بنده سایتمو دادم به این تیم طراحی کنه، PSD هم دادم از اول پروژه هم هی گفتند اینو نکنید ضرر داره اونو نکنید ضرر داره ما هم گفتیم هرجور میتونید فقط بزنید...
اول اینو بگم که کلاً رو قولشون حساب نکنید اگر میگن 2 روز دیگه رو 200 روز دیگه حساب کنید!
دوم اینکه از ما پول گرفتن الان جرات جواب تلفن دادن ما رو هم ندارند!
سوم اینکه مثلاً میگیم پروژه رو ریسپانسیو کنید 10 دقیقه بعد میگن ریسپانسیو شد، اولاً که بوت استرپ بلد نیستند و با همان سی اس اس هم نتونستند ریسپانسیو کنند و من از کل قالب در سایزهای مختلف عکس گرفتم گفتم آقا ریسپانسیو نیست باز گفتند نه اکیه!
حتی حین همکاری یک پروژه دیگری هم دادم بهشون بعد از زمان مقرر و حتی خیلی بیشتر نتونستند تحویل بدن
در کل الان من به آقای باقرزاده پول دادم و پروژه ناقصی که به دردم نخورد تحویل گرفتم و بسیار پشیمونم، انقدر حرفه ای نیستند که حتی میگم پاسخگو تلفن نیستند دیگه خود شما لحاظ کنید که به چه شکل میشه به این سایت "چاچا" اعتماد کرد.
بابت تمام حرفایی هم که زدم مسئولیتشو قبول میکنم و خارج از این هم نبوده، بزودی هم ازشون شکایت میکنم تا یاد بگیرند پول که مهم نیست شاید از این مبالغ راحت از گلشون پایین بره ولی یاد بگیرند که وقت مردم خیلی مهمه و بچه بازی نیست که بشینن و پاسخگو نباشند و فکر کنند هرکاری بخوان میتونن بکنند. من 12 ساله دارم در اینترنت کار میکنم حتی حق با منم اگر نبوده ولی جوابگوی مشتریام بودم چون شرافت کاریم خیلی مهم تر از پولی هست که در میارم. حالا دوستان خواستم بگم فریب این به اصطلاح گروه که چه عرض کنم یکی دو نفر و یا آقای باقرزاده رو نخورید و خیالتون راحت باشه نه سره تایم پروژه رو میگیرید و اگرم مشکلی پیش بیاد دیگه جوابگوتونم نیستند هزینه هم که مثل من بدید میخورن یک آب هم روش، (البته به خیال خودشون) من پیگیری میکنم.
این شماره تماس بنده: 09127240899
خودشون که جرات جواب دادن به من را ندارند. شماره هم زدم که بگم از رو هوا نیومدم یه چیزی بگم هرکسی خواست با دلیل ثابت میکنم بهش که با این افراد کار نکنه...
حالا باقرزاده جان وقتی پیگیر موضوع شدم متوجه میشوید که وقت مردم بازیچه شما نیست و باید پاسخگو مشتری خود باشید.