیا شما آنلاین هم بودید؟ به هر حال اگر مشکلی هست باید دقیقا بفهمیم از کجاست تا حلش کنیم.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
تولبار تبلیغاتی ادگاه با جوایز میلیونی خود در حال تکمیل شدن است، یک نمونه تستی ساده را از طریق لینک زیر می توانید دانلود کرده و نصب کنید:

http://www.adgah.com/Toolbar/Adgah_test_toolbar.exe

ما سه جای تبلیغاتی به اندازه 200 در 22 برای این تولبار در نظر گرفته ایم که هر چیزی اعم از gif, flash, html, php, asp و غیره می توان در آن قرار داد، در این نمونه تستی یک فایل gif برای آن قرار داده ایم که به هر نوع دیگری قابل تغییر است.

به زودی تبلیغات بسیار گسترده جهت نصب این تولبار با جوایز میلیونی را آغاز خواهیم کرد، امکاناتی از قبیل نمایش رتبه سایتها و وبلاگها (کلی و در هر شهر و استان)، نمایش خبرهای تاپ، اطلاعات هواشناسی (برای هر شهر)، ... نیز پیش بینی کرده ایم.

برای گام نخست ما می خواهیم 2 میلیون تومان به کسانی که این تولبار را نصب می کنند جایزه بدهیم و خودمان هم تبلیغات آن را انجام می دهیم و هم 500 هزار تومان جایزه می دهیم، سه اسپانسر نیاز داریم که هر کدام هم 500 هزار تومان جایزه بدهند.

توجه داشته باشید طبق پیش بینی ما در مدتی کوتاه حداقل یک میلیون نفر این تولبار را نصب خواهند کرد، آگهی شما در هر سایتی به طور دائم جلوی چشمان مردم خواهد بود و از آنجایی که ما جوایز را به صورت random در تولبارها نمایش می دهیم، همه باید همیشه حواسشان به تولبار باشد که با کلیک بر روی آن جایزه خود را دریافت کنند.
اول همه مشکلاتش رو حل کنید بعد منتشر کنید اگه مشکل داشته باشه همه پاکش می کنن دیگه نصب نمی کنن.
با مرورگرهای مختلف و ورژن های مختلف در ویندوزهای مختلف تست کنید. بخصوص اینترنت اکسپلورر و پلاگین برای فایرفاکس

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
میگم آقای ادگاه من این فعالیت شما رو در وب فارسی که میبینم یاد فیلم "The Aviator" میفتم . امیدوارم مثل شخصیت اصلی این فیلم عاقبت به خیر بشید :D

در مورد تولبار هم موفق باشید .

من این فیلم را ندیده ام ولی واقعا امیدوارم بتوانیم هر جوری شده تبلیغات اینترنتی را در کشور جا بیاندازیم و از چنگ چند تا سایت دولتی و وابسته به دولت بیرون بیاریم، زنگ زدم فارس نیوز می پرسم هزینه آگهی تان چقدر است؟ طرف میگه یک بنر اندازه 150 در 60 پیکسلی فقط تو یک صفحه می تونم برات بگذارم. می گم تو این اندازه چیزی جا نمیشه، حالا قیمت چند؟ میگه 7.5 میلیون!!

جالب اینجاست که این بنرها پیش پیش برای چند ماه رزرو هم میشن، حالا ما میریم می گیم به 10 برابر بازدیدکننده بیشتر آگهی تان را نشان می دهیم و یک صدم این پول را می گیریم هیچ کسی حاضر نمیشه آگهی بده، طرف میگه برای من ضد تبلیغه اگر بخوام تو سایت و وبلاگهای سطح پایین آگهی بگذارم.

حالا ببینیم با این تولبار می تونیم این مشکل را حل کنیم، دیگه هر جا بری، تو سایت گوگل، میکروسافتو ... هم آگهی نشان داده میشه!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اول همه مشکلاتش رو حل کنید بعد منتشر کنید اگه مشکل داشته باشه همه پاکش می کنن دیگه نصب نمی کنن.
با مرورگرهای مختلف و ورژن های مختلف در ویندوزهای مختلف تست کنید. بخصوص اینترنت اکسپلورر و پلاگین برای فایرفاکس

این که نمونه تستی است، دکمه uninstall (حذف تولبار) رو همون دکمه اول گذاشتیم تا هر کی بخواد سریع بتونه کلا پاکش کنه، برای ورژن اول حتما همه جوره تست می کنیم تا باگی نداشته باشه.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ورژن Internet Explorer شما چی هست؟ آیا شما آنلاین هم بودید؟ به هر حال اگر مشکلی هست باید دقیقا بفهمیم از کجاست تا حلش کنیم.

ورژن 8 هست واسه ویندوز سون
بله دیگه آنلاین بودم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من این فیلم را ندیده ام ولی واقعا امیدوارم بتوانیم هر جوری شده تبلیغات اینترنتی را در کشور جا بیاندازیم و از چنگ چند تا سایت دولتی و وابسته به دولت بیرون بیاریم، زنگ زدم فارس نیوز می پرسم هزینه آگهی تان چقدر است؟ طرف میگه یک بنر اندازه 150 در 60 پیکسلی فقط تو یک صفحه می تونم برات بگذارم. می گم تو این اندازه چیزی جا نمیشه، حالا قیمت چند؟ میگه 7.5 میلیون!!

جالب اینجاست که این بنرها پیش پیش برای چند ماه رزرو هم میشن، حالا ما میریم می گیم به 10 برابر بازدیدکننده بیشتر آگهی تان را نشان می دهیم و یک صدم این پول را می گیریم هیچ کسی حاضر نمیشه آگهی بده، طرف میگه برای من ضد تبلیغه اگر بخوام تو سایت و وبلاگهای سطح پایین آگهی بگذارم.

حالا ببینیم با این تولبار می تونیم این مشکل را حل کنیم، دیگه هر جا بری، تو سایت گوگل، میکروسافتو ... هم آگهی نشان داده میشه!

فارس نیوز دو تا تفاوت عمده با شما داره. اول اینکه محتوا داره ، دوم اینکه مخاطب -پول خرج کن- داره. تازه همون دولتی بودنشم اعتبارشو بیشتر میکنه
شما اگر 100 برابر اون آگهی نشون بدین و یک میلیونیم اون پول را بگیرین ، بازم برای یک شرکت معتبر ارزشی نداره . شما تبلیغات دو تا باشگاه فوتبالو در نظر بگیر . ممکنه تعداد بیننده ای که تبلیغات روی پیراهن استقلال/پیروزیو میبینن ، بیشتر از یک باشگاه اروپایی باشه ، اما پولی که شرکتها برای تبلیغات روی پیراهن اون باشگاه اروپایی میدن ، بیشتره. این بخاطر ارزش بیشتر باشگاه + ارزش بیشتر بیننده اون باشگاهه.
من نمیگم کار شما نمیگیره و غیره ، بازار ایران در تمام سطوح غیر قابل پیشبینیه . اما در همین حد فروش اینترنتی موبایل و قطعات کامپیوتر و فیلم و نرم افزار و خرده چیزای چینی ، میتونید فعالیت کنید. گرفتن آگهی شرکتای بزرگ و بانکها و غیره را خیلی بعید میدونم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
به نظرم تا حدود زیادی حرف ftec درسته. شما تو این مدت نشون دادی که مدیریت خوب و برنامه ریزی شده ای ندارید. شاید هدفتون خوب باشه ولی در راه رسیدن به هدف آخر بی برنامه ها هستید. اگر یکم مدیریتتون خوب بود میتونستید یه سایتی خصوصی مثل سیمرغ داشته باشید که الان از تمام شرکت های بزرگ تبلیغات میگیره

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام برادر ادگاه خودمون . خوبی آقا ؟

شرتون شلوغ شده دیگه کمتر اینجاها تشریف میاری . همکاری ماهم که همینجور موند رو هوا . نرسید یه بار حضوری یا ما خدمت برسیم یا شما تشریف بیارین.

برادر در مورد اسپانسرینگ می تونی برام توضیحاتش رو ( + مزایای قطعی اش ) پ.خ کنید ؟

ممکنه بتونیم اسپانسر بشیم . در صورتی که مزایایی که دنبالشیم داشته باشه. باید بررسی کنیم

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دکی..........الان چند روزه آگهی هام غیرفعال شدن درستش نمیکنن ، حالا می خوان تولبار منتشر کنن...
عزیز دل برادر شما هرچقدر هم کاربر جذب کنی ولی پشتیبانی نداشته باشی آخرش ول معطلی...

بالا