• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طراحی قالب برای سیستم مایکاستومرز

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود

یک سیستم نیازمندی از سایت ایران پی اچ پی خریدم که قالب زیبایی ندارد ْ اگر کسی از دوستان می تواند برای این سیستم یک قالب خوب و زیبا طراحی کنه با پیام خصوصی یا در همین تاپیک عنوان کنه .

برای طراحی قالب این سیستم طبق گفته سازنده نیاز به دانستن html و css و صد البته گرافیک هست .

این هم دموی سیستم .

http://demo.iran-php.com/

فایل نرم افزار هم از خود ایران پی اچ پی می شه دانلود کرده و روی لوکال نصب کرد .

AweSome_2072

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

یک سیستم نیازمندی از سایت ایران پی اچ پی خریدم که قالب زیبایی ندارد ْ اگر کسی از دوستان می تواند برای این سیستم یک قالب خوب و زیبا طراحی کنه با پیام خصوصی یا در همین تاپیک عنوان کنه .

برای طراحی قالب این سیستم طبق گفته سازنده نیاز به دانستن html و css و صد البته گرافیک هست .

این هم دموی سیستم .

سیستم مدیریت آگهی

فایل نرم افزار هم از خود ایران پی اچ پی می شه دانلود کرده و روی لوکال نصب کرد .

پ.خ شد!

themeforst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میزان هزینه در نظر گرفتتون چقدره؟

XEYEX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و وقت گرامیتون بخیر
اطلاعات، محدودیت زمانی و محدودیت بودجه رو در قالب پیام خصوصی کنید،
متناسب با محدودیت های شما، طراحی و راه اندازی میشه،

ممنون، منتظر ارتباط شما هستم

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر دوستان خوبم

با تشکر از دوستانی که پیام ارسال کردند اجازه بدهید چند مورد را عرض کنم خدمت دوستان .

ببینید من این نرم افزار رو که کد شده هست را خریدم و قطعا سورس اون محدودیت هایی دارد اما طبق گفته ی سازنده برای طراحی قالب مشکلی نیست و تنها نیاز به موارد ذکر شده در نوشته ی اولم می باشد .

من برای این مورد مبلغ 100 تا 150 هزار تومان در نظر دارم و انتظار دارم قالبی متفاوت از آنچه که هست طراحی شود . اینکه قالب ها فقط گرافیکشون تغییر کنه زیاد راضیم نمی کنه .
مثلا این قالب رو ببینید :

تبليغ چى

هنوز روح و روان همون قالب مادر توش به چشم می خوره .

یا این یکی :
سايت آگهي وب, درج آگهي رايگان اينترنتي, آگهي

دوستانی که پیام ارسال کرده اند رو کارهاشون رو دیدم قطعا دوستان در کارشون ماهر هستند اما طراحی قالب برای این سیستم در بین کارها ندیدم و نمی دانم که ایا قادر به انجام آن خواند بود یا خیر .

Last edited:

themeforst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه میتونید قالب پیش فرض اسکریپت رو ضمیمه کنید ساختارشو نگاه کنم بهتون قیمت بدم

XEYEX

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر دوستان خوبم

با تشکر از دوستانی که پیام ارسال کردند اجازه بدهید چند مورد را عرض کنم خدمت دوستان .

ببینید من این نرم افزار رو که کد شده هست را خریدم و قطعا سورس اون محدودیت هایی دارد اما طبق گفته ی سازنده برای طراحی قالب مشکلی نیست و تنها نیاز به موارد ذکر شده در نوشته ی اولم می باشد .

من برای این مورد مبلغ 100 تا 150 هزار تومان در نظر دارم و انتظار دارم قالبی متفاوت از آنچه که هست طراحی شود . اینکه قالب ها فقط گرافیکشون تغییر کنه زیاد راضیم نمی کنه .
مثلا این قالب رو ببینید :

تبليغ چى

هنوز روح و روان همون قالب مادر توش به چشم می خوره .

یا این یکی :
سايت آگهي وب, درج آگهي رايگان اينترنتي, آگهي

دوستانی که پیام ارسال کرده اند رو کارهاشون رو دیدم قطعا دوستان در کارشون ماهر هستند اما طراحی قالب برای این سیستم در بین کارها ندیدم و نمی دانم که ایا قادر به انجام آن خواند بود یا خیر .

سلام دوباره
من میتونم قالبی که می خواین رو براتون پیاده سازی کنم، ولی طرح کلی و خصوصیاتی که قالبتون لازم داره رو اعلام کنید.
قیمت شما پایینه ولی در صورت نهایی شدن پروژه با هم کنار میایم

با آرزوی ساعاتی خوش ...

Last edited:

themeforst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
من میتوانم با همون مبلغ ذکر شده شما(150 هزارتومان) قالب شما رو به شیوه ایی نوین و زیبا طراحی کنم
ایدی من themeforst

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود

با یکی از دوستان در حال مذاکره هستم در صورت عدم توافق با دوستانی که پیشنهاد داده اند تماس خواهم گرفت .

در صورت قبول هم اعلام می کنم تا این موضوع خاتمه یافته تلقی گردد .

با احترام

بالا