• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به سیپیو رایزن

Mahdak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده مادربرد b450m-k دارم با سی پی یو خودم که 4650g هست نیاز به آپدیت بایوس داره که بخونه.
از دوستانی که سی پی یو رایزن قدیمی تر دارن خواهش میکنم اگه امکانش هست سیپیوشون رو در اختیار بنده بزارن تا بایوس مادربرد رو آپدیت کنم و سیپیو رو خدمتتون برمیگردونم.
هزینه هم پرداخت میشه.

ahmadeid1362

Registered User
لایک‌ها
145
سلام داداش مشکلش چی هست می خوای بایوس رو به ورژن قبلتر برگردونی؟!

Mahdak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
س
سلام داداش مشکلش چی هست می خوای بایوس رو به ورژن قبلتر برگردونی؟!
سلام خیر میخوام بایوس رو آپدیت کنم چون ورژنش قدیمی تره با سیپیوی خودم نمیخونه سیپیو قدیمی تر میخوام بالابیاد بایوس رو آپدیت کنم

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
بنده مادربرد b450m-k دارم با سی پی یو خودم که 4650g هست نیاز به آپدیت بایوس داره که بخونه.
از دوستانی که سی پی یو رایزن قدیمی تر دارن خواهش میکنم اگه امکانش هست سیپیوشون رو در اختیار بنده بزارن تا بایوس مادربرد رو آپدیت کنم و سیپیو رو خدمتتون برمیگردونم.
هزینه هم پرداخت میشه.

مادربردتون رو ارسال کنید برای یکی از فروشندگان انجمن و هزینه رو پرداخت کنید تا آپدیت انجام بشه و دوباره براتون برگردونه

Mahdak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مادربردتون رو ارسال کنید برای یکی از فروشندگان انجمن و هزینه رو پرداخت کنید تا آپدیت انجام بشه و دوباره براتون برگردونه
اگه کسیو میشناسید این کار رو میتونه انجام بده معرفی کنید لطفا

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام . عزیز ببر یه مغازه کامپیوتری بده برات انجامش بدن چیز خاصی پیست . شما کدوم شهر هستید

بالا